Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

As jau laukiu nesulaukiu kada pasirodys nauji svajoniu romanai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2011 12 27, 16:50)
As jau laukiu nesulaukiu kada pasirodys nauji svajoniu romanai  biggrin.gif

Aš taip pat, Norėčiau sulaukti dar vieno istorinio romaniuko, bet tikriausiai tuščios viltys, Kokia kvailystė neleist jų kas kart su kitom svajonių knygelėm, jos mano mėgstamiausios. ax.gif Tada veikiausiai labiausiai laukiu Tango, Aistra, Jausmų egzotika.
Kai pagalvoju, Jausmų egzotika gal nelabai man. g.gif Kažkodėl man velniškai nepatinka knygos apie Šeichus ir neaiškių karalysčių princus. Man labiau patinka Bjauriojo ančiuko, pelenės, gražuolės ir pabaisos, geriausių draugų, paslaptingo kaimyno, sekretorės ir boso, italų bei graikų viengungių temos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2011 12 28, 11:04)
Aš taip pat, Norėčiau sulaukti dar vieno istorinio romaniuko, bet tikriausiai tuščios viltys, Kokia kvailystė neleist jų kas kart su kitom svajonių knygelėm, jos mano mėgstamiausios.  ax.gif Tada veikiausiai labiausiai laukiu Tango, Aistra, Jausmų egzotika.
Kai pagalvoju, Jausmų egzotika gal nelabai man. g.gif Kažkodėl man velniškai nepatinka knygos apie Šeichus ir neaiškių karalysčių princus. Man labiau patinka Bjauriojo ančiuko, pelenės, gražuolės ir pabaisos, geriausių draugų, paslaptingo kaimyno, sekretorės ir boso, italų bei graikų viengungių  temos.  biggrin.gif

Jau yra nauji Svajoniu romanai 4u.gif tik istorinio nera, bet atsirado nauja serija Balzamas apie gydytojus.
Atsakyti
o man jau visos temos pabodo, tik istorinės ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 12 28, 15:46)
o man jau visos temos pabodo, tik istorinės ne biggrin.gif

Svetimšalę skaityk biggrin.gif Dusinu ją švenčių proga. Nusipirkau knygas, išėjau atostogų, maniau turėsiu kaifo. Ale nelabai tas kaifas pareina verysad.gif Blogiausia tai, kad jau visai įdomu, kas bus toliau, teks skaityt ir naujas vis pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2011 12 25, 21:27)
Su Šv. Kalėdom.

Aš šiandien kaip tik pradėjau "Guvernatės kerai". Tik kad laiko nėra kada prisėsti prie knygos.  biggrin.gif

nieko sita,patiko.Tokia nepatylinti mergina hihihi.gif

QUOTE(alijap @ 2011 12 28, 11:04)
Aš taip pat, Norėčiau sulaukti dar vieno istorinio romaniuko, bet tikriausiai tuščios viltys, Kokia kvailystė neleist jų kas kart su kitom svajonių knygelėm, jos mano mėgstamiausios.  ax.gif Tada veikiausiai labiausiai laukiu Tango, Aistra, Jausmų egzotika.
Kai pagalvoju, Jausmų egzotika gal nelabai man. g.gif Kažkodėl man velniškai nepatinka knygos apie Šeichus ir neaiškių karalysčių princus. Man labiau patinka Bjauriojo ančiuko, pelenės, gražuolės ir pabaisos, geriausių draugų, paslaptingo kaimyno, sekretorės ir boso, italų bei graikų viengungių  temos.  biggrin.gif

o man kaip tik ta egzotika veza.Tik dabar kur vercia ne tokie kai buvo-dykuma,nuotykiai,kitos kulturos.Man tie kadieniai per daug kartojasi doh.gif Nors bjauriojo anciuko istorija turbut visada veza bigsmile.gif Mano paciausia sios temos-Deimantine mergele wub.gif

Einu pacekinsiu ka naujo isleido.Nors dar turiu McNaught nauja knyga neskaityta ir Zaidimas prasideda.Taupau atostogoms biggrin.gif
Atsakyti
Tarpušvety perskaičiau "Guveratės kerai", "Provokuojantis žaidimas" ir "Skandalingas romanas". Labiausiai patiko "Guvernantės kerai", E. Rolls knyga ir vėl nenuvylė. Tuo tarpu L. Foster prastesnė až ankstesnes. Labiausiai nepatiko "Skandalingas romanas", pradžia kaip ir nieko, o po to .... ne. Dabar pradėsiu "Nuotakų kvartetą" (turiu pirmas dvi dalis). Tiesa, gal kuri norite pigiau nusipirkti ar išsikeisti antrą knygą "Rožių patalas". Gavau dvi knygas. Tad man dviejų naujų knygų nereikia. Ką sudomino, rašykit.
Atsakyti
"Guvernantės kerai" tikrai neblogas. "Nuotakų kvarteto' abi dalis jau su malonumu perskaičiau, žinoma, yra ten ta schema, daug neišduosiu pasakydama, kad abiejose knygose įsipareigojimo baimė, o vėliau iškart supratimas, kad tai meilė ir įvyksta piršlybos, bet romanai tikrai patiko. Laukiu nesulaukiu 3 dalies, gal inot, kada pasirodys? smile.gif
Atsakyti
Pradejau skaityti nauja S. A. Allen knyga "Sodo kerai". Pradzia kazko tai skaitosi sunkiai, na bet gal isivaziuosiu. saldumynu karaliene labai patiko, ziuresiu kaip sita
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 12 30, 12:36)
Pradejau skaityti nauja S. A. Allen knyga "Sodo kerai". Pradzia kazko tai skaitosi sunkiai, na bet gal isivaziuosiu. saldumynu karaliene labai patiko, ziuresiu kaip sita

na nieko ten sunkaus nėra,visai įdomi knygutė,pilna magijos smile.gif
Atsakyti
"Sodo kerus" tikrai ketinu perskaityti, iki šiol girdėjau tik gerus atsiliepimus.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 12 28, 15:52)
Svetimšalę skaityk biggrin.gif Dusinu ją švenčių proga. Nusipirkau knygas, išėjau atostogų, maniau turėsiu kaifo. Ale nelabai tas kaifas pareina verysad.gif Blogiausia tai, kad jau visai įdomu, kas bus toliau, teks skaityt ir naujas vis pirkt biggrin.gif

pradėjau, nesugebėjau skaityt, padėjau į šoną. Visai nekabino schmoll.gif
Atsakyti