Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(astute_k @ 2012 01 30, 09:15)
Man irgi patiko "Vienudu"  drinks_cheers.gif  Įdomus siužetas  thumbup.gif Tik man vis trukdė pagrindinio veikėjo aprašymas - ūsai  blush2.gif  ax.gif Nu kliuvo jie man ir netiko  schmoll.gif

va cia tai teisingai pastebejai drinks_cheers.gif ....visa jo personaza gadino tie usai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2012 01 30, 09:15)
Man irgi patiko "Vienudu"  drinks_cheers.gif  Įdomus siužetas  thumbup.gif Tik man vis trukdė pagrindinio veikėjo aprašymas - ūsai  blush2.gif  ax.gif Nu kliuvo jie man ir netiko  schmoll.gif

tokiu atveju as stengiuosi apsimesti,kad nemaciau,kad autore pagr veikeja apraso kaip su usais biggrin.gif susidarau sau priimtinesni vaizda apie veikeja tongue.gif
Atsakyti
Gal kas nori perleisti "Vienudu" ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2012 02 03, 23:00)
Gal kas nori perleisti "Vienudu" ? ax.gif

Man paskolino 4u.gif
Atsakyti
Dvi nuostabios naujienos iš Svajonių knygų. Numatoma išleisti:

Išdidusis Džeradas Makeidas : romanas / Nora Roberts ; [iš anglų kalbos vertė Gražina Nemunienė]. – Vilnius : Svajonių knygos, 2012. – 319, [1] p. – (Šilkas). – ISBN 978-609-406-297-1
Reifo Makeido sugrįžimas : romanas / Nora Roberts ; [iš anglų kalbos vertė Eva Čepurnova]. – Vilnius : Svajonių knygos, 2012. – 319, [1] p. – (Šilkas). – ISBN 978-609-406-298-8

thumbup.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Šaunu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jaučiu čia knygos bus serijinės, bent jau iš pavadinimų galima spėti blush2.gif 4u.gif

Paburbėsiu tongue.gif Ieškojau info apie Julie Garwood knygas. Esu perskaičiusi keletą ir žiūrėjau kas dar yra išleista. Tai labai sunervino, kad serijinių knygų vertimuose pagrindinių veikėjų pavardė Buchanan kiekvienoj knygoj išversta vis kitaip: "Širdžių ėdike" - Bekenanai, "Šešėlių šokis" - Bačenenai... aggressive.gif O veikėjai juk kartojai schmoll.gif Tikra nesąmonė schmoll.gif Nesuprantu kaip leidykloje neatkreipia dėmesio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 06 vasario 2012 - 18:39
QUOTE(daivak30 @ 2012 02 06, 15:54)
Dvi nuostabios naujienos iš Svajonių knygų. Numatoma išleisti:

Išdidusis Džeradas Makeidas : romanas / Nora Roberts ; [iš anglų kalbos vertė Gražina Nemunienė]. – Vilnius : Svajonių knygos, 2012. – 319, [1] p. – (Šilkas). – ISBN 978-609-406-297-1
Reifo Makeido sugrįžimas : romanas / Nora Roberts ; [iš anglų kalbos vertė Eva Čepurnova]. – Vilnius : Svajonių knygos, 2012. – 319, [1] p. – (Šilkas). – ISBN 978-609-406-298-8

thumbup.gif
biggrin.gif

Kaip įdomu g.gif Kokie originalūs pavadinimai, nežinot?
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2012 02 06, 19:39)

Paburbėsiu  tongue.gif  Ieškojau info apie Julie Garwood knygas. Esu perskaičiusi keletą ir žiūrėjau kas dar yra išleista. Tai labai sunervino, kad serijinių knygų vertimuose pagrindinių veikėjų pavardė Buchanan kiekvienoj knygoj išversta vis kitaip: "Širdžių ėdike" - Bekenanai, "Šešėlių šokis" - Bačenenai...  aggressive.gif O veikėjai juk kartojai  schmoll.gif  Tikra nesąmonė  schmoll.gif Nesuprantu kaip leidykloje neatkreipia dėmesio  g.gif

Aš taip pat šitą pastebėjau: ta pati leidykla, o skirtingai išvertė. Tikriausiai vertėjai buvo skirtingi...
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 02 06, 20:09)
Kaip įdomu g.gif Kokie originalūs pavadinimai, nežinot?

http://www.amazon.co...e/dp/0373285752
Atsakyti
Matėt Svajonių knygos išleido naujas knygas: Susan Mallery, Tess Gerritsen
ir Susan Elizabeth Phillips bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taza @ 2012 02 09, 12:24)
Matėt Svajonių knygos išleido naujas knygas: Susan Mallery,  Tess Gerritsen
ir Susan Elizabeth Phillips  bigsmile.gif  thumbup.gif

Ačiū už žinią. Einu pasižiūrėti thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
S. Mallery jau perskaičiau (ir vėl trilogija, kaip jie sugeba skaitytoją pririšt blush2.gif ), miela tokia, nors buvo daug keistokų, nelabai gyvenimiškų situacijų, stilius patiko.
Atsakyti