Nu nieko sau, bet kad tikrai matėsi, antra knyga lyg be pabaigos, galvojau, sutaupyt ant popieriaus sumąstė
Akelaklp, sveika atvykus, ką skaitai?
A nesuteikiau reikšmės tokiai pabaigai, pagalvojau, kad vis tiek bus sekanti knyga, gal ten viską paaiškins
QUOTE(abiga @ 2012 03 17, 14:09)
Nu nieko sau, bet kad tikrai matėsi, antra knyga lyg be pabaigos, galvojau, sutaupyt ant popieriaus sumąstė
Siuo metu skaitau Noros Roberts "Is pirmo zvilgsnio",daug sios autores knygu esu perskaiciusi,taip pat patinka Dziudi Devero
QUOTE(Akelaklp @ 2012 03 17, 15:53)
Siuo metu skaitau Noros Roberts "Is pirmo zvilgsnio",daug sios autores knygu esu perskaiciusi,taip pat patinka Dziudi Devero
O, kadaise Džudi Devero buvo mano mėgstamiausia rašytoja. Atsimenu Montgomeriai ir Tagertai man buvo it dievukai pauglystei Man visada patiko knygos su humoru, todėl Ledo dvynė, Paveldėtoja, Kalnų Laurai, Princesė, Saldus melagis man labai patiko. Bet tikriausiai man labiausiai įstrigo "Vasarnamis" ir "Riteris Spindinčiais Šarvais". Pastarosios buvau sužavėta ir kartu likau siaubingai jos suerzinta. Galų gale ji grįžta į ateitį, palikusi praeityje mylimąjį ir sutinka lėktuve jo reinkarnaciją ir taip baigiasi knyga Niekaip nealėjau patikėt, kad autorė taip baigė knygą. Iki šiol norėčiau paskaityt kaip jie susiėjo. Žinoma, knyga ir taip stora buvo, gal 500 psl, bet aš vis tiek manau, kad reikėjo istoriją dar pratęsti. Iki šiol pykstu, kad autorė sugadino man malonumą, kurį jutau beskaitydama čią knygą. O ją aš skaičiau gal minimum 5 kartus. Ir visada knygos pabaigoje lieku gerokai įširdus ant autorės
Bet šiaip jau kai gerai pagalvoju yra labai nedaug Džudi Devero knygų kurios man nepatiko. labiausiai neįsimintina man "Holė" - Tikrai skaičiau bent du kartus ir vis tiek nė velnio neatsimenu apie ką ji.
QUOTE(alijap @ 2012 03 17, 17:10)
Bet tikriausiai man labiausiai įstrigo "Riteris Spindinčiais Šarvais". Pastarosios buvau sužavėta ir kartu likau siaubingai jos suerzinta. Galų gale ji grįžta į ateitį, palikusi praeityje mylimąjį ir sutinka lėktuve jo reinkarnaciją ir taip baigiasi knyga Niekaip nealėjau patikėt, kad autorė taip baigė knygą. Iki šiol norėčiau paskaityt kaip jie susiėjo. Žinoma, knyga ir taip stora buvo, gal 500 psl, bet aš vis tiek manau, kad reikėjo istoriją dar pratęsti. Iki šiol pykstu, kad autorė sugadino man malonumą, kurį jutau beskaitydama čią knygą. O ją aš skaičiau gal minimum 5 kartus. Ir visada knygos pabaigoje lieku gerokai įširdus ant autorės
Pritariu 100% arba net visais 200% Tikslios mano mintys, aš irgi dėl pabaigos likau tokia apšalus Bet knyga Super
Man iš Devero labiausiai vykę Vasarnamis ir Šilkmedis.
QUOTE(alijap @ 2012 03 17, 17:10)
O, kadaise Džudi Devero buvo mano mėgstamiausia rašytoja. Atsimenu Montgomeriai ir Tagertai man buvo it dievukai pauglystei Man visada patiko knygos su humoru, todėl Ledo dvynė, Paveldėtoja, Kalnų Laurai, Princesė, Saldus melagis man labai patiko. Bet tikriausiai man labiausiai įstrigo "Vasarnamis" ir "Riteris Spindinčiais Šarvais". Pastarosios buvau sužavėta ir kartu likau siaubingai jos suerzinta. Galų gale ji grįžta į ateitį, palikusi praeityje mylimąjį ir sutinka lėktuve jo reinkarnaciją ir taip baigiasi knyga Niekaip nealėjau patikėt, kad autorė taip baigė knygą. Iki šiol norėčiau paskaityt kaip jie susiėjo. Žinoma, knyga ir taip stora buvo, gal 500 psl, bet aš vis tiek manau, kad reikėjo istoriją dar pratęsti. Iki šiol pykstu, kad autorė sugadino man malonumą, kurį jutau beskaitydama čią knygą. O ją aš skaičiau gal minimum 5 kartus. Ir visada knygos pabaigoje lieku gerokai įširdus ant autorės
Bet šiaip jau kai gerai pagalvoju yra labai nedaug Džudi Devero knygų kurios man nepatiko. labiausiai neįsimintina man "Holė" - Tikrai skaičiau bent du kartus ir vis tiek nė velnio neatsimenu apie ką ji.
O man "Holė" labai patiko. Taip pat ir kitos jos knygos. Dėl "Riteris spindinčiais šarvais" sutinku, tikrai be ryšio, kai visą knygą myli vieną, o pabaigoje lieka dabartyje, ir galima sakyti, sutinka jo antrininką. Jau geraiau ji būtų likusi praeityje.
Papildyta:
QUOTE(Song @ 2012 03 17, 18:01)
"Vasarnamis" man patiko. O "Šilkmedis" ... neatsimenu, žinau, kad skaičiau, tačiau apie ką ji, neatsimenu.
Papildyta:
"Vasarnamis" man patiko. O "Šilkmedis" ... neatsimenu, žinau, kad skaičiau, tačiau apie ką ji, neatsimenu.
Papildyta:
QUOTE(Akelaklp @ 2012 03 17, 10:43)
Sveikos skaitytojos,noreciau ir as prie jusu prisijungti jei galima,ar priimsite?
Sveika prisijungusi
Abi labai geros.
Vasarnamis tokia už Širdies sugriebianti knyga. Šilkmedis viena iš tų kur juokiausi iki ašarų. Ypač ten kur pagrindinė veikėja ir paauglys važiuoja automobiliu bandydami pabėgti nuo juos persekiojančio paauglio tėvo ir priekyje pamato tiltą kuris sugriuvęs. Jie bando juo peršokti ir pradeda mestis Nežinau kodėl, bet ši vieta mane visada mane prajuokina Gera knyga man visada patinka knygos kur heroje ar herojus pasikeičia tiek išore tiek vidumi. man patinka sekt procesą
QUOTE(Song @ 2012 03 17, 17:01)
o vat neteko skaityti Silkmedzio bus gera proga
Perskaičiau "Paslaptinga dama". Turiu pasakyt, jog nustebino. Buvo daug geresnė nei tikėjausi. Kažkaip mane užkabino, jog pagrindinė heroje tokia stipri ir gebanti apsiginti, bet kartu tokia moteriška. Netrukdė man ir herojaus pirštų trūkumas. Man patinka neidealūs personažai. Nervina knygos kai abu herojai ir iš pieno plaukę
Taip gražiai, paprastai per vakarą persiskaitė knyga. Tikrai ne Rolls lygio knyga, jokių grafiškų sex scenų aprašymų, Nepriverčia nei juoktis, nei verkti, bet maloniai skaitėsi knyga.
Taip gražiai, paprastai per vakarą persiskaitė knyga. Tikrai ne Rolls lygio knyga, jokių grafiškų sex scenų aprašymų, Nepriverčia nei juoktis, nei verkti, bet maloniai skaitėsi knyga.
Kažkaip perkaičius "Vienudu" užsimaniau paskaityt dar kokią knygą apie lėktuvo katastrofą ir kaip pagrindiniai veikėjai turi išgyventi gamtoje. Taigi perskaičiau dar keletą panašios tematikos knygų, bet labiausiai man patiko Tracey Garvis-Graves "On the Island". Man ji pasirodė taip brandžiai, užtikrintai ir realistiškai parašyta. Iš esmės tai meilės istoriją apie du žmonęs, kurie realiam pasaulyje niekada nebūtų susiėję, bet patekę į lektuvo katastrofą ir turėdami ilgą laiką išgyventi drauge saloje, suvienijami bendrų nuogastavimų ir buities atmeta tai kas šiaip skirtų juos kitur pamilsta viens kitą.
Man labai patiko, jog knyga parašyta iš pirmo asmens perspektyvos. Vienas skyrius iš jo, kitas iš jos pozicijos. Tai labai padėjo perprasti herojus ir juos pamilti.
Tiems kam patinka knygos apie įsimintiną meilę. Arba tiems kuriems patinka jaunesnio vyro ir vyresnės moters tema siūlau pasiskaityti.
Man labai patiko, jog knyga parašyta iš pirmo asmens perspektyvos. Vienas skyrius iš jo, kitas iš jos pozicijos. Tai labai padėjo perprasti herojus ir juos pamilti.
Tiems kam patinka knygos apie įsimintiną meilę. Arba tiems kuriems patinka jaunesnio vyro ir vyresnės moters tema siūlau pasiskaityti.
Buvau trumpam atitrūkus nuo Svajonių knygų (skaičiau visai kitokią knygą - Murakami "Prisukamo paukščio kronikos"), dabar vėl grįžau Pradėjau skaityti Sarah Morgan "Didelis baltas deimantas", tai man patinka. Dar kol kas nesupratau, kodėl prieš ketverius metus Alekas paliko Kelę. Atrodo, vienas kitą mylėjo... Šiaip mane nežavi knygos, kai pagrindinis veikėjas prie altoriaus palieka nuotaką, o po kelių metų supranta, kad ją myli. Tačiau ši knygelė mane patraukė, įdomūs dialogai. Ir vis knieti sužinoti, dėl kokios priežasties Alekas paliko Kelę?