QUOTE(vaidicita @ 2012 01 10, 00:19)
o ka davet nuo mycoplazmu? nes jeigu buvo tai jos negalejo kazkur dingti kiek zinau turbut reikejo antibu? man gyd sake kad mycoplazmoms reikia duoti to brudo Klacid.
dingsta jos ir be to, jei nedideliais kiekiais. o blogiausia, kad net jei klacidą sugersi, ne garantija, kad suveiks, jų dar lieka, nes būna ir atsparios, ir tada nuo imuniteto vis tiek priklauso, susikovos, ar ne... šikart nedavėm antibų, nes kaip tokio ūmaus sirgimo ir nebuvo, ir išsityrėm tik tada, kai jau praktiškai pasveikę buvom.
dar vėl iš naujo, vakar buvo pikas, kai tik atsigulęs varė nesustodamas, bet užtat kai jau sėdėdamas užmigo, išmiegojo puikiai. tfu tfu tfu. ir šiandien nesukosėjęs miega, kad tik neprisikalbėčiau... gal kažkaip prašoksim
QUOTE(Tinka @ 2012 01 10, 08:15)
o vibrocilis nesuveikia?
pas mus analogiskai karytais buna, girdziu, kaip tuo prie gerklu prilipusiu snargliu net springsta. vibrocilis macija. arba jau ekstra actifedo visiskos siknos atveju. bet jau visiskos.
na, mes šitą imetę iš vaistinėlės, nes mažoji baisiai alergiška, o didžiajam nelabi pastebėjau gėrio, tai dėl visa ko irgi saugom, o tai mes trise labai panašiu alergijų komplesą prisirinkę, tik skirtingo laipsnio
QUOTE(Vuke @ 2012 01 10, 15:48)
O daba as apsilankysiu
nu zinokit mes kuo toliau i miska tuo daugiau medziu sutinkam.
Beje, o i alergenus Jusu vaikai greit sureaguoja...pvz i dulkes, vilnas...kaip su saltu oru, dukimu?
Vuke
reaguoja mūsų įvairiai... gali kurį laiką būt ramu, tieisog nusičiaudėt, nusikosėt ir viskas. bet jei įsivažiuoja nuo didensio kiekio, tada jau ir dulkelė erzina.
QUOTE(vaidicita @ 2012 01 10, 17:23)
o zinot kaip as reaguoju? kai atsigulu i lova
man tai panašu į dukių erkutes čužiniuose, jie man rodos daugiau nei bet kokia patalynė prirenka to "gėrio". ir senos sofot, čiužiniai, tai nieko nėr blogiau...