Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

Mano paskutinė skaityta knyga iš Svajonių knygų - "Meilės loterija" iš serijos "Romantika". Maloniai susiskaitė, o dabar skaitau jau iš Alma littera: "Svetimšalės" 4-ą dalį.
Atsakyti
Tinka, sveikinimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2012 05 04, 16:54)
lotuliukas.gif oi geras.manau nelabai sekesi skaitymui susikaupti?

nu gal 2 psl iveikiau. bet kuriuos, neatsimenu. doh.gif

QUOTE(Song @ 2012 05 04, 18:09)
Tinka, sveikinimai mirksiukas.gif

aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 04 29, 11:56)
na va, pamačiau facebook'e akciją - susigundžiau. Užsisakiau Sevastopolio rožė ir Nekaltybės amžius.

Perskaičiau Jude Deveraux "Erškėtis". irgi per išpardavimą Pegase prigriebiau  thumbup.gif  labiai smagiai susiskaitė, ir tema nenusibodus. Vis kažkas kitokio.

Sevastopolio rožę esu skaičiusi, tai man ji gerai susiskaitė, pasilikau savo namų bibliotekoje. Jude Dveraux "Eržkėtis" esu skaičiusi seniai, kai atrodo lyg tai leidykla Tyrai, nors galiu ir suklysti, leido daug Deveraux knygų. Tai tada aš galima sakyti visas ir perskaičiau. O dabar Jotema kelias knygas ir perleido. ors ji leidžia ir aujų knygų. Ir dabar Jotemos internetiniame puslapyje reklamuoja, kad tuoj išleis šios rašytojos naują knygą "Levandų rytas". http://www.jotema.lt...ew?pid=1&id=560
O Nekaltybės amžiaus nesu skaičiusi. Kai perskaitysite, parašykit, kaip ji?

Papildyta:
QUOTE(Tinka @ 2012 05 04, 15:52)
pabaigiau Nuotaku kvarteta. apie silpnuma ar stipruma nuomones neturiu, zinau tik, kad man sita knyga visa gyvenima liks ta, kuria bandziau skaityt gimdymo metu  wub.gif serija lieka namu bibliotekoj dar ir del sito sentimento.

Tinka sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2012 05 04, 21:14)
nu gal 2 psl iveikiau. bet kuriuos, neatsimenu.  doh.gif

biggrin.gif vis tiek šaunuolė 4u.gif
Sveikinu wub.gif
Atsakyti
Tinkai ir Dainai sveikinimai 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kokia tyla cia pas mus mastau.gif As tai laikinai neturiu ko skaityti, laukiu siuntinuko

Beje nuo ryt maximose 25proc nuolaida knygoms, tai ech leksiu prasikosti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2012 05 07, 18:41)
Kokia tyla cia pas mus mastau.gif As tai laikinai neturiu ko skaityti, laukiu siuntinuko

Beje nuo ryt maximose 25proc nuolaida knygoms, tai ech leksiu prasikosti  biggrin.gif

Jo, pagaliau sulaukėm. Žadu nusipirkti dar vieną ar dvi knygas į Romantikės kolekciją. O šiaip tai dar visai norėčiau Kleypas knygos. Kokia jos įprastinė kaina? Bet pastebėjimas, kas sumažinta nuolaika 5-iais procentais. Visur taupymas, o šiuo atveju, uždarbiavimas
Atsakyti
Kleypas knyga kainuoja maždaug 39,90 be nuolaidų. Bet jau tikrai, knygos ir taip brangios, o čia net nuolaida joms mažesnė nei įprastai, vat ir nepirksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 05 08, 20:44)
Kleypas knyga kainuoja maždaug 39,90 be nuolaidų. Bet jau tikrai, knygos ir taip brangios, o čia net nuolaida joms mažesnė nei įprastai, vat ir nepirksiu  doh.gif

Turiu naują beveik už 24 blush2.gif
Atsakyti
Ne, aš Kleypas jau skaičius, tik Monai187 parašiau orientacinę kainą parduotuvėj. O apie Maxinos nuolaidas bendrai turėjau omeny, kad mažos šį kartą, tai nieko ir nepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2012 05 04, 15:52)
pabaigiau Nuotaku kvarteta. apie silpnuma ar stipruma nuomones neturiu, zinau tik, kad man sita knyga visa gyvenima liks ta, kuria bandziau skaityt gimdymo metu  wub.gif serija lieka namu bibliotekoj dar ir del sito sentimento.

Tinka, kokia Jus šaunuolė smile.gif Aš atsinešus buvau "Angelai ir demonai", tai seselės lengvai pasijuokė, atsiversti ir paskaityt neturėjau progos biggrin.gif

Perskaičiau S. Brown "Vienudu". Šiaip būtų įdomi, tik kažkaip užstrigo, kad nuo antros knygos pusės vos ne kas antram puslapy nagrinėjama vyro antro galo problema smile.gif Na, svajonių romanai.. bet kažkaip man 'nesuėjo'. Skirčiau 6/10 4u.gif
Atsakyti