Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Vijone @ 2012 06 20, 16:05)
IgE (Bendras imunoglobulinas E) kainuoja ~35lt.

mums nieko nekainavo blink.gif
Atsakyti
Jei darys ligoninėj (tik dažniausia reikia sakyt kad padarytu) tada nemokamai, o jei darant tyrimus poliklinikoj ar alergologiniam-25-35Lt (žiūrint kur darys)
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2012 06 20, 18:36)
Jei darys ligoninėj (tik dažniausia reikia sakyt kad padarytu) tada nemokamai, o jei darant tyrimus poliklinikoj ar alergologiniam-25-35Lt (žiūrint kur darys)

Daro is venos, ar pakanka is pirsto?
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2012 06 21, 10:09)
Daro is venos, ar pakanka is pirsto?

mes mokejom 40lt, is venos eme krauja.
Atsakyti
QUOTE(RIMMMA @ 2012 06 21, 08:16)
mes mokejom 40lt, is venos eme krauja.

doh.gif kaip sunku is venos krauja imti verysad.gif bet teks, nieko nepadarysi..
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2012 06 21, 11:07)
doh.gif  kaip sunku is venos krauja imti  verysad.gif  bet teks, nieko nepadarysi..

sunku, bet įmanoma, man 7mėn. dukrytei ėmė ir net žymės neliko
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2012 06 21, 09:39)
sunku, bet įmanoma, man 7mėn. dukrytei ėmė ir net žymės neliko

Tai jau ne viena karta mums eme, dukrai 4m, kai reikia krauja imti vsio, tragedija verysad.gif O dar is venos.. Reiks kogero su teciu siusti imti krauja.
Atsakyti
Gal kas naudojo Ketotifen'ą? Mums gyd. patarė pagert trys mėn., kad lengviau perlaukt žydėjimo laikotarpį, čia kartu su Seretid'u
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nataliuncik: 26 birželio 2012 - 11:55
Ketotifenas, atsimenu, mano dičkiui buvo skirtas kaip sudedamoji tepalo dalis nuo atopinio dermatito, suveikė puikiai. Geriamo nebandem.
Atsakyti
Laba diena. Kvailai nuskambės, matyt, bet : kaip atskirti astminį kosuliuką nuo paprasto? Maniškiui keturmečiui daktaras užmetė tokią frazę po įvairių tyrimų: tegul koso toliau, vis tiek ateityje man rods astmininkas bus unsure.gif
Nu pakirto kojas..Pakosėja man jis per šaltąjį sezona nuolat. Ir šlapiai dažniausiai. Ir po fizinio krūvio(man tas pats, jokios astmos neturiu). Visi geriamieji sirupai nepadeda, tačiau OMRON inhaliatorius ir dar naminiai receptukai tinka. Bet po kokio mėnesio vėl tas pats. Antibų neskiria, pagal tyrimus - nereikia. Oda nuo 3 mėnesių paberta smulkučiais spuogiukais, neniežti, tik sausoka. Darėm alergijos dažniausiems alergenams (37 pozicijos, atrodo), nei viena neužkliuvo: nei vilna, nei dulkės, nei pienas ir t.t. O bendras alerginis fonas, ar kaip čia pavadint, viršyja normą beveik 3 kartus. Naktį davė pabandyt tokią įpurškiamą pypkę, kai labai kosėjo žiemą, sako padės - vadinas astma. Kosuliuko priepuolio nenuėmė nei naktį, nei dieną. Plaučius švietė, tuberkuliozę tyrė- ramu.
Blyn, bijau, kad kokio lėtinio bronchito neįvaryčiau, nes dabar jau nieko nebeieško, o vaikas kosti. verysad.gif Draugai jau prisibijo mūsų.

Atsakyti
MUMMY112, nueikit pas kitą pulmonologą, nes pas jus visi požymiai į alerginė bronchinę astmą g.gif ypač kai imunoglobulinas viršija trys kartus (jums šitą tikriausia darė)
Atsakyti
O ką puškėt prieš miegą? Ventolina ar Flexotide? Ventolinas ne visada nuima priepuolius, individualiai, jis praplėsdamas bronchus kosulį tik palengvina, spazmus sumažina, bet nevisada nuima. Flexotide būtina naudoti ilgą laiką jis veikia lėtai ir netinka prie priepuolių, tai nuolatinai vartojamas preparatas nepriklausomai nuo to ar vaikas kosti ar jau nustojo. kada jį nutraukt rekomenduoja gydytojas. Patarčiau ir aš keisti pulmonologą.
Atsakyti