Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(mikki @ 2012 06 08, 21:06)
Vajee kaip pas mus tylu  unsure.gif Nieko neskaitot ar taip smarkiai skaitiniuose paskendusios? hihihi.gif as pastarosiom savaitem uzsiemusi buvau tai nieko naujo neperskaiciau.Turiu neskaityta "Ir tada etejai tu" bet laukiu momento kai turesiu daugiau laiko pasimegauti.Paskui nebebus ko skaityti  verysad.gif

Aš dabar trumpam atitrūkus nuo svajonių knygų. Paskutiniai mano skaitiniai buvo iš plonų knygučių serijos "Beverli Hilso Hadsonai". Kadangi skaičiau vieną paskui kitą, tai visai gerai susiskaitė. Skaitysiu ir kitas šios serijos knygutes
Atsakyti
buvau penktadieni leidykloj, prigriebiau makeidu paskutines dalis ir Mallery. suskaiciau jau. nespeja jie mano tempams knygu kept. klausiau apie planus, tai sake, kad ant dienu bus nauja Crusie knyga, tokia storelesne nei iprastai (speju ir brangesne, nes kiek supratau, kietu virseliu), o rudeniui planuoja kazka naujo is Maknot.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2012 06 12, 14:09)
buvau penktadieni leidykloj, prigriebiau makeidu paskutines dalis ir Mallery. suskaiciau jau. nespeja jie mano tempams knygu kept. klausiau apie planus, tai sake, kad ant dienu bus nauja Crusie knyga, tokia storelesne nei iprastai (speju ir brangesne, nes kiek supratau, kietu virseliu), o rudeniui planuoja kazka naujo is Maknot.

Paskelbta apie Crusie knygą:
Savaitė dviese : romanas / Carly Phillips ; [iš anglų kalbos vertė Jurgita Sajevičienė]. – Vilnius : Svajonių knygos, 2012. – 319, [1] p. – (Šilkas). – ISBN 978-609-406-360-2

O kaip skaitėsi Mallery saldžioji serija? Ieškojau sena.lt visų trijų iš karto, bet nerandu doh.gif
Atsakyti
buvau penktadieni leidykloj, prigriebiau makeidu paskutines dalis ir Mallery. suskaiciau jau. nespeja jie mano tempams knygu kept.

Ir kaip tu augindama tris vaikus dar ir perskaityti tiek spėji bigsmile.gif doh.gif kada miegi? unsure.gif

Mallery gal parduodi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2012 06 12, 13:54)
Ir kaip tu augindama tris vaikus dar ir perskaityti tiek spėji  bigsmile.gif  doh.gif  kada miegi? unsure.gif

Mallery gal parduodi?  blush2.gif

n as greit skaitau ax.gif labai greit. makeido dalis suejo per dvi dienas nepilnas. nu ir namuose aisku biski bardakiuks.

neparduodu kol kas. paskutine dali esu pazadejus paskolint vienai forumietei (mes su ja kooperuojames pirkimams knygu ir keiciames arba skolinam). po to ziuresiu kas ir kaip.

gal kuri turi visa Mallery Buchananu serija parduot? skaiciau, bet uzsimaniau vel paskaityt.
Atsakyti

Aš šiandien buvau leidykloj, tai taip pat prigriebiau Mallery trečią dalį, taip pat Gerritsen knygą.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2012 06 12, 20:01)
n as greit skaitau  ax.gif labai greit. makeido dalis suejo per dvi dienas nepilnas. nu ir namuose aisku biski bardakiuks.

neparduodu kol kas. paskutine dali esu pazadejus paskolint vienai forumietei (mes su ja kooperuojames  pirkimams knygu ir keiciames arba skolinam). po to ziuresiu kas ir kaip.

gal kuri turi visa Mallery Buchananu serija parduot? skaiciau, bet uzsimaniau vel paskaityt.

turiu tik paskutine rolleyes.gif tai jei truks mielai perleisiu cool.gif
Atsakyti
Sveikos skaitytojos biggrin.gif

Vasarą mažai atsiliepimų, nors kaip tik atostogų metas, kaip ir daugiau skaityt turėtų būti laiko... smile.gif

Patarkit kurią serija rinktis atostogoms: apie Makeidus ar Susan Mallery apie seseris?
Mallery turiu pirmąją knygą, Makeidų kol kas nei vienos biggrin.gif Tiesa dar Noros Roberts Ziniuone, Kerėtoja ir kt. guli neskaityta... neapsisiprendžiu kuria serija rinktis g.gif

Beje, gal kas parduodat iš plonų knygučių pirmąją apie Sent Klerus? Arba norit keistis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2012 06 12, 23:11)
Patarkit kurią serija rinktis atostogoms

Aš imčiau kurią nors Roberts serijų 4u.gif
Mallery man tiesą sakant nelabai patiko, bet jau taip neturiu ką skaityti, kad iš bado skaityčiau ir kitas dalis, nes kol kas tik vieną perskaičiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2012 06 13, 07:53)
Aš imčiau kurią nors Roberts serijų  4u.gif
Mallery man tiesą sakant nelabai patiko, bet jau taip neturiu ką skaityti, kad iš bado skaityčiau ir kitas dalis, nes kol kas tik vieną perskaičiau  blush2.gif

O man tiesa sakant Mallery apie tris seseris labiau patiko (bent jau pirmosios dvi knygos, kurias esu skaičiusi), Roberts apie brolius Makeidus perskaičiau ir visą keturlogiją pardaviau. Jei nenorite Mallery, tada man patiko kita Roberts serija apie Donovanus, tiesa, sakant trys pirmosios, paskutinioji nelabai.
Aš dabar skaitau Vaitkevičiūtės naują knygą Atsargiai Meilė, o po to griebsiu Mallery.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivak30: 13 birželio 2012 - 07:48
QUOTE(Daina @ 2012 06 13, 06:53)
Aš imčiau kurią nors Roberts serijų  4u.gif
Mallery man tiesą sakant nelabai patiko, bet jau taip neturiu ką skaityti, kad iš bado skaityčiau ir kitas dalis, nes kol kas tik vieną perskaičiau  blush2.gif

QUOTE(daivak30 @ 2012 06 13, 07:47)
O man tiesa sakant Mallery apie tris seseris labiau patiko (bent jau pirmosios dvi knygos, kurias esu skaičiusi), Roberts apie brolius Makeidus perskaičiau ir visą keturlogiją pardaviau. Jei nenorite Mallery, tada man patiko kita Roberts serija apie Donovanus, tiesa, sakant trys pirmosios, paskutinioji nelabai.
Aš dabar skaitau Vaitkevičiūtės naują knygą Atsargiai Meilė, o po to griebsiu Mallery.

ačiū už nuomones 4u.gif
Mallery man patiko labai serija apie Buchananus, ar serija apie seseris kazkuo panasi?
Atsakyti
man Mallery patiko labai. susiskaite viens du. bet ir Makeidai gera. gal cia man, kai pati tris bernus auginu, tai skaitau ir galvoju, nu vat uzaugs mano karzygiai ir irgi tokie bus. tik but gerai, kad nors vienas geriau jau gydytoju butu. lotuliukas.gif

Donovanai smagus, tik paskutinioji dalis tokia biski nuplaukus ir man.
Atsakyti