Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

Paskutinę Nuotakų dalį nusipirkau Vagoj šiandien smile.gif
Atsakyti
pabaigiau Vitne. nu labai labai. tik gale biskiuka nesupratau, prie ko ten tas brolio ir tos Emiles epizodas? kita knyga is to ispletota yra ar kaip? nes man toks nei i tvora nei i mieta pasirode.
zadejau knyga pardavinet, bet jauciu visgi pasilieku kolekcijai. panasu, kad esant skaitalu badui labai sekmingai ne karta sueis dar.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2012 04 19, 14:33)
pabaigiau Vitne. nu labai labai. tik gale biskiuka nesupratau, prie ko ten tas brolio ir tos Emiles epizodas? kita knyga is to ispletota yra ar kaip? nes man toks nei i tvora nei i mieta pasirode.

Yra romanas apie Styveną-Until You. Nėra ten tos Emilės daug, bet siejasi.
Blyn, dabar atsiverčiau tos knygos pavadinimą patikslint ir pamačiau, kad sekanti MgNaught knyga jau tik 2014 doh.gif Vis nukelia ir nukelia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 04 19, 14:37)
Yra romanas apie Styveną-Until You.

Blyn, dabar atsiverčiau tos knygos pavadinimą patikslint ir pamačiau, kad sekanti MgNaught knyga jau tik 2014 doh.gif

Lietuvoje išleista 1998 m. ir pavadinimas "Kas aš būčiau be tavęs" 4u.gif

O tai sekanti kurią išleis ir bus Stiveno istorijos pakartotas leidimas?
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2012 04 19, 14:41)
O tai sekanti kurią išleis ir bus Stiveno istorijos pakartotas leidimas?

Ne ne, visiškai nauja knyga.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 04 19, 14:37)
Blyn, dabar atsiverčiau tos knygos pavadinimą patikslint ir pamačiau, kad sekanti MgNaught knyga jau tik 2014 doh.gif Vis nukelia ir nukelia verysad.gif

O kur skaitai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2012 04 19, 14:50)
O kur skaitai?  g.gif

Šįkart Wikipeijoj, nes jos puslapis vietomis numiro kažkodėl g.gif Dar kitam rašo, kad jau turėjo būti išleista, gruodį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 04 19, 13:37)
Yra romanas apie Styveną-Until You. Nėra ten tos Emilės daug, bet siejasi.

aciu uz info.

QUOTE(Daina @ 2012 04 19, 13:41)
Lietuvoje išleista 1998 m. ir pavadinimas "Kas aš būčiau be tavęs"  4u.gif

nu kyba reiks vietine biblioteka aplankyt, speju turetu but. lendu i katalogus ieskot.
Papildyta:
Radau.
Karoliniskiu filiale. labai pakeliui nuo Antakalnio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2012 04 19, 22:51)
Karoliniskiu filiale. labai pakeliui nuo Antakalnio  doh.gif

Antakalnio biblėj esu mačius, bet retai. O dar geriau būt eit tiesiai į Mickevičiaus, ten dažnai matydavau lentynoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 04 19, 22:05)
Antakalnio biblėj esu mačius, bet retai. O dar geriau būt eit tiesiai į Mickevičiaus, ten dažnai matydavau lentynoj mirksiukas.gif

nu reiks paziuret. nes katalogas rodo, kad ner Antakalny.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2012 04 19, 23:33)
nu reiks paziuret. nes katalogas rodo, kad ner Antakalny.

Gal susinešiojo ir išėmė g.gif
Atsakyti
As ir noriu nuotaku.Bet as tik pirmas dvi skaiciau.Tikiuosi gausiu ir kitas biggrin.gif
Kelioneje perskaiciau Makeidu pirma dali.O man visai patiko.Noriu antros bigsmile.gif Ir gaila per akcija nepaemiau Kleypas knygos doh.gif
Dabar visai neturiu ko skaityti schmoll.gif
Atsakyti