Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

Ne kokia romantiška istorija, bet labai gera knyga, apie meilės meną:
,,Menas mylėti. Toltekų išminties knyga". Patiko ir tikrai yra ko pasimokyti ir pasisemti idėjų smile.gif
Atsakyti
"Ir tada atėjai tu' patiko, kažkas kitokio nei įprasti meilės romanai, tiek rašym ostiliumi, tiek įvykiais. Kita vertus, abejoju, ar visi, įskaitant mylimąjį, taip tolerantiškai žiūrėtų tais laikais į nesantuokinio vaiko buvimą schmoll.gif
Mačiau jau naujų romanų anonsus Svajonių knygų puslapy. Gal kas esat užsakinėjusios, leidinius būtinai atneša į namus ar galima atsiimti pašte?
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 04 23, 19:00)
"Ir tada atėjai tu' patiko, kažkas kitokio nei įprasti meilės romanai, tiek rašym ostiliumi, tiek įvykiais. Kita vertus, abejoju, ar visi, įskaitant mylimąjį, taip tolerantiškai žiūrėtų tais laikais į nesantuokinio vaiko buvimą  schmoll.gif
Mačiau jau naujų romanų anonsus Svajonių knygų puslapy. Gal kas esat užsakinėjusios, leidinius būtinai atneša į namus ar galima atsiimti pašte?

Kiek esu užsisakiusi, tai gaudavau pranešimą iš pašto, o po to pačiai reikėjo eiti į paštą ir pasiimti knygutes.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 04 23, 18:00)
"Ir tada atėjai tu' patiko, kažkas kitokio nei įprasti meilės romanai, tiek rašym ostiliumi, tiek įvykiais. Kita vertus, abejoju, ar visi, įskaitant mylimąjį, taip tolerantiškai žiūrėtų tais laikais į nesantuokinio vaiko buvimą  schmoll.gif

Čia manau labiau nuo pašto skyriaus priklauso. Man tai neša į namus, jei randa atiduoda, jei ne, tai palieka lapelį, kad reikia atsiimti pačiai.
Atsakyti
na va, pamačiau facebook'e akciją - susigundžiau. Užsisakiau Sevastopolio rožė ir Nekaltybės amžius.

Perskaičiau Jude Deveraux "Erškėtis". irgi per išpardavimą Pegase prigriebiau thumbup.gif labiai smagiai susiskaitė, ir tema nenusibodus. Vis kažkas kitokio. Dar skaičiau Skandalingoji dama iš Svajonių romanų. Tai kažkaip rpeištaringi jausmai tokie. Atrodo įdomu, bet iš kitos pusės manyčiau man pasakojimo stilius užkliuvo.
Atsakyti
Baigiau paskutinę Nuotakų dalį. Pati silpniausia iš keturių, arba aš persisotinau Roberts biggrin.gif
Atsakyti
Gavau pranešimą iš pašto, kad mano knygos atkeliavo. Važiuosiu po darbo pasiimti, o savaitgalį laukia skaitymas thumbup.gif
Atsakyti
Perskaiciau is nauju svajoniu romanu Sophia James"Nuodeminga naktis", tai labai patiko kaip ir ankstesnis "Paslaptinga dama". Lauksiu dabar apie treciaji broli Velingama knygos smile.gif
Atsakyti
pabaigiau Nuotaku kvarteta. apie silpnuma ar stipruma nuomones neturiu, zinau tik, kad man sita knyga visa gyvenima liks ta, kuria bandziau skaityt gimdymo metu wub.gif serija lieka namu bibliotekoj dar ir del sito sentimento.
Atsakyti
Ne labai skaitau svajoniu serijos knygas,tik S.E.Philips patinka thumbup.gif bet atsipalaidavimui nusprendziau pabandyt N.Roberts "Nuotaku kvarteta" blink.gif Knugu mugeje nusipirkau tris dalis ir doh.gif ....vajetus kokia nuobodybe siaip netaip kokia 30 psl pirmos knygos pasikankinau ir pardaviau ir ja ,ir likusias dvi net nepradetas skaityti...matyt,visgi ta romantika ,meiles seiles ne man unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Perskaičiau 'Daktaras Tobulasis" iš Balzamo serijos, paprasta knygutė. Dar panašu, kad autorė sėmėsi idėjų iš serialo "Grey's Anatomy" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2012 05 04, 14:52)
pabaigiau Nuotaku kvarteta. apie silpnuma ar stipruma nuomones neturiu, zinau tik, kad man sita knyga visa gyvenima liks ta, kuria bandziau skaityt gimdymo metu  wub.gif serija lieka namu bibliotekoj dar ir del sito sentimento.

lotuliukas.gif oi geras.manau nelabai sekesi skaitymui susikaupti?
Atsakyti