Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(abiga @ 2012 02 13, 23:23)
S. Mallery jau perskaičiau (ir vėl trilogija, kaip jie sugeba skaitytoją pririšt  blush2.gif ), miela tokia, nors buvo daug keistokų, nelabai gyvenimiškų situacijų, stilius patiko.

O man serijos patinka, tik labai nervina, kai išleidžiama ne visa serija, o kartais tik viena knyga, pvz. Susan Mallery "Paskutinis pirmasis pasimatymas" ar Rachel Gibson "Gana nevykusių pasimatymų". Kad ir Noros Roberts leista serija apie Makgregorus, tiek knygų išleido, o viena istorija praleista schmoll.gif
Atsakyti
Taip, toks nepilnas serijinių knygų leidimas - visiška nepagarba skaitytojui. Man irgi tokios patinka, tik turėjau omeny, kad nusiperki vieną, kita - vėl tik po kelių mėnesių.

Beje, pagaliau turiu Roberts Nuotako kvarteto trečią dalį, tai kaip pulsiu skaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 02 14, 20:09)
Beje, pagaliau turiu Roberts Nuotako kvarteto trečią dalį, tai kaip pulsiu skaityt smile.gif

Jetus, kur gavai? bigsmile.gif Jotemoj parašyta, kad vasario 2 turėjo išleist, niekur neradau dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 02 14, 20:09)
pagaliau turiu Roberts Nuotako kvarteto trečią dalį,

Aš šiandien pradėjau ax.gif jau yra knygynuose 4u.gif
Atsakyti
Pirkau Vagoj, dvi savaitės nuo išleidimo iki pasirodymo prekyboj praėjo. Tarp Jotemos anonsuojamų yra ir paskutinė šios serijos dalis, kurios irgi laukiu, Parker ir Malkolmas tokie skirtingi. Manau, pavasarį turėtų pasirodyt.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 02 15, 16:38)
Pirkau Vagoj, dvi savaitės nuo išleidimo iki pasirodymo prekyboj praėjo. Tarp Jotemos anonsuojamų yra ir paskutinė šios serijos dalis, kurios irgi laukiu, Parker ir Malkolmas tokie skirtingi. Manau, pavasarį turėtų pasirodyt.

Nu blyn doh.gif Taip norėjau šitam savaitgaliui papirkt, bet nei Pegasai, nei prekybos centrai neturi doh.gif
Atsakyti
Gal kas žinot/ galit pasakyt, ar Svajonių knygų leidykla Knygų mugėj būna pačią pirmą dieną?
Atsakyti
Ech noriu Vienudu paskaityti.Neuzsisakiau,dabar nezinau kada siuntinukas bus.Reiks medziotis kur biggrin.gif

Bet zinot pamasciau-kaip mane nervina serijos.Is vienos puses tai gerai-prasitesia malonumas,bet is kitos-kruva pinigu ir sugadintu nervu kol lauki hihihi.gif
As pvz dabar esu perskaiciusi pirma knyga Puolusiuju ir dvi knygas Bado zaidyniu.Ir negaunu toliau paskaityti doh.gif Jei buciau pirkusi tai jau senai suskaiciusi,bet kad pirmas skolino, tai kazkaip nepirksi nuo vidurio.O tada kablys ir lauki kada gausi toliau lotuliukas.gif
Dabar va ir nuotaku dvi skolintas skaiciau.Lauksiu kantriai kitu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2012 02 20, 21:50)
Ech noriu Vienudu paskaityti.Neuzsisakiau,dabar nezinau kada siuntinukas bus.Reiks medziotis kur  biggrin.gif

Turiu aš VIENUDU ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O aslaukiu nesulaukiu kada pasirodys nauji svajoniu romanai rolleyes.gif
Atsakyti
Labai pritariu Mikki dėl serijinių knygų. Tiesą sakant, gerai, kad yra galimybė kita kalba, per kelias dienas S. Mallery trilogiją apie seseris sukramčiau, kad ir kaip nemėgstu skaiyti iš kompo, laukti kelis mėnesius, kol leidykla išleis, nesinorėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 02 21, 20:39)
Labai pritariu Mikki dėl serijinių knygų. Tiesą sakant, gerai, kad yra galimybė kita kalba, per kelias dienas S. Mallery trilogiją apie seseris sukramčiau, kad ir kaip nemėgstu skaiyti iš kompo, laukti kelis mėnesius, kol leidykla išleis, nesinorėjo smile.gif

Aš tikriausiai palauksiu kol leidykla išleis visas tris dalis, ir tada iš karto perskaitysiu. Žinoma, labiau patinka, kai gali visą seriją iš karto perskaityti, tačiau ne tragedija, kai perskaitau ir po pusmečio.
Atsakyti