Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(astute_k @ 2012 03 21, 21:16)
O Kleypas knygos neskaitei?  g.gif

Kaip tik dabar skaitau šią knygą. Man ji labai patinka, nuostabi, įtraukianti. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Vakar vakare pradėjau, tai skaičiau iki pusiaunakčių. Jeigu ne darbas šiandien, tai būčiau skaičiusi ir toliau, kol būčiau perskaičiusi biggrin.gif Knyga stora, virš 400 psl, o aš perskaičiau jau 300 psl biggrin.gif
Kai buvau praeitą savaitę Svajonių knygose, tai sakė, kad vasarą turėtų išeiti ir kita Kleypas knyga. Tai pirksiu būtinai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2012 04 03, 08:25)
Kaip tik dabar skaitau šią knygą. Man ji labai patinka, nuostabi, įtraukianti.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Vakar vakare pradėjau, tai skaičiau iki pusiaunakčių. Jeigu ne darbas šiandien, tai būčiau skaičiusi ir toliau, kol būčiau perskaičiusi biggrin.gif  Knyga stora, virš 400 psl, o aš perskaičiau jau 300 psl  biggrin.gif
Kai buvau praeitą savaitę Svajonių knygose, tai sakė, kad vasarą turėtų išeiti ir kita Kleypas knyga. Tai pirksiu būtinai. biggrin.gif

jau i ma sita parupo.Reikes isigyti rolleyes.gif
Dabar damusineju plonas knygutes, bet jauciu kad nebepirksiu.Nu ju tooookios prastos pasidare doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2012 04 10, 21:45)
Dabar damusineju plonas knygutes, bet jauciu kad nebepirksiu.Nu ju tooookios prastos pasidare  doh.gif

Iš naujausių plonų knygučių, perskaičiau tik "Stagmena tau" iš serijos "Broliai Djukai". Vos perskaičiau, nenorėjau numesti į šalį. Iš tikrųjų ir aš pastebėjau, kad plonos knygutės jau man nusibodo, prastesnės, geriau jau storenės. Iš naujausių dar turiu "Lyg iš filmo" iš serijos "Beverli Hilso Hadsonai", tačiu jos dar neskaičiau. Savaitgaly perskaičiau Susan Mallery "Saldžios šnekos", tai ji man pasirodė daug geresnė nei iš pradžių pasirodė perskaičius knygos aprašymą. Įdomūs seserų santykiai. O dabar skaitau Noros Roberts "Mėgaukis akimirka" (Nuotakų kvarteto trečią knygą). Savaitgalį buvau RIMI, žiūriu ten visoms knygoms 25 proc akcija. Tai neiškentusi ir prigriebiau šią knygą. Man ji smagiai skaitosi kaip ir ankstenės šios serijos knygos. biggrin.gif
Atsakyti
Perskaiciau Kleypas knyga.Labai patiko.Kas svarbiausia lengvai skaitosi smile.gif skiriasi nuo Maknot knygu, nes Maknot kazkaip labai jau akcentuoja dorybinguma,o vat Kleypas pagrindine heroje toookia lengvabude, rodos,kad gyventu dabartiniais,o ne18... metais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 11 balandžio 2012 - 17:51
Jungiuos prie patenkintu Kleypas knyga. nu labai patiko. prarijau per pora dienu.
kita panasiai pagrobusi laika buvo Deeanne Gist "Nuotaka ne savo noru".
dabar pagaliau rankos iki Vitnes prikeliavo. vis pagailedavau litu, o parodoj nesiaus per viska, uz ko akis kliuvo. tai ir Vitne prigriebiau.

Nuotaku kvarteto 4 dali kas nors jau turit? labai laukiu.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2012 04 12, 17:27)
Nuotaku kvarteto 4 dali kas nors jau turit? labai laukiu.

Pas mane ji rytoj turėtų atkeliauti bigsmile.gif Jau laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2012 04 12, 18:25)
Pas mane ji rytoj turėtų atkeliauti  bigsmile.gif  Jau laukiu  rolleyes.gif

aš irgi labai laukiu smile.gif
Atsakyti
Kaip tylu cia unsure.gif niekas nieko neskaitot? nzn ne ka skaityti...kazkoks stilis pas mane....
Atsakyti
O kur gavot ketvirtą Roberts nuotakų knygą? Niekur dar nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2012 04 16, 21:43)
Kaip tylu cia unsure.gif  niekas nieko neskaitot? nzn ne ka skaityti...kazkoks stilis pas mane....

Aš perskaičiau Noros Roberts Nuotakų kvarteto trečią knygą, o dabar skaitau Lauros Walden "Didžiųjų Geizerių slėnis". Pastaroji taip pat man patinka, gerai skaitosi, tik kad laiko neturiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 04 17, 09:27)
O kur gavot ketvirtą Roberts nuotakų knygą?

Aš tai skaitytą pirkau 4u.gif
Atsakyti
Aš paskutinę kvarteto dalį kompe skaičiau, nesulaukiau lietuviškai smile.gif
Dabar ketinu imtis Lisos Kleypas, visos taip giria, tikiuos nenusivilt ax.gif
Atsakyti