Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(astute_k @ 2012 03 06, 15:47)
Aš tai laukiu atsiliepimų apie Lisos Kleipas knygą  4u.gif

Man ji patiko. Gera knyga, bet ne nuostabi. Tikrai atrodo ir su humoru parašyta ir tokia pagraudenanti kartais, bet nė kart nenusijuokiau balsu ir ašaros nenubraukiau, o man čia pagrindinis knygos gerumo rodiklis. g.gif
Štai pvz "Amerikietiški kalneliai" labai graudinanti buvo. Skaitai o širdį kartais taip sumaudžia, kad net dantis sukandi. ax.gif Hanė tokia desperatiška kartais, ir sukuria tokią didžiulę įtampą. Tiesa sakant ši knyga gera ne tik meilės romanų žanrui, bet ir apskritai grožinei literatūrai.
Sandros Brown "Vienudu" - nuvylė. Pirma knygos pusė kur jie gamtoj man labai patiko, bet toliau viskas ėmė ristis į bedugnę. Pagrindinė veikėja tapo tokia bestuburė, kad net pasišlykštėjau, žinoma galiausiai išdrįso stot prieš tėvą, bet kiek galima leistis mindomai???
Noros Roberts "Reifo Makeido sugrįžimas" - truputį geresnė nei vidutiniška knyga. Na, savo turiniu, tai elementarus svajonių romaniukas tik ilgesnis. Knygos pagrindinis pliusas šiek tiek mistikos, nors šiai linijai trūksta išvystimo. Antra dalis guli štai jau trečią dieną, nesinori pradėti.
Čia tikriausiai todėl, kad neseniai angliškai įveikiau pasakiškai gerų keletą vienos autorės knygų, tai dabar viskas ką beskaityčiau taip prėska. Nėra ko lyginti. doh.gif
Dar manęs laukia istorinis romaniukas, bet nemanau, kad jis bus toks geras kaip Rolls knygos. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alijap: 07 kovo 2012 - 10:29
QUOTE(Daina @ 2012 03 06, 15:37)
Sandros Brown  4u.gif
mane ji nuvylė  unsure.gif  tikėjausi kažko daugiau  rolleyes.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(mikki @ 2012 03 06, 21:54)
As uzsisakiau is leidyklos Roberts knyga apie brolius,pirmaja.Jei patiks imsiu
Amerikietisku kalneliu neemiau,suabejojau  unsure.gif Gera?

Nzn, bet as jos visas knygas turiu, tai imsiu ir sita. Laukiau visus metus biggrin.gif
Atsakyti
man tai Roberts knygutes labai patiko, Mallery irgi nieko, labai idomi Nancy Warren "Nepakeliamas karštis "
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2012 03 07, 12:27)

Čia tikriausiai todėl, kad neseniai angliškai įveikiau pasakiškai gerų keletą vienos autorės knygų, tai dabar viskas ką beskaityčiau taip prėska. Nėra ko lyginti. doh.gif
Dar manęs laukia istorinis romaniukas, bet nemanau, kad jis bus toks geras kaip Rolls knygos. unsure.gif

O kokias skaitėte angliškai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmenta @ 2012 03 02, 10:31)
O gal kuri nors skaitete Tess Gerritsen "Laikoma kalta" ?  ax.gif

Šiandien baigiau ją smile.gif Visai įdomi, perskaičiau per porą dienų. Labai įtraukia, norisi skaityt toliau. Vis įtarinėjau kelis asmenis, bet apie tikrąjį net nebuvau pagalvojus biggrin.gif
Šią knygą man pasiūlė knygų mugėj. Ir dar keletą, bet šį kartą apsiribojau tik viena knyga (na, ir dar vieną iš kitos leidyklos nusipirkau - Noros Roberts „Pagoniškasis akmuo“ už 4 LT blush2.gif ). Vėliau pagalvojau, o gal kartais su kuria nors iš šios temos bendravau? Gal su daivak30? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deidra_6 @ 2012 03 07, 19:31)
O kokias skaitėte angliškai?  4u.gif

Na, prieš keletą savaičių atsitiktinai aptikau man negirdėtą autorę R.L. Mathewson. Knygos viršelis pasirodė tragiškai nepatraukus, bet užkabino vienos jos knygų serijos pavadinimas " A Neighbor from Hell " pagalvojau bus kažkas panašaus į Cruise knygas. Tik pradėjau skaityt Playing for Keeps ir supratau, jog savo rankose laikau "perliuką". thumbup.gif Aš tiek kvatojausi skaitydama šią knygą ir negalėjau liautis jos skaityti. Autorė į atrodo paprastą siužetą įtraukia vieną smulkmeną ir ji pakeičia visą knyga. Seniai nebuvau taip lengvai skaičiusi knygos. Na ir žinoma nesusiturėjusi puoliau prie antros serijos knygos "Perfection" ir...... įklimpau savaitei kol perskaičiau visas septynias knygas kurias yra išleidusi ši autorė. lotuliukas.gif Man siaubingai patiko netgi dvi jos paranormalios romantikos knygos, nors šis žanras toli gražu nėra mano mėgstamiausias. Na ir po tokio superinių knygų maratono, viskas ką beskaitau nuvilia. doh.gif Iš kart sakau rimtuoliams ir inteligentams kažin ar patiks mirksiukas.gif , bet pabandyti galite. lotuliukas.gif

Jei kam įdomu:
http://www.goodreads...aying-for-keeps
http://www.goodreads...1649-perfection
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alijap: 07 kovo 2012 - 20:02
QUOTE(Calaquendi @ 2012 03 07, 20:55)
Šiandien baigiau ją smile.gif Visai įdomi, perskaičiau per porą dienų. Labai įtraukia, norisi skaityt toliau. Vis įtarinėjau kelis asmenis, bet apie tikrąjį net nebuvau pagalvojus biggrin.gif
Šią knygą man pasiūlė knygų mugėj. Ir dar keletą, bet šį kartą apsiribojau tik viena knyga (na, ir dar vieną iš kitos leidyklos nusipirkau - Noros Roberts „Pagoniškasis akmuo“ už 4 LT  blush2.gif ). Vėliau pagalvojau, o gal kartais su kuria nors iš šios temos bendravau? Gal su daivak30blush2.gif

Aš šiais metais Knygų mugėje nebuvau, tai tikrai ne aš. O Noros Roberts "Pagoniškas akmuo" yra paskutinė knyga iš trilogijos "Septyneto ženklas". Kitos knygos "Kraujo broliai" ir "Slėnis". Man tai patiko ši trilogija.
O "Laikoma kalta" nesu skaičiusi, tačiau kada nors norėčiau. Kažkaip pas mane namie prisikaupė nemaža krūvelė neskaitytų knygų, tai keliems mėnesiams esu apsirūpinusi. Dabar pati esu truputį atitrūkusi nuo "Svajonių knygų", paskolino Murakami knygą (tai pirma pažintis su šiuo rašytoju), tai ją ir skaitau.
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2012 03 07, 22:00)
Na, prieš keletą savaičių atsitiktinai aptikau man negirdėtą autorę R.L. Mathewson. Knygos viršelis pasirodė tragiškai nepatraukus, bet užkabino vienos jos knygų serijos pavadinimas " A Neighbor from Hell " pagalvojau bus kažkas panašaus į Cruise knygas. Tik pradėjau skaityt Playing for Keeps ir supratau, jog savo rankose laikau "perliuką". thumbup.gif  Aš tiek kvatojausi skaitydama šią knygą ir negalėjau liautis jos skaityti. Autorė į atrodo paprastą siužetą įtraukia vieną smulkmeną ir ji pakeičia visą knyga. Seniai nebuvau taip lengvai skaičiusi knygos. Na ir žinoma  nesusiturėjusi puoliau prie antros serijos knygos "Perfection" ir...... įklimpau savaitei kol perskaičiau visas septynias knygas kurias yra išleidusi ši autorė.  lotuliukas.gif  Man siaubingai patiko netgi dvi jos paranormalios romantikos knygos, nors šis žanras toli gražu nėra mano mėgstamiausias. Na ir po tokio superinių knygų maratono, viskas ką beskaitau nuvilia. doh.gif  Iš kart sakau rimtuoliams ir inteligentams kažin ar patiks mirksiukas.gif , bet pabandyti galite. lotuliukas.gif

Jei kam įdomu:
http://www.goodreads...aying-for-keeps
http://www.goodreads...1649-perfection

Ačiū. Einu ieškot smile.gif nes jau norisi anglų kalba kažko daugiau negu tik tų plonyčių knygučių autorių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deidra_6 @ 2012 03 08, 10:17)
Ačiū. Einu ieškot smile.gif nes jau norisi anglų kalba kažko daugiau negu tik tų plonyčių knygučių autorių smile.gif

jei nenorėsi pirkt parašyk atsiųsiu. 4u.gif
Atsakyti
kleipas knyga tokia visai nieko- kartais juokinga, kartais nelabai,herojė vietomis užsispyrus, siekianti savo ir juokinga, herojus bent man pasirodė perdėm rimtas. esu skaičiusi rusiškai, bet gan senai, tai gerai ir nepamenu. beje, ji turėtų būti iš serijos, tikiuos leidykla į tai atsižvelgs smile.gif gal jau yra skaičiusių "Paslaptinga dama"? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2012 03 08, 08:25)
O Noros Roberts "Pagoniškas akmuo" yra paskutinė knyga iš trilogijos "Septyneto ženklas". Kitos knygos "Kraujo broliai" ir "Slėnis". Man tai patiko ši trilogija.

Ot doh.gif Vadinasi, reikia ieškoti ir kitų dviejų knygų. Nenoriu skaityt nuo paskutinės sad.gif
Atsakyti
Playing for Keeps (A Neighbor from Hell #1) by R.L. Mathewson - ka tik atsisiunciau, nekantrauju pradet skaityti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulegrazyte: 08 kovo 2012 - 13:06