Paskutinę Nuotakų dalį nusipirkau Vagoj šiandien
pabaigiau Vitne. nu labai labai. tik gale biskiuka nesupratau, prie ko ten tas brolio ir tos Emiles epizodas? kita knyga is to ispletota yra ar kaip? nes man toks nei i tvora nei i mieta pasirode.
zadejau knyga pardavinet, bet jauciu visgi pasilieku kolekcijai. panasu, kad esant skaitalu badui labai sekmingai ne karta sueis dar.
zadejau knyga pardavinet, bet jauciu visgi pasilieku kolekcijai. panasu, kad esant skaitalu badui labai sekmingai ne karta sueis dar.
QUOTE(Tinka @ 2012 04 19, 14:33)
pabaigiau Vitne. nu labai labai. tik gale biskiuka nesupratau, prie ko ten tas brolio ir tos Emiles epizodas? kita knyga is to ispletota yra ar kaip? nes man toks nei i tvora nei i mieta pasirode.
Yra romanas apie Styveną-Until You. Nėra ten tos Emilės daug, bet siejasi.
Blyn, dabar atsiverčiau tos knygos pavadinimą patikslint ir pamačiau, kad sekanti MgNaught knyga jau tik 2014 Vis nukelia ir nukelia
QUOTE(Song @ 2012 04 19, 14:37)
Yra romanas apie Styveną-Until You.
Blyn, dabar atsiverčiau tos knygos pavadinimą patikslint ir pamačiau, kad sekanti MgNaught knyga jau tik 2014
Blyn, dabar atsiverčiau tos knygos pavadinimą patikslint ir pamačiau, kad sekanti MgNaught knyga jau tik 2014
Lietuvoje išleista 1998 m. ir pavadinimas "Kas aš būčiau be tavęs"
O tai sekanti kurią išleis ir bus Stiveno istorijos pakartotas leidimas?
QUOTE(Daina @ 2012 04 19, 14:41)
O tai sekanti kurią išleis ir bus Stiveno istorijos pakartotas leidimas?
Ne ne, visiškai nauja knyga.
QUOTE(Song @ 2012 04 19, 14:37)
Blyn, dabar atsiverčiau tos knygos pavadinimą patikslint ir pamačiau, kad sekanti MgNaught knyga jau tik 2014 Vis nukelia ir nukelia
O kur skaitai?
QUOTE(daivak30 @ 2012 04 19, 14:50)
O kur skaitai?
Šįkart Wikipeijoj, nes jos puslapis vietomis numiro kažkodėl Dar kitam rašo, kad jau turėjo būti išleista, gruodį
QUOTE(Song @ 2012 04 19, 13:37)
Yra romanas apie Styveną-Until You. Nėra ten tos Emilės daug, bet siejasi.
aciu uz info.
QUOTE(Daina @ 2012 04 19, 13:41)
Lietuvoje išleista 1998 m. ir pavadinimas "Kas aš būčiau be tavęs"
nu kyba reiks vietine biblioteka aplankyt, speju turetu but. lendu i katalogus ieskot.
Papildyta:
Radau.
Karoliniskiu filiale. labai pakeliui nuo Antakalnio
QUOTE(Tinka @ 2012 04 19, 22:51)
Karoliniskiu filiale. labai pakeliui nuo Antakalnio
Antakalnio biblėj esu mačius, bet retai. O dar geriau būt eit tiesiai į Mickevičiaus, ten dažnai matydavau lentynoj
QUOTE(Song @ 2012 04 19, 22:05)
Antakalnio biblėj esu mačius, bet retai. O dar geriau būt eit tiesiai į Mickevičiaus, ten dažnai matydavau lentynoj
nu reiks paziuret. nes katalogas rodo, kad ner Antakalny.
QUOTE(Tinka @ 2012 04 19, 23:33)
nu reiks paziuret. nes katalogas rodo, kad ner Antakalny.
Gal susinešiojo ir išėmė
As ir noriu nuotaku.Bet as tik pirmas dvi skaiciau.Tikiuosi gausiu ir kitas
Kelioneje perskaiciau Makeidu pirma dali.O man visai patiko.Noriu antros Ir gaila per akcija nepaemiau Kleypas knygos
Dabar visai neturiu ko skaityti
Kelioneje perskaiciau Makeidu pirma dali.O man visai patiko.Noriu antros Ir gaila per akcija nepaemiau Kleypas knygos
Dabar visai neturiu ko skaityti