Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(Isila @ 2012 06 19, 21:19)
1.tai va, mano vaikas lanko futbolą. treniruotės netoli bibliotekos. nutariau apsidairyt. na ir ką? Tiesiog neatrasti klodai ten guli - kalnai neskaitytų romaniukų. Duoda po 6 į namus biggrin.gif tai per savaičikę sukramčiau šešetuką, dabar imsiu vėl. Ir naujų, ir senų - tik imk ir skaityk. ir pirkt nereikia. Net širdis atsigavo hihihi.gif

2.bet knygų išparduotuvėj prigriebiau Cruise dvi knygas - ko ji nori ir keista pora. sumokėjau 6lt  thumbup.gif

1. I biblioteka ir as daznai uzsuku smile.gif man tolokai i darba vaziuoti, tai tokiu atveju vien meiles romaniukai gelbeja cool.gif
2. Cia kurioj vietoj? g.gif ir as pasizvalgyciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2012 06 20, 05:36)
1. I biblioteka ir as daznai uzsuku smile.gif man tolokai i darba vaziuoti, tai tokiu atveju vien meiles romaniukai gelbeja cool.gif
2. Cia kurioj vietoj? g.gif  ir as pasizvalgyciau ax.gif

bazėj, ten gale prie Vikingo išparduotuvės. ten gi tas knygų komisas yra. Ir dar knygų komisas yra senamiesty, netoli jakatos, bet ten dar nebuvau
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 06 22, 20:22)
bazėj, ten gale prie Vikingo išparduotuvės. ten gi tas knygų komisas yra. Ir dar knygų komisas yra senamiesty, netoli jakatos, bet ten dar nebuvau

o kaip kainos knygu bazej? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nailea @ 2012 06 22, 20:51)
o kaip kainos knygu bazej?  blush2.gif

na, aš gavau Crusie labai labai geros būklės knygas po 3lt. Visokių kainų yra, bet man gaunasi pigiau nie pvz per sena.lt
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 06 24, 15:09)
na, aš gavau Crusie labai labai geros būklės knygas po 3lt. Visokių kainų yra, bet man gaunasi pigiau nie pvz per sena.lt

Tai reikės ir man pasižvalgyti 4u.gif kažin kaip ten su darbo laiku g.gif iki kada dirba? ax.gif
Atsakyti
speju kaip ir urmas, bet nesu tikra.
Atsakyti
Sveikos,
pagaliau peržiūrėjau knygas.Tai gal nesupyksit jei pirma įkelsiu ką parduodu čia.Gal ką atostogom išsirinksit.Aš jau iš naujų knygučių užsakymą padariau-atostogos laukia biggrin.gif
Sąrašiukas:
Džerodų dinastija:
M.Child “Paveldėta kilmė”
T.Radley “Nesakyk ne”
K.Denosky “Tekėti iš meilės”
M.Sullivan “Prisijaukinti bosą”
E.Rose “kas dabar bus?”
H.Betts “Kalėdų dovanėlė”
Napos slėnio paslaptys:Ch.Sands “Visada mylėsiu”
Ch.Sands “Turtingas vienišius”
Ch.Sands “Lemtingas susitikimas”
Broliai Kingai (ne visa):
M.Child “Pagaliau kartu”
M.Child “Milijono vertas klausimas”
M.Child “Myli-nemyli”
M.Child “Išsvajotoji laimė”
Kas likę Nirolio rūmai:
P.Jordan “Nesuvaldoma aistra”
R.Morgan “Mano princas”
S.Stephens “Tik viena naktis”
Beverly Hilso Hadsonai:
E.McKay “Lyg iš filmo”
L.Banks “Susižadėję!”
Broliai Rotai:
M.Sullivan “Paslapties kaina”
M.Sullivan “Tariama meilužė“

Ch.Sands „Atsakymas-ne!”
E.Bevarly “Skandalingas romanas”
S.Crosby “Padorus pasiūlymas“
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 25 birželio 2012 - 19:30
per atostogas perskaiciau Susan Elizabet Filips Amerikietiskus kalnelius. net ne perskaiciau - prarijau. nerealiai patiko.

gal kuri jau skaitet nauja Cruisie knyga? kaip? verta pirktis?
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2012 06 29, 22:22)
per atostogas perskaiciau Susan Elizabet Filips Amerikietiskus kalnelius. net ne  perskaiciau - prarijau. nerealiai patiko.

Skaiciau nauja Cruisie tik rusu kalba, labai patiko smile.gif

Jei kam idomu, yra geru knygu rusu kalba parsisiusti www.loveromantika.ru

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snezana J.: 30 birželio 2012 - 12:22
QUOTE(Tinka @ 2012 06 29, 23:22)
per atostogas perskaiciau Susan Elizabet Filips Amerikietiskus kalnelius. net ne  perskaiciau - prarijau. nerealiai patiko.

"Amerikietiški kalneliai" ir man labai patiko.
O naujos Cruise knygos dar neskaičiau. Dabar aš truputį apsiribojau su pirkimais, nes namie kalnas ir taip neskaitytų knygų, o dar bendradarbės paskolina.
Mano paskutinė skaityta knyga iš Svajonių knygų - Gerritsen "Melo kaina". Visai neblogai susiskaitė.
Atsakyti
Gal kas skaitė Nancy Warren - tango Paryžiuje? kokie atsiliepimai būtų? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2012 06 30, 18:50)
Gal kas skaitė Nancy Warren - tango Paryžiuje? kokie atsiliepimai būtų? wub.gif

Man patiko, mano nuomone, viena geriausiu tango serijos knygu, yra visko: romantikos, sekso, detektyvinio siužeto...
Atsakyti