Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Elra @ 2012 06 12, 09:43)
Aciu mamytes labai, o gal dar numeri parasytumete, kuriuo registruotis 4u.gif

+370-37 326465
Atsakyti
Sveikutes smile.gif jungiuosi ir prie jusu, sunus pradejo sirgti pradejes eiti i darzeli, paskui mum pripazino bronhine astma, teko pora kartu paguleti ir lygonineje. geriame "monkasta" kvepuojame "fleksoride" ir kai uzeina kosuliai "ventolina" , pasidareme alergijos testa ikvepiamiems alergenams ir maistui, ir mano nustebimui jis neparode kam butu alergiskas ir kas isprovakoja sloga, kosuli. esu pasimetime, tai kur yra priezastis. kokius tyrimus reiktu toliau daryti. dziaugiuos tik kad atsilus oram nebeatkrentam taip stipriai, nebereikia antibiotiku, nekyla temperatura. tik va uzeina sloga, kosulys.
Atsakyti
QUOTE(RIMMMA @ 2012 06 13, 08:57)
Sveikutes  smile.gif  jungiuosi ir prie jusu, sunus pradejo sirgti pradejes eiti i darzeli, paskui mum pripazino bronhine astma, teko pora kartu paguleti ir lygonineje. geriame "monkasta" kvepuojame "fleksoride" ir kai uzeina kosuliai "ventolina" , pasidareme alergijos testa ikvepiamiems alergenams ir maistui, ir mano nustebimui jis neparode kam butu alergiskas ir kas isprovakoja sloga, kosuli.  esu pasimetime, tai kur yra priezastis. kokius tyrimus reiktu toliau daryti. dziaugiuos tik kad atsilus oram nebeatkrentam taip stipriai, nebereikia antibiotiku, nekyla temperatura. tik va uzeina sloga, kosulys.

sioj temoje nemazai apie tai kalbeta - nebutinai turi parodyti konkrecia alergija. Ar IgE jums darytas? Paprastai, uztenka kad jis nenormoj ir pripazistamas alerginis fonas.

O mes pradejom nutraukinejimo etapa...mamai prasideda paranoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2012 06 13, 19:43)

mes irgi buvom pradėję.... Rytoj gulamės į ligoninę doh.gif
Atsakyti
Aš jau ketinau pradėt, bet nespėjau. laimei priepolio nebuvo, bet baisiai kosėjo naktrim, kolkas regis (thu thu thu) vėl aprimo, bet mažint vaistų ranka dar nekyla. Palauksiu dar savaitėlę. Taip noriu kad bent liepos rugpjūčio mėn išbūtų be vaistų.
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2012 06 13, 19:43)
sioj temoje nemazai apie tai kalbeta - nebutinai turi parodyti konkrecia alergija. Ar IgE jums darytas? Paprastai, uztenka kad jis nenormoj ir pripazistamas alerginis fonas.

taip as paskatinejau tema
mum darytas IgE , po jo mum ir pripazino astma tik lengvos formos, kai atsigulem i ligonine tada paskyre ten daugiau vaistu. ir poto pasidariau alergijos tyrima ikvepiamiem ir maistui, ji neparode alergijos. nors karts nuo karto ir paberia. apie sloga ir kosuli nebesneku sad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif senokai skaitineju sia tema, bet nebuvo kada parasyti smile.gif mano merginai 4 m nustatyta BA, geriam monkasta, prie reikalo ventolinas ir flixotidas. Kai rudeni nustate BA, su siais vaistais neblogai sukames ir antibiotiku negerem jau 5 men (didelis pasiekimas). Bet va vis nosis paburkusi, santariskese LOR raso mus adenoidu operacijai..Tiesa, ir streptokoka rado nosiarykleje..Alergiju nerodo jokiu, tiesa, dareme tik meginius ant rankytes, ten kur duria, nzn kaip vadinasi. Oda svariausia, neberia, nedusta..

QUOTE(gupija @ 2012 06 13, 17:48)
mes irgi buvom pradėję.... Rytoj gulamės į ligoninę  doh.gif

Buvote pradeje nutraukti vaistus, ar teisingai supratau? Ka nutraukinejot? Mes su gyd mastome monkasta nutraukti, nuo lapkr men geriame..

QUOTE(RIMMMA @ 2012 06 14, 09:08)
taip as paskatinejau tema
mum darytas IgE , po jo mum ir pripazino astma tik lengvos formos, kai atsigulem i ligonine tada paskyre ten daugiau vaistu. ir poto pasidariau alergijos tyrima ikvepiamiem ir maistui, ji neparode alergijos. nors karts nuo karto ir paberia. apie sloga ir kosuli nebesneku sad.gif

Atsiprasau, kas tas IgE? Negi maniskei nedarytas? g.gif kazkaip nepamenu, kad kuris gyd man apie toki butu kalbejes.
Atsakyti
man net hemeopatas monkasta patare vartoti, iki birzelio vidurio, tipo kol viskas suzydes, sakiau pabaigsiu pakeli, ir daugiau neduosiu, su nerimu teks laukti rudens...

imunoglobulinas E, parodo alergijos stipruma, kuo jis didesnis tuo gali buti pavojingesne alergijos israiska, vienam ikvepus dulkius, bus tik slogas, kitam gali pasideti BA dusulio priepulis doh.gif keista kad jus pulmonologas to nepasiule, siulau paciai, paprasyti, nes mums ant rankyciu kai dare meginius, tai irgi alergijos niekam nerado, o IgE padarius, norma virsijo desimt kartu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2012 06 15, 05:02)
man net hemeopatas monkasta patare vartoti, iki birzelio vidurio, tipo kol viskas suzydes, sakiau pabaigsiu pakeli, ir daugiau neduosiu, su nerimu teks laukti rudens...

imunoglobulinas E, parodo alergijos stipruma, kuo jis didesnis tuo gali buti pavojingesne alergijos israiska, vienam ikvepus dulkius, bus tik slogas, kitam gali pasideti BA dusulio priepulis doh.gif keista kad jus pulmonologas to nepasiule, siulau paciai, paprasyti, nes mums ant rankyciu kai dare meginius, tai irgi alergijos niekam nerado, o IgE padarius, norma virsijo desimt kartu doh.gif

Aciu, man irgi keista, kad niekas nesiule, mano abiems vaikams reiktu padaryti. Cia is kraujo daroma?
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2012 06 15, 00:04)
Buvote pradeje nutraukti vaistus, ar teisingai supratau? Ka nutraukinejot? Mes su gyd mastome monkasta nutraukti, nuo lapkr men geriame..

buvo sumažintas flixotidas, po mėnesio turėjom pailsėt ir nuo monkastos. Deja, nepavyko.
Papildyta:
QUOTE(MaiMa @ 2012 06 15, 18:45)
Aciu, man irgi keista, kad niekas nesiule, mano abiems vaikams reiktu padaryti. Cia is kraujo daroma?

taip, iš kraujo.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2012 06 15, 17:03)
buvo sumažintas flixotidas, po mėnesio turėjom pailsėt ir nuo monkastos. Deja, nepavyko.
Papildyta:
taip, iš kraujo.

Ir kaip jums dabar sekasi? Reikejo ligonines?
Dar klausimas del to tyrimo - tas imonuglobulinas nustatomas poliklinikoje ar jau alergologijos centre? Daug kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2012 06 20, 14:07)
Dar klausimas del to tyrimo - tas imonuglobulinas nustatomas poliklinikoje ar jau alergologijos centre? Daug kainuoja?

IgE (Bendras imunoglobulinas E) kainuoja ~35lt.
Atsakyti