Ar tik man vienai svajonių knygų puslapis neatsidaro?
QUOTE(astute_k @ 2012 07 03, 08:41)
Ar tik man vienai svajonių knygų puslapis neatsidaro?
Jau atsidaro, atnaujino puslapį asmeniškai man senesnė versija labiau patiko
na va, perskaičiau Netikėtos Isabelės atostogos. Fantastiška knyga. Labai labai patiko ieškosiu sena.lt, kad įsigyti. dar perskaičiau Sandros Brown "Iškalbina tyla", įspūdžio nepadarė, bet nėra prasta. Dar perskaičiau Iš pirmo žvilgsnio - atgaiva buvo, patiko taip... toliau sąraše, berods, 2010 rudens duetas, na, tas kur dvi sitorijos, vien iš jų Dominykos pergalė - pusė velnio šita, eilinis romanas. Bet vat pirma labai patiko, smagiai skaitėsi, tik pavadinimo nepamenu Pirmas paskutinis paismatymas irgi pasiskaitymui tinka, bet įspūdžio nepaliko. dar liko Svetimi laiškai ir eisiu į biblioteką naujos partijos
As suvartojau "Ir tada atejai tu".Rimtai siek tiek primena McNaught knygas.Is pradziu kiek skeptiskai skaitesi o paskui isivaziavau ir per diena suskaiciau Idomu kad pateiktas kitoks tuometines moters ivaizdis-ne nekalta naivi mergait,e o normu nepaisanti (is tikruju nepaisanti) maistinga moteris.
Dabar dar skaitau plonas knygutes, bet jau tooookios prastos.Viena nebloga tik pasitaike-Viliojimo menas.Buvo tikrai juokingu momentu.Bet siaip jau siaubingai erzina tas-pamaciau, noriu,isivaizduoju nuoga siuzetas Bet a vis nusiperku-atejo atostogos ir reikejo kazka skaityti tai uzsipirkau
Paziurejau nauja svetaine-hm pabrango siuntimas ir siaip knygos sio leidimo parduotuvese brangesnes
Dabar dar skaitau plonas knygutes, bet jau tooookios prastos.Viena nebloga tik pasitaike-Viliojimo menas.Buvo tikrai juokingu momentu.Bet siaip jau siaubingai erzina tas-pamaciau, noriu,isivaizduoju nuoga siuzetas Bet a vis nusiperku-atejo atostogos ir reikejo kazka skaityti tai uzsipirkau
Paziurejau nauja svetaine-hm pabrango siuntimas ir siaip knygos sio leidimo parduotuvese brangesnes
man kartais skaitant naujas knygas kyla jausmas "jau skaičiau". Siužetas tas pats, tik veikėjų vardai kiti.... labai jau kartojasi. O norisi kažko naujo, įdomaus, juokingo, aistringo. Kitaip pateikto. Kol perskaitysiu, ką siūlo biblioteka, praeis daug laiko
QUOTE(abiga @ 2012 07 08, 16:23)
"Ir tada atėjai tu" veikėja tikrai netradicinė, tuo knyga ir patiko. Berods, kažkuri rašėt, rudeniop autorės nauja knyga nusimato?
Aš nerašiau, bet ketvirtadienį buvau leidykloje savaitgaliui knygų pasirinkt, išties verčia antrąją, rudenį bus. Įsiūlė pamėginti pirmąją, dar nepradėjau.
O sakykit nauja McNaught knyga dar nepasirode? Leidykloje kai buvau pavasari, tai sake kad vasaros pradzioje turetu pasirodyti nauja knyga apie Dzenifere ir Rosa, toki berods veikeju vardai...
O ta "Ir tada atejai tu" kaina sakyciau didoka
Parsinešiau Roberts nuotakų kvarteto pirmą dalį iš bibliotekos. Skaitysim
Aš Brown detektyvus kertu, padariau amžiaus atradimą išmokau naudotis elektroniniu bibliotekos katalogu ir rezervuoti knygas
QUOTE(Simbulis @ 2012 07 09, 16:34)
O sakykit nauja McNaught knyga dar nepasirode? Leidykloje kai buvau pavasari, tai sake kad vasaros pradzioje turetu pasirodyti nauja knyga apie Dzenifere ir Rosa, toki berods veikeju vardai...
as irgi labai laukiu naujos Maknot knygos
merginos kur galima paziureti planuojamas isleisti naujas knygas?
QUOTE(svelni @ 2012 07 14, 22:22)
as irgi labai laukiu naujos Maknot knygos
Įdomu, kada pasirodys nauja Makot kyga. Kažkaip jau seniai šiuos gandus esu girdėjusi, tačiau kaip nepasirodo, taip nepasirodo
O plauojamas leisti knygas aš pažiūriu čia: http://www.lnb.lt/ln...;editionType=24 Kiekvieną savaitę vis įkelia naujienas
Aš vakar perskaičiau "Itališkas netikėtumas", dabar imsiu Skandalinguosius Sen Klerus.