Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

o dabar sakykit del tu svajoniu romanu,kadangi pradejau skaityti tai pamasciau ar juos reikia nuo kazkurios pirmosios skaityti pradeti,turiu galvoje ar yra eiliskumas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akelaklp @ 2012 03 21, 14:29)
o dabar sakykit del tu svajoniu romanu,kadangi pradejau skaityti tai pamasciau ar juos reikia nuo kazkurios pirmosios skaityti pradeti,turiu galvoje ar yra eiliskumas blush2.gif

Jeigu knygutės iš serijos, tai bent man įdomiau skaityti nuo pirmos serijos knygutės. Nors kartais didelės reikšmės neturi. Neserijinėms knygutėms eiliškumo nėra, galima skaityti bet kurią, kuri papuola po ranka.
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2012 03 21, 14:22)
Jeigu knygutės iš serijos, tai bent man įdomiau skaityti nuo pirmos serijos knygutės. Nors kartais didelės reikšmės neturi. Neserijinėms knygutėms eiliškumo nėra,  galima skaityti bet kurią, kuri papuola po ranka.

aciu 4u.gif
Atsakyti
Na ir as svajoniu paskaitinejau."Staigmena tau" visika nesamone.Nu nepamenu tokio atvejo kad knygutes neiveikiua.Guli iki puses paskaityta.Nu jau tokia neidomi ir nesamoninga, kad permusa visas kitas.Cia is tos operos tik pamaciau,nesvarbu niekas-noriu, guluosi...
Italiskas netiketumas labai primena man kita svajoniu knyga, su tokiu paciu siuzetu.Tai gal del to intrigos gerokai truko.Bet sita jau perskaiciau iki galo.Eiline.

Beprotiskai isimylejes irgi neipatinga.Tik tiek kad mergina ne skuduras hihihi.gif
As galvoju ar man jau tie svajoniu romanai isiede,kad neidomu.Ar juos jau tokius kiaurus kepa.Man net kartai smaloniau buna pasiimti kokia sena,suskaityta ir dar karteli perskaityti ax.gif As labai megstu skaityti.

Laukiu kada bus naujas kompas, kad galeciau parsisiusti anglisku (cia pareklamuotu ) Tik va neto daznai nera tai beda doh.gif

Paslaptinga dama tikrai neiprasta knyga.Kitokia.Man cinkelio gal kokio truko,bet siaip sutinku kad ne pati prasciausia biggrin.gif Kaip suprantu bus daugiau(bent viena dar) tai skaitysiu.

Savaitgaliui pasilikusi turiu N.Roberts knyga apie brolius.Bet kad atsiliepimai tai ne kokie unsure.gif
Atsakyti
O Kleypas knygos neskaitei? g.gif
Atsakyti
Kaip tik vakar ieskojau naujos Kleypas knygos Pegaso knygyne....neradau unsure.gif ar cia dar prekyboje nera, ar cia as ziopla neradau rolleyes.gif
Atsakyti
Ai, mergai, parekomenduosiu ne visai šito skyriaus knygas, bet man patiko nerealiai. Pirmiausia-Silva rerum, abi dalys. Pirkti ir turėti lentynoj. Antra-Pribuvėjos paslaptis, silpnesnė, bet irgi lialia. Praeito savaitgalio skaitiniai, surijau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 03 21, 23:14)
Ai, mergai, parekomenduosiu ne visai šito skyriaus knygas, bet man patiko nerealiai. Pirmiausia-Silva rerum, abi dalys. Pirkti ir turėti lentynoj. Antra-Pribuvėjos paslaptis, silpnesnė, bet irgi lialia. Praeito savaitgalio skaitiniai, surijau biggrin.gif

Silva rerum man labai patiko, taip pat liko mano knygų lentynoje. O Pribuvėjos paslaptis - trilogija. Kitos dalys vadinasi "Pribuvėjos išpažintis" ir "Pribuvėjos nuodėmė". Mano požiūriu, trečioji trilogijos dalis prasčiausia, o gal dėl to man nepatiko, kad Marta liko su Kristiano draugu (visas dvi knygas myli, viską nugali, o paskutinėje dalyje autorė Kristianą nužudo). Taip man nepatiko. Mėgstu laimingas pabaigas biggrin.gif
O aš perskaičiau "Didelis baltas deimantas", skaitysiu Josie Metcalfe "Buvęs būsimas".
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2012 03 22, 08:18)
kad Marta liko su Kristiano draugu (visas dvi knygas myli, viską nugali, o paskutinėje dalyje autorė Kristianą nužudo). Taip man nepatiko. Mėgstu laimingas pabaigas  biggrin.gif

O fuuuuuuu schmoll.gif Neskaitysiu biggrin.gif
Atsakyti
Oi, Priibuvėjos trilogija (esu kažkur skaičiusi, kad yra ir daugiau knygų vokiškai) visiškai man nepatiko, vien ta prievarta knygose doh.gif Panašus stilius Svetimšalės serijos, tik ten dar ir fantastikos pilna, žodžiu, nesužavėjo smile.gif Jau geriau eilinė Svajonių knyga paprastu siužetu, tiesą sakant blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2012 03 21, 20:16)
O Kleypas knygos neskaitei?  g.gif

Nea, kazkaip aprasymai neintriguoja g.gif

Oi mazuma ne apie ta pagalvojau doh.gif Paskaiciau-nieko turetu buti, ale brangi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 22 kovo 2012 - 19:45
Gavau naujienlaiškį iš Svajonių knygų, kad visos Romantikės kolekcijos knygos tik po 10 Lt.

Tai taip suprasti, kad kiekviena knyga atskirai 10 Lt. Na, turiu omeny, čia nesiūlo visų 10 knygų pirkti? Man to ir nereikia
Atsakyti