Manes irgi Svetimasale nesuzavejo, skaiciau kad tik perskaityti, bet kazkokio didelio ispudzio nepaliko, eilinis meiles romanas.
Uzsiprasiau Kaledoms naujausia kvepiancia knyga, taip nekantrauju ja gauti
O aš "Svetimšalę" labai norėčiau perskaityti, banali ar ne, aprašymas sudomino, bet kai pagalvoju turėtų būti net 6 knygos, reikėjo jas rinkt po vieną arba taip pat pasinaudot Maximos akcija Dėl eiliškumo, ant viršelių jos visos juk sunumeruotos
O kaip ta kvepianti knyga "Sodo kerai", turinys neblogas, o gal tik tuo ir įdomi, kad kvepia?
Šiuo metu mėgaujuos "Baltąja vizija' ir iškart po jos eisiu prie "Rožių kerų", ir norisi vis skaityti, ir taupau, nes deja, trečia dalis dar lietuviškai neišleista.
O kaip ta kvepianti knyga "Sodo kerai", turinys neblogas, o gal tik tuo ir įdomi, kad kvepia?
Šiuo metu mėgaujuos "Baltąja vizija' ir iškart po jos eisiu prie "Rožių kerų", ir norisi vis skaityti, ir taupau, nes deja, trečia dalis dar lietuviškai neišleista.
QUOTE(Simbulis @ 2011 12 19, 17:32)
Uzsiprasiau Kaledoms naujausia kvepiancia knyga, taip nekantrauju ja gauti
neseniai šią knygą laimėjau,pažiūrėsiu ,ar tikrai kvepia
QUOTE(abiga @ 2011 12 19, 18:35)
O aš "Svetimšalę" labai norėčiau perskaityti, banali ar ne, aprašymas sudomino, bet kai pagalvoju turėtų būti net 6 knygos, reikėjo jas rinkt po vieną arba taip pat pasinaudot Maximos akcija Dėl eiliškumo, ant viršelių jos visos juk sunumeruotos
mano brolienė tai labai pamišus dėl Svetimšalės,aš jai pigiau nupirkau,vieną laimėjau,o paskutinę pati Maximoj nusipirko
O su kokiom Noros Roberts knygom palygintum tą Nuotakų trilogiją?Nėra fantastikos nes man nepatinka
QUOTE(Song @ 2011 12 18, 16:41)
Šiaip dar yra keletas neišleistų, gal sulauksim
O aš gi per nuolaidą Maximkoj papirkau Svetimšalės 4 knygas, prisiklausius, kokios jos olialia. Nu ir kankinuosi dabar prie primosios Gal dar paįdomės, bet nekabina totaliai, vertimas ir stilius lietuviško sudėliojimo be ryšio. Alma litera ryškiai neturi nei vertėjų, nei redaktorių
Spėju, perskaitysiu, jei pavyks, ir pardavinėsiu.
O aš gi per nuolaidą Maximkoj papirkau Svetimšalės 4 knygas, prisiklausius, kokios jos olialia. Nu ir kankinuosi dabar prie primosios Gal dar paįdomės, bet nekabina totaliai, vertimas ir stilius lietuviško sudėliojimo be ryšio. Alma litera ryškiai neturi nei vertėjų, nei redaktorių
Spėju, perskaitysiu, jei pavyks, ir pardavinėsiu.
Man svetimsale nepatiko.Nezinau ar kaltas vertimas ar kas bet vos istenejau pirmas knygas.Dar labaiu man nepatinka kad antrose jau prasokta ar ne 18 metu(aprasyma skaiciau).Daugiau nebenoriu
QUOTE(abiga @ 2011 12 19, 17:35)
Siaip originale yra ar ne 7 knygos.O kadangi lietuviai knyga dalina i dvi tai sumoje turetu buti 14 knygu.Ka ten tiek pasakos?Per kiek kartu ten eis?Nemegstu tokiu ilgu romanu.
As dabar labai noreciau paskaityti 2 ir 3 Puolusiuju knygas.Jau visos isleistos
Siuo metu vis dar laukiu siuntino ir nervinuosi tiek ilgai dar nera ejes.Karta buvo neissiunte,bet paskui idejo po keliu emeilu
QUOTE(abiga @ 2011 12 19, 17:35)
isiterpsiu trumpai i diskusija - sia skaiciau ir tikrai patiko - tokia romantiska, magiska, bet kartu taip gyvenime visai gali buti , dideliu aistru nera, tiesiog graziu jausmu atsiradimas
Vailet2, mano manymu, labai skatinamas "įsivėlimas" į diskusijas
Apie "Nuotakų kvartetą" galiu pasakyti, kad tikrai nė lašo fantastikos, Roberts esu skaičius ir meilės romanų, ir detektyvų, bet iki šiol nieko tokio žavaus kaip šitos knygos jos kūryboje neaptikau. Tiesiog labai mielos, atpalaiduojančios draugių istorijos: meilė, draugystė, vestuvių verslas tikroviškai aprašytas.
Apie "Nuotakų kvartetą" galiu pasakyti, kad tikrai nė lašo fantastikos, Roberts esu skaičius ir meilės romanų, ir detektyvų, bet iki šiol nieko tokio žavaus kaip šitos knygos jos kūryboje neaptikau. Tiesiog labai mielos, atpalaiduojančios draugių istorijos: meilė, draugystė, vestuvių verslas tikroviškai aprašytas.
Abiga,
Sutinku, kad žavios istorijos Labai patiko, nors pradžioj buvo keistą, raustantis vyras pirmoj dalyje Toks truputį nerangus, nedrąsus, Bet viskas pateikta labai žaviai ir gražiai Man labai patiko, tikroviškumu ir paprastumu
Sutinku, kad žavios istorijos Labai patiko, nors pradžioj buvo keistą, raustantis vyras pirmoj dalyje Toks truputį nerangus, nedrąsus, Bet viskas pateikta labai žaviai ir gražiai Man labai patiko, tikroviškumu ir paprastumu
aš Svetimšalės neįveikiau, padėjau į šoną. Blogiau nei su Austen Įtikinėjimu, turbūt dėl knygos storio dabar mano planuose mansfildo parkas - jau mačiau, kad išleido
su šventėm Gavau Apžavėtoją ir Gyvernantės kerus, ale per švetes nėr kada skaityt
QUOTE(Mona187 @ 2011 12 16, 18:33)
Buvau Maximoj, pasinaudojau akcija ir nusipirkau "Karštos naktys kitoje pasaulio pusėje". Kiek skaičiau ištrauką, tai patiko. Dabar reiks laukt, kada aš ją galėsiu perskaityti.
As, megstancioms knygas, kurios perteikia visas emocijas, siulau paskaityti Nicholas Sparks knygas.. Taciau NE LIETUVISKAI! Jei turite galimybe, skaitykite angliskai. As lietuviskai ju neskaiciau (tarp kitko, isverstos tik 2 autoriaus knygos), bet net niekada ir nenoreciau.., niekas cia negaletu kompensuoti sios literaturos orginalo kalba.