Ne kokia romantiška istorija, bet labai gera knyga, apie meilės meną:
,,Menas mylėti. Toltekų išminties knyga". Patiko ir tikrai yra ko pasimokyti ir pasisemti idėjų
"Ir tada atėjai tu' patiko, kažkas kitokio nei įprasti meilės romanai, tiek rašym ostiliumi, tiek įvykiais. Kita vertus, abejoju, ar visi, įskaitant mylimąjį, taip tolerantiškai žiūrėtų tais laikais į nesantuokinio vaiko buvimą
Mačiau jau naujų romanų anonsus Svajonių knygų puslapy. Gal kas esat užsakinėjusios, leidinius būtinai atneša į namus ar galima atsiimti pašte?
Mačiau jau naujų romanų anonsus Svajonių knygų puslapy. Gal kas esat užsakinėjusios, leidinius būtinai atneša į namus ar galima atsiimti pašte?
QUOTE(abiga @ 2012 04 23, 19:00)
"Ir tada atėjai tu' patiko, kažkas kitokio nei įprasti meilės romanai, tiek rašym ostiliumi, tiek įvykiais. Kita vertus, abejoju, ar visi, įskaitant mylimąjį, taip tolerantiškai žiūrėtų tais laikais į nesantuokinio vaiko buvimą
Kiek esu užsisakiusi, tai gaudavau pranešimą iš pašto, o po to pačiai reikėjo eiti į paštą ir pasiimti knygutes.
QUOTE(abiga @ 2012 04 23, 18:00)
Čia manau labiau nuo pašto skyriaus priklauso. Man tai neša į namus, jei randa atiduoda, jei ne, tai palieka lapelį, kad reikia atsiimti pačiai.
na va, pamačiau facebook'e akciją - susigundžiau. Užsisakiau Sevastopolio rožė ir Nekaltybės amžius.
Perskaičiau Jude Deveraux "Erškėtis". irgi per išpardavimą Pegase prigriebiau labiai smagiai susiskaitė, ir tema nenusibodus. Vis kažkas kitokio. Dar skaičiau Skandalingoji dama iš Svajonių romanų. Tai kažkaip rpeištaringi jausmai tokie. Atrodo įdomu, bet iš kitos pusės manyčiau man pasakojimo stilius užkliuvo.
Perskaičiau Jude Deveraux "Erškėtis". irgi per išpardavimą Pegase prigriebiau labiai smagiai susiskaitė, ir tema nenusibodus. Vis kažkas kitokio. Dar skaičiau Skandalingoji dama iš Svajonių romanų. Tai kažkaip rpeištaringi jausmai tokie. Atrodo įdomu, bet iš kitos pusės manyčiau man pasakojimo stilius užkliuvo.
Baigiau paskutinę Nuotakų dalį. Pati silpniausia iš keturių, arba aš persisotinau Roberts
Gavau pranešimą iš pašto, kad mano knygos atkeliavo. Važiuosiu po darbo pasiimti, o savaitgalį laukia skaitymas
Perskaiciau is nauju svajoniu romanu Sophia James"Nuodeminga naktis", tai labai patiko kaip ir ankstesnis "Paslaptinga dama". Lauksiu dabar apie treciaji broli Velingama knygos
pabaigiau Nuotaku kvarteta. apie silpnuma ar stipruma nuomones neturiu, zinau tik, kad man sita knyga visa gyvenima liks ta, kuria bandziau skaityt gimdymo metu serija lieka namu bibliotekoj dar ir del sito sentimento.
Ne labai skaitau svajoniu serijos knygas,tik S.E.Philips patinka bet atsipalaidavimui nusprendziau pabandyt N.Roberts "Nuotaku kvarteta" Knugu mugeje nusipirkau tris dalis ir ....vajetus kokia nuobodybe siaip netaip kokia 30 psl pirmos knygos pasikankinau ir pardaviau ir ja ,ir likusias dvi net nepradetas skaityti...matyt,visgi ta romantika ,meiles seiles ne man
QUOTE(Tinka @ 2012 05 04, 14:52)
pabaigiau Nuotaku kvarteta. apie silpnuma ar stipruma nuomones neturiu, zinau tik, kad man sita knyga visa gyvenima liks ta, kuria bandziau skaityt gimdymo metu serija lieka namu bibliotekoj dar ir del sito sentimento.
oi geras.manau nelabai sekesi skaitymui susikaupti?