Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(abiga @ 2012 02 14, 20:09)
Taip, toks nepilnas serijinių knygų leidimas - visiška nepagarba skaitytojui. Man irgi tokios patinka, tik turėjau omeny, kad nusiperki vieną, kita - vėl tik po kelių mėnesių.

Beje, pagaliau turiu Roberts Nuotako kvarteto trečią dalį, tai kaip pulsiu skaityt smile.gif

QUOTE(Song @ 2012 02 14, 20:58)
Jetus, kur gavai? bigsmile.gif Jotemoj parašyta, kad vasario 2 turėjo išleist, niekur neradau dar ax.gif

QUOTE(abiga @ 2012 02 15, 16:38)
Pirkau Vagoj, dvi savaitės nuo išleidimo iki pasirodymo prekyboj praėjo. Tarp Jotemos anonsuojamų yra ir paskutinė šios serijos dalis, kurios irgi laukiu, Parker ir Malkolmas tokie skirtingi. Manau, pavasarį turėtų pasirodyt.

Kaip vadinasi, ir trečia, ir ketvirta? Gal jau rytoj, per Knygų mugę bus g.gif Būtinai važiuosiu knygų naujų pažiūrėti, gal kuo susigundysiu ir nusipirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2012 02 22, 10:01)
Kaip vadinasi, ir trečia, ir ketvirta? Gal jau rytoj, per Knygų mugę bus g.gif
Trečia - "Mėgaukis akimirka" ir tikrai turėtų būti mugėj 4u.gif
Ketvirtą išleis tik kovo mėnesį mirksiukas.gif vadinsis "Ilgai ir laimingai"
Atsakyti
Oho Svajonių knygos kiek naujienų prieš knygų mugę papylė bigsmile.gif Ir istorinis naujas, ir svajoniukai, ir Roberts 2 knygos thumbup.gif
Gerai, kad nusprendžiau nevažiuot, nes tikrai nesusilaikyčiau doh.gif
Atsakyti
Tai va, pasidalinsiu, ką nusipirkau knygų mugėj. Ne viską, ką norėjau, bet su tuo, ką nusipirkau, likau patenkinta.

Iš Svajonių knygų nusipirkau 2 knygutes - aptarinėjamą čia Sandros Brown "Vienudu" ir Linda Lael Miller "Ten ir čia". Pastebėjimas: internetiniame psl.-yje Svajonių knygų šitų daugumos knygų kainos 14 Lt, o mugėj - 15 Lt. Ai, dar dovanų davė maišelį ir atviručių.

Ir iš Jotemos taip pat nusipirkau dvi Noros Roberts Nuotakų kvarteto knygas - 1-ą ir 3-ią, nes antrą jau esu pasiėmus skaityti, bet kaip skaitysi be pirmos knygos. Tai va, tokie mano lobiai
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 02 21, 20:39)
Labai pritariu Mikki dėl serijinių knygų. Tiesą sakant, gerai, kad yra galimybė kita kalba, per kelias dienas S. Mallery trilogiją apie seseris sukramčiau, kad ir kaip nemėgstu skaiyti iš kompo, laukti kelis mėnesius, kol leidykla išleis, nesinorėjo smile.gif

Ar čia apie naują seriją "Saldžios šnekos (trilogijos "Trys seserys" 1-a knyga)"??? g.gif IR kokie įspūdžiai? Patiko ar tik šiaip sau? ax.gif

Mona187, sveikinu su gerais pirkiniais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2012 02 23, 22:16)
Tai va, pasidalinsiu, ką nusipirkau knygų mugėj. Ne viską, ką norėjau, bet su tuo, ką nusipirkau, likau patenkinta.

Iš Svajonių knygų nusipirkau 2 knygutes - aptarinėjamą čia Sandros Brown "Vienudu" ir Linda Lael Miller "Ten ir čia". Pastebėjimas: internetiniame psl.-yje Svajonių knygų šitų daugumos knygų kainos 14 Lt, o mugėj - 15 Lt. Ai, dar dovanų davė maišelį ir atviručių.

Ir iš Jotemos taip pat nusipirkau dvi Noros Roberts Nuotakų kvarteto knygas - 1-ą ir 3-ią, nes antrą jau esu pasiėmus skaityti, bet kaip skaitysi be pirmos knygos. Tai va, tokie mano lobiai

Aš taip pat sveikinu su nuostabiais pirkiniais: esu skaičiusi 'Vienudu", 'Ten ir čia" bei Nuotakų kvarteto 1-ą knygą. Visos puikios, ir man patiko. Norėčiau perskaityti ir Nuotakų kvarteto 3-ą knygą.
O man šiais metais į knygų mugę nepavyks nuvažiuoti Gaila...
Dabar skaitau "Sodo kerai", tokia rami, šiek tiek mistiška knyga. Obelis obuoliais svaidosi biggrin.gif thumbup.gif Gerai skaitosi.
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2012 02 24, 09:24)
Ar čia apie naują seriją "Saldžios šnekos (trilogijos "Trys seserys" 1-a knyga)"???  g.gif IR kokie įspūdžiai? Patiko ar tik šiaip sau?  ax.gif
Mona187, sveikinu su gerais pirkiniais  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū, po to, kai pernai nebuvau knygų mugėj, tai šiemet buvo atgaiva, galėjau pirkti, ką norėjau, nors ir ne viską. Apskritai mano planuose yra surinkti visą Romantikės kolekciją, dabar jau turiu 4 knygas, liko 6-ios. Svajonių knygos pardavinėjo ir visas 10 knygų po 100 Lt, bet pagalvojau, kad geriau po 1-ą gaudyti.
Buvo ir išpardavimas senesnių storesnių knygučių (Svajonių knygose)
Kai manęs klausia, ką pirkau, sakau - detektyvus. Juk tiesa iš dalies ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2012 02 24, 11:24)
Ar čia apie naują seriją "Saldžios šnekos (trilogijos "Trys seserys" 1-a knyga)"???  g.gif IR kokie įspūdžiai? Patiko ar tik šiaip sau?  ax.gif
Mona187, sveikinu su gerais pirkiniais  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aha, šita, lengvai skaitėsi ir patiko, tik noriu pasakyt, kad anksčiau S. Mallery nieko esu skaičius, tai gal čia šviežumo gūsis smile.gif O 2 - 3 dalyse man per mažai buvo apie kitas seseris. Bendrai, nebloga serija.
Atsakyti
Labas, seniai nebuvau temoj blush2.gif Tiesą sakant, jau kurį laiką nieko neskaitau.. Tik vakar perskaičiau (per porą dienų) „Kalbanti tyla“. Labai wub.gif Reiks apžiūrėt, ką dar turiu neskaityto biggrin.gif Daugiausiai serijines.. O neturint pirmos serijos knygos kažkaip nesinori skaityt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2012 02 24, 14:35)
Apskritai mano planuose yra surinkti visą Romantikės kolekciją, dabar jau turiu 4 knygas, liko 6-ios. Svajonių knygos pardavinėjo ir visas 10 knygų po 100 Lt, bet pagalvojau, kad geriau po 1-ą gaudyti.:

Aš turiu surinkusi visą Romantikės kolekciją. Ji man patiko, gal buvo kelios mano pažiūriu silpnesnės knygos, tačiau bendrai paėmus serija puiki. Liks ji mano namų bibliotekoje. thumbup.gif
Atsakyti
Pasirodė naujas Lisos Kleypas istorinis meilės romanas "Ir tada atėjai tu". thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos
savaitgali apeme liudesys, kad neturiu ko skaityti ir nusipirkau Vienudu (as paprastai perku arba su akcija arba is leidyklos).Sakes kaip patiko knyga thumbup.gif Pradejau skaityti sekmadieni vakare, tai pirmadieni darbe spirgejau kaip norejau toliau skaityti.
Siaip as ja atideliojau, nes tenka keliauti lektuvu, o as bijau nezmoniskai hihihi.gif Bet paskaiciau internetiniam istrauka ir uzveze.Nemaise man net tie usai lotuliukas.gif Jau kuris laikas nebuvo knygos kuri siurpuliuku sukeltu nors kiek.

Dabar va ziuriu ka is Svajoniu uzsisakyti.Ta seseru trilogija kazi gera? mastau.gif Plonom knygutem tai nusivylusi visai.Net nezinau ka uzsisakyti.Plius paskaitytu mazai kas beperka,o i lentyna nebetelpa unsure.gif

Labai laukiu ir Nuotaku kvarteto kitu knygu.Pirmas dvi skolino tai gal ir kitas gausiu blush2.gif

Gal kuri is kaunieciu turi "Puolusiuju" antra ir trecia dalis paskolinti paskaityti? blush2.gif Nervina, pirma knyga paskaityta,labai patiko,o kitu deja negaunu unsure.gif
Atsakyti