Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

Knygų klube nuolaidos kai kurioms Svajonių knygoms. Aš tiesa, dauguma turiu ar esu skaičiusi.
Mano paskutinis skaitinys - "Amerikietiški kalneliai".Įdomi kaip ir kitos šios autorės knygos. thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri perskaiciusi Makeidu visas knygas ir paskutines dvi noretu perleist? ir Mallery seseru 3- cia knyga. labai jau nepatogi leidyklos vieta pasidare su vezimu, o siustis tradiciskai pinigu gaila siuntimui.
Atsakyti
Buvo labai nyki savaitė, spintoje knygų yra, bet kažkaip nesinorėjo nieko nei šiuolaikinio, nei istorinio tai užgriebiau paranormalios romantikos anglų kalba, nes lietuviškai vien paaugliams skirtos saldybės. Atsibodo visi tie n - kamečiai veikėjai ir jų paaugliškos problemos. schmoll.gif Keista situacija pas mus Lietuvoje. verysad.gif Neįmanoma rast geros paranormalios romantinės knygos kur veikėjai suaugę žmonės. Negi negalima ko nors išleist ir šiek tiek vyresnio amžiaus skaitytojams? Pasirinkimas anglų kalba juk milžiniškas. g.gif
Taigi dabar užsikabinau už meilės romanų knygų serijos apie vampyrus. wub.gif Paprastai knygų apie vampyrus vengiu kaip maro. Ši tema po viso vampyrų bumo nusivalkiojo. Bet ši serija man buvo rekomenduota net keletos žmonių taigi pabandžiau.
Visiškai kita patirtis nei su Sukės ar Saulėlydžio serijomis. bigsmile.gif
J.R. Ward "Black Dagger Brotherhood" serija sexuali, pavojinga, intriguojanti, emocinga, stipriai parašyta. Na, Sukės serijoje yra sexualių momentų, bet čia visiškai kitas lygis. Veikėjai stiprūs, dideli, galingi ir turi atitinkamai stiprų sex draivą. Žodžiu būna skaitai ir raudonuoji. blush2.gif
Sunkiai įsivaizduoju kaip autorei tai pavyko, bet tai kas galėjo būti vulgaru ir neskanu ji padarė priimtinu, veikėjams būdingu bruožu (nors kartais norisi riktelėt "Kiek galima!" rolleyes.gif ), ji neapsiriboja paprastomis situacijomis, žiaurumu ir sexu rašydama šią seriją, bet per veikėjų gyvenimišką patirtį paliečia rimtas ir dažniausiai ašarose paskandinančias temas. Apskritai visi šios serijos veikėjai tokie gyvi ir stiprūs, daug visko patyrę, jog išties nusipelno aprašytos savo istorijos. g.gif
Nuostabiai parašyta serija. Autorė labai smulkmeniška - ji iš pagrindų kurią knygoje vaizduojamą pasaulį, bet nepamiršta ir smulkmenų, kurios labai praturtina knygą. Pvz.: Jau vien ko verti pagrindiniams personažams sukurti vardai - Rūstybė, Pyktis, Įniršis, Sadistas, Žiaurumas, Kankintojas it pn. thumbup.gif Skaitai ir juokiesi Sadistas ir Bela, na ir porelė. Pirmoje serijos knygoje atrodo keistokai, o paskui ima patikti biggrin.gif Tiesa sakant kol kas Sadisto istorija mano mėgstamiausia. Dažniausiai būna pirma knyga geriausia, bet ne šiuo atveju. Pirmą knyga gera, antra daug geresnė o trečia tiesiog fantastiška, o ir kitos mažai beatsilieka.
Visa serija aiškiai keliaus į mano mėgstamiausiųjų sąrašą. thumbup.gif
Atsakyti
Lietuviškai arba rusiškai yra? Ar tik angliškai?

Sukės serija man geresnė serialo išraiškoj, nei knygose. Knygų nebepavežu skaityt, pakako trijų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 06 02, 22:25)
Lietuviškai arba rusiškai yra? Ar tik angliškai?

Sukės serija man geresnė serialo išraiškoj, nei knygose. Knygų nebepavežu skaityt, pakako trijų biggrin.gif

Lietuviškai tai nėra, O del rusiįko varianto tai nieko nežinau, nes pati rusiškai neskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2012 06 02, 21:35)

Visiškai kita patirtis nei su Sukės ar Saulėlydžio serijomis.  bigsmile.gif
J.R. Ward "Black Dagger Brotherhood" serija sexuali, pavojinga, intriguojanti, emocinga, stipriai parašyta.

Pirmą dalį skaičiau rusiškai. Nebloga... wub.gif Toliau dar neskaičiau, bet į planus įtraukiau. Pagal skaitytojų atsiliepimus, tai rašo, kad oficialus leidyklos rusiškas leidimas labai suvulgarintas ir neperduota atmosfera ir pan. Todėl toliau dar neskaitau - nesinori susigadinti įspūdžio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2012 06 03, 10:38)
Pirmą dalį skaičiau rusiškai. Nebloga...  wub.gif  Toliau dar neskaičiau, bet į planus įtraukiau. Pagal skaitytojų atsiliepimus, tai rašo, kad oficialus leidyklos rusiškas leidimas labai suvulgarintas ir neperduota atmosfera ir pan. Todėl toliau dar neskaitau - nesinori susigadinti įspūdžio  4u.gif

Nežinau kaip su rusišku vertimu, bet antra knyga geresnė už pirmą, daug emocingesnė. wub.gif Erotikos J.R. Ward knygose labai daug, tai jei per aštriai išversta, ar neperteikta nuotaika ir emocinis fonas slypintis už pačio akto, tada iš ties liūdna situacija gaunasi. Nes sexas šios autorės knygose labai svarbi detalė. Didelis sex draivas jų savasties ir buvimo vampyru dalis, sexo metu jie pažymi savo gyvenimo draugą, kad kiti vampyrai jaustų, nes jie labai teritoriški ir greit įniršta jei kas kesinasi į jų moterį ar vyrą. Vampyrai, autorės knygose, labai žmogiški, bet jų instinktai it gyvūnų, labai stipriai juose išreikšti. Jų pačių poreikiai juos stipriai valdo, kol nesurandama gyvenimo pora, kurio gerovė vėliau visada yra aukščiau už viską. wub.gif
Sexas šios serijos pasaulyje pas veikėjus visoks, piktas, aistringas, desperatiškas, skirtas meilei išreikšti, atsiriboti, atsisveikinti, nuleisti garą, nugalėti fizinę ar emocinę kančią, nubausti save, paslėpti liūdesį, ilgesį ir t.t. Jie per sexą daug ką išreiškią, o jei knygoj tai neatsispindi tada žinoma visiškai kita knygos nuotaika gaunasi. Nes net už beprasmiško sexo kuriuo kai kurie iš jų užsiima slypi problema, kančia, ir pn., kas desperatiškai skatina taip elgtis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alijap: 03 birželio 2012 - 10:51
QUOTE(alijap @ 2012 06 02, 21:35)

...Taigi dabar užsikabinau už meilės romanų knygų serijos apie vampyrus.  wub.gif

Sakykite iš kur siunčiatės? Ir mane sudomino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2012 06 03, 13:02)
Sakykite iš kur siunčiatės? Ir mane sudomino 4u.gif

Štai metu nuorodą kur yra visos 10 iki šiol išleistos šios serijos knygos. 4u.gif
http://www38.zippysh...39242/file.html
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2012 06 03, 19:40)
Štai metu nuorodą kur yra visos 10 iki šiol išleistos šios serijos knygos.  4u.gif
http://www38.zippysh...39242/file.html

Ačiū 4u.gif lėksiu skaityti ax.gif
Atsakyti
Pirkciau svajoniu romanus, siulykit i az, siusciaus 4u.gif
Atsakyti
Vajee kaip pas mus tylu unsure.gif Nieko neskaitot ar taip smarkiai skaitiniuose paskendusios? hihihi.gif as pastarosiom savaitem uzsiemusi buvau tai nieko naujo neperskaiciau.Turiu neskaityta "Ir tada etejai tu" bet laukiu momento kai turesiu daugiau laiko pasimegauti.Paskui nebebus ko skaityti verysad.gif
Atsakyti