Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(mikki @ 2012 02 29, 23:25)
Sveikos
savaitgali apeme liudesys, kad neturiu ko skaityti ir nusipirkau Vienudu (as paprastai perku arba su akcija arba is leidyklos).Sakes kaip patiko knyga thumbup.gif Pradejau skaityti sekmadieni vakare, tai pirmadieni darbe spirgejau kaip norejau toliau skaityti.
Siaip as ja atideliojau, nes tenka keliauti lektuvu, o as bijau nezmoniskai hihihi.gif Bet paskaiciau internetiniam istrauka ir uzveze.Nemaise man net tie usai  lotuliukas.gif Jau kuris laikas nebuvo knygos kuri siurpuliuku sukeltu nors kiek.

"Vienudu" nuostabi knyga drinks_cheers.gif thumbup.gif mane ji taip pat įtraukė, prarijau per savaitgalį.
Dabar aš skaitau E. Richards "Meilės mazgas". Ji taip pat patinka. Įdomu man skaityti tokias knygas. Kiekviena šeima su savo problemomis, paslaptimis ir kt.
Atsakyti
Mergaites o kaip tos Roberts naujos apie brolius knygos?Reik daryti uzsakyma,nes juodai knygu badas ir va nezinau ka imti.Plonu jauciu tik kuriu aprasymas suzaves jamsiu mastau.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif

O gal kuri nors skaitete Tess Gerritsen "Laikoma kalta" ? ax.gif
Nes niekaip negaliu nuspresti kokia cia knygute isigyti doh.gif itariu po "Vienudu " sunku bus man itikti biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
O kaip Barbara Cartland "Rytuose pražydusi meilė"? Ar čia naujai jos išversta knyga, anksčiau nebuvo leista? Apie ką? Ar skaitosi?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2012 03 05, 20:18)
O kaip Barbara Cartland "Rytuose pražydusi meilė"? Ar čia naujai jos išversta knyga, anksčiau nebuvo leista? Apie ką? Ar skaitosi?

as skaiciau sita.Pirkau knygyne per ispardavimus. Siaip idomi tokia, bet plona biggrin.gif Ir man Cartland romanuose truksta aistros, na ir visko kas is to isena blush2.gif Bet siuzetas geras rolleyes.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
Simtas metu nebuvau sioj temoj, tikriausiai jau manes ir nepazysta niekas biggrin.gif o ziuriu tu kaip visada isbadejusi knygu biggrin.gif (cia geraja prasme)
as kaip ie buvau apstojusi pirkti knygas, laukiau tos vieninteles ir pgaliau ji atsirado jau, tai S.E. Phillips "Amerikietiski kalneliai", bet jau kokio storumo blink.gif ir kaina virs 40, bet butinai sia savaite nusipirksiu.
Dar ka reiktu is Roberts. Ka patartum naujo?
Ir dar kalbejai apie Vienudu. |Kieno cia knyga?

QUOTE(mikki @ 2012 03 01, 20:20)
Mergaites o kaip tos Roberts naujos apie brolius knygos?Reik daryti uzsakyma,nes juodai knygu badas ir va nezinau ka imti.Plonu jauciu tik kuriu aprasymas suzaves jamsiu mastau.gif

Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 06, 08:12)
Vienudu. |Kieno cia knyga?

Sandros Brown 4u.gif
mane ji nuvylė unsure.gif tikėjausi kažko daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 06 kovo 2012 - 14:41
Aš tai laukiu atsiliepimų apie Lisos Kleipas knygą 4u.gif
Atsakyti
Aš vis dar skaitau Kalounų moteris. Jau apie Lilą. Gal ir skaitau ilgai, bet nesistengiu "praryti" vienu atsikvėpimu, o mėgaujuosi istorijomis.
Atsakyti
O kada prekyboje pasirodys tos naujos Roberts kygos ir kovo - balandžio romanai? Kol kas mačiau tik Svajonių leidyklos puslapyje, prekybos taškuose nerasta.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 03 06, 17:00)
O kada prekyboje pasirodys tos naujos Roberts kygos ir kovo - balandžio romanai? Kol kas mačiau tik Svajonių leidyklos puslapyje, prekybos taškuose nerasta.

Visą komplektą leidykloje nusipirkau dar praeitą penktadienį, o prekyboje dar nėra? g.gif
Atsakyti
As uzsisakiau is leidyklos Roberts knyga apie brolius,pirmaja.Jei patiks imsiu toliau.Mallery apie seseris ne kokie atsiliepimai tai nepirkau unsure.gif Ai istorini uzissakiau ir kelias plonas mastau.gif turbut viskas.Laukiu cool.gif

Amerikietisku kalneliu neemiau,suabejojau unsure.gif Gera?
Atsakyti