Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(mikki @ 2012 05 21, 21:22)
Tiesa suvartojau Dzerodus.Man visai patiko-lengvos, idomios, su siek tiek fantastikos  biggrin.gif Toks malonus skaitaliukas vasarai.O va plonos knygutes varo i nevilti  doh.gif Visiskai sugedo, tik anas galas-pamate vyra, vsio sudreksta, kojos linksta.Nu baisu  schmoll.gif As kai uzsisakau internetu knygu is leidyklos vis dar isimetu kelias, kad transportas atsipirktu, ale skaitosi liudnai.Susinervinu vos pradejusi hihihi.gif

Aš dar skaitau apie Džerodus, jau pradėjau paskutinią knygutę apie Šeiną. Sutinku, lengvos knygutės, malonus skaitaliukas drinks_cheers.gif Šiaip, kol kas man labiausiai patiko trečioji knyga, apie šerifą. Tik be ryšio knygos pabaigoje įdėtas antros knygos apie Džeradą pabaiga. Neįsivaizduoju, kodėl antroje knygoje kelių lapų neįdėjo ir būtų pilna istorija apie Džeradą. g.gif

Dėl plonų knygučių aš taip pat sutinku drinks_cheers.gif . Suprastėjusios, tai tik kokią vieną, kitą perskaitau. Na, labai jau tas anas galas man nemaišo, jei yra įdomi istorija. Tačiau kai tik apie tai, tai pasidaro neįdomu. Manyčiau galėtų daugiau leisti storesnių knygučių.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2012 05 21, 21:22)
Tiesa suvartojau Dzerodus.

QUOTE(daivak30 @ 2012 05 22, 08:12)
Aš dar skaitau apie Džerodus, jau pradėjau paskutinią knygutę apie Šeiną.

galėtų daugiau leisti storesnių knygučių.
Aš kažko nesuprantu g.gif apie Džerodų dinastiją buvo leidžiami ploni svajonių romaniukai. Man kyla įtarimas kad jūs čia apie brolius Makeidus plepat rolleyes.gif

Arba daugiau istorinių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2012 05 22, 09:00)
Aš kažko nesuprantu  g.gif  apie Džerodų dinastiją buvo leidžiami ploni svajonių romaniukai. Man kyla įtarimas kad jūs čia apie brolius Makeidus plepat  rolleyes.gif

Arba daugiau istorinių  bigsmile.gif

Taip, aš tikrai sumaišiau. Ačiū, kad pataisėt. Galvojau apie vieną, o parašiau apie kitą.
Džerodų dinastiją esu skaičiusi anksčiau, kuri patiko.

Dėl istorinių, būtų šaunu, kad daugiau jų leistų drinks_cheers.gif
Atsakyti
O apie istorius, tai ką pasakytumėt apie Sophia James Nuodėminga naktis ir Paslaptinga dama
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2012 05 23, 11:57)
ką pasakytumėt apie Sophia James Nuodėminga naktis ir Paslaptinga dama

Nuodėminga naktis man labiau patiko, bet šiaip abu neblogi ir nestandartiniai istoriniai romanai bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2012 05 23, 10:57)
O apie istorius, tai ką pasakytumėt apie Sophia James Nuodėminga naktis ir Paslaptinga dama

As kol kas skaiciau tik Paslaptinga dama.Toks tikrai nestandartas.Siaip neivardinciau kaip prasta ar neidomi,tik kazi ar antra karta skaitysiu mastau.gif
Nuodeminga naktis jau namie,laukia savaitgalio-taupau blush2.gif
Atsakyti
Na, o aš nukoviau Jude Deveraux "Levandų rytas" man ji taip patiko. Kaip buvau pasiilgusi Deveraux knygų kur nėra jokių mistikų ir kt paranormalių dalykų wub.gif Su šia knyga nauja serija prasideda. Gerulė thumbup.gif Kam patiko nuotakų kvarteto knygos, tam ši irgi turėtų patikt biggrin.gif Man Prakeiksmas su Deveraux - angliškai nieks nesiskaito tik lietuviškai, tai teks laukt kol visas išleis nors baisiai nekantrauju smile.gif
Atsakyti
O kiek dalių tos naujos Deveraux serijos yra? Nuotakų kvartetas labai patiko, bet taip nesinori užsikabint už dar vienos serijos smile.gif
Atsakyti
Viskas, nebepirksiu knygų. Ir taip išeina pinigai, o su knygų kainom tai baisu. Čia ne pirmo būtinumo prekė. Jau geriau jas skolintis
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2012 05 24, 10:14)
Na, o aš nukoviau Jude Deveraux "Levandų rytas" man ji taip patiko. Kaip buvau pasiilgusi Deveraux knygų kur nėra jokių mistikų ir kt paranormalių dalykų wub.gif  Su šia knyga nauja serija prasideda. Gerulė  thumbup.gif Kam patiko nuotakų kvarteto knygos, tam ši irgi turėtų patikt  biggrin.gif Man Prakeiksmas su Deveraux - angliškai nieks nesiskaito tik lietuviškai, tai teks laukt kol visas išleis nors baisiai nekantrauju smile.gif

Pasiskaičiau tai bent jau 6 tai bus. ax.gif Jėzau vėl serija, bet kadangi man patiko matyt teks pirkti. Visgi pasiilgau naujos Deveraux kūrybos. wub.gif Čia seriją apie miestelio gyventojus. 4u.gif
Bet pastebėjau, kad ne nuo pirmos pradėjo kur veiksmas senovei o nuo šių laikų tai gal leis tik apie tas tris moteris kur vienam dvare gyvena g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alijap: 27 gegužės 2012 - 12:35
Kiek panaršiau, tai supratau, kad bus čia J. Deveraux trilogija. Čia jei ta pati apie James River miestelį, gerai supratau?

O dėl knygų kainų, pritariu, bet ką daryt, kai turi joms didžiulę silpnybę ir norisi skaityti naujausiai išleidžiamas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2012 05 24, 09:14)
Na, o aš nukoviau Jude Deveraux "Levandų rytas" man ji taip patiko. Kaip buvau pasiilgusi Deveraux knygų kur nėra jokių mistikų ir kt paranormalių dalykų wub.gif  Su šia knyga nauja serija prasideda. Gerulė  thumbup.gif Kam patiko nuotakų kvarteto knygos, tam ši irgi turėtų patikt  biggrin.gif Man Prakeiksmas su Deveraux - angliškai nieks nesiskaito tik lietuviškai, tai teks laukt kol visas išleis nors baisiai nekantrauju smile.gif

http://loveromantika...vero_dzhud.html
cia yra Deveraux "Levandu rytas" rusu kalba 3 knygos, galima atsiusti nemokamai smile.gif
Atsakyti