QUOTE(astute_k @ 2012 03 06, 15:47)
Aš tai laukiu atsiliepimų apie Lisos Kleipas knygą
Man ji patiko. Gera knyga, bet ne nuostabi. Tikrai atrodo ir su humoru parašyta ir tokia pagraudenanti kartais, bet nė kart nenusijuokiau balsu ir ašaros nenubraukiau, o man čia pagrindinis knygos gerumo rodiklis.
Štai pvz "Amerikietiški kalneliai" labai graudinanti buvo. Skaitai o širdį kartais taip sumaudžia, kad net dantis sukandi. Hanė tokia desperatiška kartais, ir sukuria tokią didžiulę įtampą. Tiesa sakant ši knyga gera ne tik meilės romanų žanrui, bet ir apskritai grožinei literatūrai.
Sandros Brown "Vienudu" - nuvylė. Pirma knygos pusė kur jie gamtoj man labai patiko, bet toliau viskas ėmė ristis į bedugnę. Pagrindinė veikėja tapo tokia bestuburė, kad net pasišlykštėjau, žinoma galiausiai išdrįso stot prieš tėvą, bet kiek galima leistis mindomai???
Noros Roberts "Reifo Makeido sugrįžimas" - truputį geresnė nei vidutiniška knyga. Na, savo turiniu, tai elementarus svajonių romaniukas tik ilgesnis. Knygos pagrindinis pliusas šiek tiek mistikos, nors šiai linijai trūksta išvystimo. Antra dalis guli štai jau trečią dieną, nesinori pradėti.
Čia tikriausiai todėl, kad neseniai angliškai įveikiau pasakiškai gerų keletą vienos autorės knygų, tai dabar viskas ką beskaityčiau taip prėska. Nėra ko lyginti.
Dar manęs laukia istorinis romaniukas, bet nemanau, kad jis bus toks geras kaip Rolls knygos.