Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(Tinka @ 2012 06 13, 11:57)
tik but gerai, kad nors vienas geriau jau gydytoju butu.  lotuliukas.gif

O kam? biggrin.gif Būti gydytoju nieko gero cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 06 13, 11:50)
O kam? biggrin.gif Būti gydytoju nieko gero cool.gif

kad mamai senatvej plastines operacijas darytu. lotuliukas.gif

kodel nieko gero? bent jau aiski profesija, is kurios ir karo metu galima duona pelnyt. nu ir siaip.

pati gal gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2012 06 13, 15:45)
kad mamai senatvej plastines operacijas darytu.  lotuliukas.gif

kodel nieko gero? bent jau aiski profesija, is kurios ir karo metu galima duona pelnyt. nu ir siaip.

pati gal gydytoja?

Gal biggrin.gif Realiai vaikui šitos specialybės linkėčiau tik tuo atveju, jei dirbtų užsienyje ir būtų tinkamai įvertinamas pagal atliktą darbą ir prisiimamą riziką. Čia gi to kol kas nėra ir vargu ar bus. Daug mokslo, mokslas po baigimo nesibaigia, o blogiausia yra tai, kad net darbo gyvenimo bėgyje pakeisti neįmanoma, nes nieko nemokam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 06 13, 16:35)
Gal biggrin.gif Realiai vaikui šitos specialybės linkėčiau tik tuo atveju, jei dirbtų užsienyje ir būtų tinkamai įvertinamas pagal atliktą darbą ir prisiimamą riziką. Čia gi to kol kas nėra ir vargu ar bus. Daug mokslo, mokslas po baigimo nesibaigia, o blogiausia yra tai, kad net darbo gyvenimo bėgyje pakeisti neįmanoma, nes nieko nemokam biggrin.gif

nu as aplamai tada nieko nemoku. turiu issilavinima, o ne profesija. uzsieny galeciau nuo zemiausios grandies pagalbinio personalo pradet musiet su savo bais mandru diplomu.

o del rizikos ir atsakomybes pritariu. uztai is vienos puses dziaugiuos, kad MB visgi pabego nuo medicinos, kita vertus gaila man. nu bet bent jau savus apziuri, vaikus paklauso, laselkas pastato ir kursioku daug gydytoju turi.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2012 06 13, 21:36)
o del rizikos ir atsakomybes pritariu. uztai is vienos puses dziaugiuos, kad MB visgi pabego nuo medicinos, kita vertus gaila man. nu bet bent jau savus apziuri, vaikus paklauso, laselkas pastato ir kursioku daug gydytoju turi.

Kada vyras baigė? Gal mes kursiokai bigsmile.gif

Sorry už offtopicą, ciocios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 06 13, 21:06)
Kada vyras baigė? Gal mes kursiokai bigsmile.gif

Sorry už offtopicą, ciocios biggrin.gif

1998 tuos sesis metus, 1999 pirmine, antrine 2001 sveikatos vadyba jau. nuklydo.

o jus kada? jei ne paslaptis, antrine kokia?

dabar i tema - Makeidus visgi pardavinesiu, turiu visus keturis, gal kuriai idomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinka: 13 birželio 2012 - 21:23
QUOTE(Tinka @ 2012 06 13, 22:22)
1998 tuos sesis metus, 1999 pirmine, antrine 2001 sveikatos vadyba jau. nuklydo.

o jus kada? jei ne paslaptis, antrine kokia?

dabar i tema - Makeidus visgi pardavinesiu, turiu visus keturis, gal kuriai idomu.

O mes 1999 tuos šešis biggrin.gif Iš matymo tikrai turėtumėm būti pažįstami bigsmile.gif Rezidentūrą turiu, pakankamai įdomią, bet gydytoja dirbu tik savo malonumui, laisvu laiku. Deja.
---------------------

Jei į temą, man reiktų iškraustyt galybę meilės romaniukų. Kartą seilą dariau, kiba vėl reiks, bet bais darbo daug doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 06 13, 22:07)
O mes 1999 tuos šešis biggrin.gif  Iš matymo tikrai turėtumėm būti pažįstami bigsmile.gif Rezidentūrą turiu, pakankamai įdomią, bet gydytoja dirbu tik savo malonumui, laisvu laiku. Deja.
---------------------

Jei į temą, man reiktų iškraustyt galybę meilės romaniukų. Kartą seilą dariau, kiba vėl reiks, bet bais darbo daug doh.gif  biggrin.gif

nu teoriskai turetumet bent matyti viens kitam but. kita vertus kaip taisykle vyresni jaunesniu nepazista.

romaniukai man idomu butu, atostogoms kaupiu arsenala. pafotografuok ar sarasiuka koki.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2012 06 14, 11:45)
romaniukai man idomu butu, atostogoms kaupiu arsenala. pafotografuok ar sarasiuka koki.

Galiu nufotkint lovos dugną, pilną knygų doh.gif biggrin.gif Reikia išimt, surūšiuot ir tada sąrašą dėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 06 13, 22:07)
Jei į temą, man reiktų iškraustyt galybę meilės romaniukų. Kartą seilą dariau, kiba vėl reiks, bet bais darbo daug doh.gif  biggrin.gif
QUOTE(Tinka @ 2012 06 14, 10:45)

QUOTE(Song @ 2012 06 14, 15:42)
Galiu nufotkint lovos dugną, pilną knygų doh.gif  biggrin.gif Reikia išimt, surūšiuot ir tada sąrašą dėt doh.gif

Ir man būtų įdomu - tiek senesni, tiek ir naujesni/naujausi svajonių romanai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 18 birželio 2012 - 08:14
Nu as dabar pardaviau kruva, tai is saraso liko sitos:
Šios po 4lt:
B.Hannay "Jaunystės svajos"
E.Darcy "Milijonieriaus aistra"
M.Lee "Meilės pinklėse"
D.Marton "Angelas sargas"
M.Milburne “Rafaelis turi vesti”
M.Sullivan “Valenčio meilė”,
M.Sullivan “Valenčio išrinktoji”
A.Depalo “Netikėtas posūkis”
P.Roe "Meilios intrigos"
M.Sullivan "Meilė ir milijonas"
Y.Linsay "Deimantinė imperija"

Duetai, po 6lt:
"Linksmų Kalėdų"-P.Jordan "Kalėdų jaunikis"/E.Darcy "Skandalingos vedybos
Vasaros duetas-L.Wright "Brangutė"/A.Depalo "Magnato kerštas"

J.A.Krenz "Likimo vingis"-10lt
J.A.Krenz-"Tarp eilučių"-8lt
S.Mallery "Paskutinis pirmas pasimatymas"-6lt
A.Capella "Meilės maistas"-10lt
K.Grochola "Niekados!"-5lt
L.Foster “Paslėpta aistra”-7lt
S.Mallery “Kiekvienos moters svajonė“-10lt (arba keičiu į tos pačios autorės Kaimynas iš gretimo buto“)
J.Cruise „Tik ne tu“-7lt
F.Preston “Įsimylėjėliai“-5lt

Reiktu dar pakuisti gal prideciau daugiau is naujesniu, tai jei kazkam kurios truksta galit saukti-ieskosiu rolleyes.gif as kai kurias pasilieku-kai badas is naujo skaitau, o atsibodusias parduodu.Senokai jau kuiciausi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 18 birželio 2012 - 20:03
tai va, mano vaikas lanko futbolą. treniruotės netoli bibliotekos. nutariau apsidairyt. na ir ką? Tiesiog neatrasti klodai ten guli - kalnai neskaitytų romaniukų. Duoda po 6 į namus biggrin.gif tai per savaičikę sukramčiau šešetuką, dabar imsiu vėl. Ir naujų, ir senų - tik imk ir skaityk. ir pirkt nereikia. Net širdis atsigavo hihihi.gif

bet knygų išparduotuvėj prigriebiau Cruise dvi knygas - ko ji nori ir keista pora. sumokėjau 6lt thumbup.gif
Atsakyti