Greitai perskaičiau, daug veiksmo, romantikos gal ir nelabai, bet labai įdomi savo turiniu
http://www.knygnesys...o-vandenynu.jpg
As dabar kramtau Dzerodus.Antra dalis pasirode ne tokia idomi kaip pirma.O va trecios labai laukiau ir sita tokia su intrigele liko gal ketvirtadalis,vakare damusiu
QUOTE(mikki @ 2012 05 13, 17:58)
As dabar kramtau Dzerodus.Antra dalis pasirode ne tokia idomi kaip pirma.O va trecios labai laukiau ir sita tokia su intrigele liko gal ketvirtadalis,vakare damusiu
Aš kaip tik pradėjau skaityti pirmąją knygą apie Reifą. Įdomu, skaitysiu visą keturlogiją (jau turiu).Labai smagu skaityti visą seriją iš karto.
Prieš tai aš perskaičiau Sophia James "Nuodėminga naktis" ir Susan Mallery "Saldžios svajos". Nuodėmingos nakties pagrindinis herojus toks neįpastas (neatitinka meilės romanams būdigo pagrindinio herojaus įvazdžio (jis fiziškai eįgalus, t. y. galima sakyti aklas). Tačiau knyga įdomiai skaitėsi, lauksiu serijos tęsinio apie trečią brolį.
Saldžios svajos įdomiai skaitėsi, gal truputį silpnesnė už pirmąją knygą, tačiau vistiek įdomi.
QUOTE(daivak30 @ 2012 05 13, 18:22)
skaitysiu visą keturlogiją (jau turiu).Labai smagu skaityti visą seriją iš karto. :
lauksiu serijos tęsinio apie trečią brolį.
lauksiu serijos tęsinio apie trečią brolį.
Pirkčiau visas keturias knygas iš vieno pardavėjo Rankiotis po vieną, vien tik siuntimo išlaidoms kiek išeis
Pirmoj knygoj apie trečią brolį nė žodžio nėra
QUOTE(Daina @ 2012 05 13, 18:26)
Pirkčiau visas keturias knygas iš vieno pardavėjo Rankiotis po vieną, vien tik siuntimo išlaidoms kiek išeis
Šiaip kol kas nežadu keturlogijos parduoti. Perskaitysiu visą seriją, tada galvosiu, ar noriu visą seriją parduoti, ar norėsiu pasilikti.
Paslaptingoje damoje apie trečią brolį nebuvo užsimita, jis minimas tik antroje. Matyt autorė sugalvojo įtraukti dar vieną herojų.
QUOTE(Mona187 @ 2012 05 14, 15:28)
Galiu perleisti šias dvi
Likimo vingi pardavimui ir as turiu
QUOTE(Mona187 @ 2012 05 14, 14:28)
Ketvirtadieniais aštuntą / Debbie Macomber (nebūtinai),
Turiu
QUOTE(Mona187 @ 2012 05 16, 12:47)
as tai per Jamam dienas Akropolio maximoj nukoviau su 40proc nuolaida.Dar ne neskaiciau-taupau savaitgaliui
Tiesa suvartojau Dzerodus.Man visai patiko-lengvos, idomios, su siek tiek fantastikos Toks malonus skaitaliukas vasarai.O va plonos knygutes varo i nevilti Visiskai sugedo, tik anas galas-pamate vyra, vsio sudreksta, kojos linksta.Nu baisu As kai uzsisakau internetu knygu is leidyklos vis dar isimetu kelias, kad transportas atsipirktu, ale skaitosi liudnai.Susinervinu vos pradejusi
Dar laukia istorinis ir Kleypas knyga
QUOTE(mikki @ 2012 05 21, 21:22)
O va plonos knygutes varo i nevilti Visiskai sugedo, tik anas galas-pamate vyra, vsio sudreksta, kojos linksta.Nu baisu As kai uzsisakau internetu knygu is leidyklos vis dar isimetu kelias, kad transportas atsipirktu, ale skaitosi liudnai.Susinervinu vos pradejusi
Aš jau mąstau, kad reikia mest įprotį jas pirkt.