Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(Song @ 2012 01 22, 14:58)
Roberts mėgsta aprašyt tokio tipo vyrus, kaip pirmos knygos vyriškis. Jei kas pamenat "Lilą" iš Kalounų moterų, jos diedas irgi moksliukas buvo biggrin.gif Ir trilogijoj apie raganas (nėra lietuvių kalba) yra moksliukas. Jie man faini, pati seksualiausia vyro vieta yra protas wub.gif

nu gi seksualiausia vyro vieta zemiau juosmens cool.gif

O jei rimciau smagu kai vyras protingas,bet jei jis mekena , rausta ir pan tai man tada nea.Pasitikejimas savimi vyrui labai svarbu.As negerbiu vyro jei jis moters mazgote.
Tiesa Baltojoj vizijoje tai ner taip blogai.Siaip jis toks nesusiprates mazuma, bet kaip sake Makenze: kas galejo pagalvoti kad toks mielas vyrukas lovoje zveris (cia ne zodis zodin bet esme aiski) lotuliukas.gif

Beje pervaziavau 3 IKI ir nukoviau siek tiek knyguciu biggrin.gif gerai kad nesisiunciau i sleidyklos.Si men leidau sau paislaidauti per ispardavimus tai pinigine paplonejusi kaip reikalas.O is leidyklos reik daug siustis kad apsimoketu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2012 01 22, 18:49)
nu gi seksualiausia vyro vieta zemiau juosmens  cool.gif

Tai ten tik aparatas, kuris vienodai veikia ir durniui, ir protinguoliui cool.gif
Kaip doktorka sakau biggrin.gif
Atsakyti
as treciosios dalies irgi labai laukiu. ir jau nutarus pirmasiais dvi pasilikt savo bibliotekoj, nors siaip stengiuos tu muilo knygu nesandeliuot. bet sitos uzkabino. skaniai susiskaite.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 01 22, 19:40)
ten tik aparatas,

Gal ji ne priekinę dalį mintyse turėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2012 01 22, 20:17)
Gal ji ne priekinę dalį mintyse turėjo  rolleyes.gif

O kurią? bigsmile.gif biggrin.gif
Labai faina linkme mūsų diskusija važiuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 01 22, 20:18)

Užpakaliuką blush2.gif
Ten man antra pagal seksualumą vyro vieta ax.gif Po rankų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2012 01 22, 22:41)
Užpakaliuką  blush2.gif
Ten man antra pagal seksualumą vyro vieta  ax.gif  Po rankų  bigsmile.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif pirma rankos o po to užpakaliukas blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu aš reiškia tragiškai išvirkus, nes apie užpakaliuką net nepamąsčiau verysad.gif
Man seksualiausias vis tiek išlieka protas. Gali diedas turėt nerealų užpakalį ar kitas vietas, bet jei bus tūpas, man jis neturi jokių galimybių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 01 22, 22:25)
Nu aš reiškia tragiškai išvirkus, nes apie užpakaliuką net nepamąsčiau verysad.gif
Man seksualiausias vis tiek išlieka protas. Gali diedas turėt nerealų užpakalį ar kitas vietas, bet jei bus tūpas, man jis neturi jokių galimybių cool.gif

thumbup.gif Pritariu. 4u.gif Bet nepamaišo jai ir užpakaliukas gražus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 01 22, 21:25)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 01 22, 21:25)

hm bet velgi jei protingas iki negalejimo, bet apkiautes nu vistiek neseksualu rolleyes.gif
Kazkokio vidurio vistiek reikia, harmonijos.
O kas del tos priekines vietos tai man pati paciausia ta vieta tarp bambos ir antro proto bigsmile.gif
Atsakyti
Tai ka,uzsalot? biggrin.gif
As tai skaitau.Siandien zadu antra nuotaku knyga pradeti.
Perskaiciau dvi nauju svajoniuku knygas."Prisimink kas esi" tikejausi geriau.Aprasymas suintrigavo o nelabai patiko siaip jau.Labai jau viskas i ana gala suvesta (Galvojau bus panasesne i "Stipriau uz baime" Sita man labai patinka).Realiai skaityti galima,bet neisimintina.

Tolaiu "Lemtingas aukcionas".Sita patiko labai.Zodziu pjautynes superines,net posakiu galima pasirinkti hihihi.gif Mergina keista,labai sureiksminama ir daznai minima jos liga,bet net ir tuo atveju ji lieka tokia kieta.Vyrukas normalus,nors ir milijardierius.Jokiu ten nekenciu, bet noriu rolleyes.gif Pabaiga galejo padaryti geresne,nes nusaldinta padoriai, bet rekomenduoju cool.gif

Tam kartui tiek lotuliukas.gif
Atsakyti