Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

Ačiū, mikki už nuomonę book.gif
O gal kas nors skaitė tos naujos serijos apie daktarus knygutes? Verta pirkti? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Sutinku su MIKKI dėl ,,Lemtingas aukcionas,, smile.gif Gera knyga, nelabai nuvalkiota idėja, taip lengvai parašyta greit susiskaitė, bet gale taip greit viską ,,sustumė,, ir nusaldino. rolleyes.gif

Dar perskaičiau ,, Paaukštinta... į žmonas,, Šita man taip pat patiko. wub.gif Toks lengvas, tas jų bendravimas toks labai traukiantis? Sunku net įvardyti blush2.gif

O dabar skaitau iš Tango serijos Svajonių savaitgalis rolleyes.gif Na kol kas manęs neįtraukė g.gif

O kaip kitoms? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulegraza6: 28 sausio 2012 - 17:32
QUOTE(saulegraza6 @ 2012 01 28, 18:31)
Sveikos 4u.gif

Sutinku su MIKKI dėl ,,Lemtingas aukcionas,, smile.gif  Gera knyga, nelabai nuvalkiota idėja, taip lengvai parašyta greit susiskaitė, bet gale taip greit viską ,,sustumė,, ir nusaldino. rolleyes.gif

Dar perskaičiau ,, Paaukštinta... į žmonas,, Šita man taip pat patiko. wub.gif  Toks lengvas, tas jų bendravimas toks labai traukiantis? Sunku net įvardyti blush2.gif

O dabar skaitau iš Tango serijos Svajonių savaitgalis rolleyes.gif  Na kol kas manęs neįtraukė g.gif

O kaip kitoms? mirksiukas.gif

"Lemtingo aukciono" neskaičiau. O "Paaukštinta... į žmonas" ... nelabai. Lengvas skaitaliukas, tačiau kažkaip nesiskaitė. Paskutinės mano perskaitytos knygos: "Vienudu", "Kaip iš giedro dangaus". Šios tai patiko, ypač "Vienudu", skaičiau iki vidurnakčio. Dabar kramtau "Žaidimas prasideda", kol kas smagiai skaitosi
Atsakyti
Gal; kas skaitėt A. Sam "Kasininkės vargai ir nuotykiai". Nusipirkau per išpardavimą Maximoj. Ar gerai padariau? Jau ir anksčiau galvojau aš apie šią knygą smile.gif
Atsakyti
"Kasininkės vargai ir nuotykiai" toli gražu ne svajonių romanas smile.gif

Kiek yra išėjusių knygučių apie daktarus? Aš skaičiau J. Metcalfe "Buvęs būsimas", tai gal ji ir vienintelė, nes sakot, serija nauja. Ją vertinčiau vidutiniškai, autorė gal nelabai gabi rašytoja - bandė viską dramatiškai pavaizduoti, bet, mano akimis žiūrint, jai nelabai pavyko. Dar vienas dalykas labai erzino - rašytojos visiškas neišmanymas. Jei Gregoras yra iš Rytų Europos, tai apie kokią šalį ten kalbama: bombos, karas, skurdas? Vardai Oksana ir Janekas primintų Ukrainą, bet kur ten karas? Jau geriau jis būtų vykęs į kokį Iraną ar Afganistaną, nebūtų loginės klaidos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 01 29, 17:54)
Jau geriau jis būtų vykęs į kokį Iraną ar Afganistaną, nebūtų loginės klaidos  doh.gif

O nesate girdėjusi, kad ne ką mažiau baisesnis karas vyko ir pvz Kroatijoje, vienoj iš buvusios Jugoslavijos šalių? Taip pat ir Slovėnijoj, ir Bosnijoj. Su tokiomis tvarkingo karo pasekmėmis, kaip genocidai, skurdas ir visiškas sugriovimas? Nėra ten jokios loginės klaidos ir vardai tinkami, ir autorė istoriją išmano smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 29 sausio 2012 - 18:15
Be abejo kad žinau apie buvusią Jugoslaviją, tik kad ten dabar ramu, o knygutėj viskas aprašyta taip, lyg įvykiai šiuo metu vykstantys (knyga išleista 2010 m.), veikėjas ką tik grįžęs iš karo (pvz., viena pacientė mini daktarą Hausą biggrin.gif). Veikėjai vietomis kalba rusiškai, sutikit, serbų, kroatų kalbos skiriasi. Gal aš per daug kabinėjuos, bet tas man kliuvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2012 01 28, 19:12)
"Lemtingo aukciono" neskaičiau. O "Paaukštinta... į žmonas" ... nelabai. Lengvas skaitaliukas, tačiau kažkaip nesiskaitė. Paskutinės mano perskaitytos knygos: "Vienudu", "Kaip iš giedro dangaus". Šios tai patiko, ypač "Vienudu", skaičiau iki vidurnakčio. Dabar kramtau "Žaidimas prasideda", kol kas smagiai skaitosi

drinks_cheers.gif del knygos "Vienudu " man lb patiko si knyga thumbup.gif toks gan neiprastas siuzetas,gal del to lb greit ir idomiai skaitesi smile.gif
Atsakyti
Man irgi patiko "Vienudu" drinks_cheers.gif Įdomus siužetas thumbup.gif Tik man vis trukdė pagrindinio veikėjo aprašymas - ūsai blush2.gif ax.gif Nu kliuvo jie man ir netiko schmoll.gif
Atsakyti
Labas,
Gal kuri perleidžiat Brown "Vienudu"?
Atsakyti
ir man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Aš dabar skaitau paskutinę knygą iš Romantikės kolekcijos "Ten ir čia". Patiko ši serija. thumbup.gif Mylimiausias penketukas:
1. "Beatodairiška meilė"
2. "Kaip liepia širdis"
3. ""Ten ir čia"
4. "Likimo vingis"
5. "Ponas Tobulybė".
Kaip jums ši serija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivak30: 30 sausio 2012 - 10:44