QUOTE(SSDD @ 2012 04 17, 08:40)
dėl uždegimo slopinimo turbūt būsi teisi
nes kaip kalendoriukas, 2 savaitės nuėmus vaistus dar dar, o paskui... vien singulairo nepakanka
pas mus tą patį situaciją
ir svarbiausia, pakanka net sumažint iki vieno karto ir prasideda...
va ir dabar, po ligoninės nuvažiavom į sanatoriją, būklė pagerėjo kol gyd....nesumažino Fliuxotidą iki vieno įpurškimo, jau po antros dienos buvo pablogėjimai, teko viską grąžint ir pradėt iš naujo
QUOTE(Valatke @ 2012 04 17, 10:53)
Musu varijantu (as taip galvoju) paumejimai reteja su amzium.kai buvo maziukas,tai istisai sirgdavo,o dabar jau atsipute mes - si saltaji sezona tik kelias dienas i darzeli nevedem
O gal mes patys ismokom gyvent su liga
kaip mes šito laukiam, nors mano 7-tė šito nejaučia, ligonės reanimacija jau ir negąsdina
tykiuosius bent kad mažoji sustiprės ir galėsim kontroliuot priepuolius
QUOTE(SSDD @ 2012 04 18, 10:37)
kiek aš suprantu, singulairas kažkiek padeda vaikui tą BA išaugti. ir pamaži pamaži aš vistik turiu viltį flixotidą visai užraukti, palikti tik singulairą. bent jau tam tikrais laikotarpiais ir sezonais. bet kadangi singulairo poveikis ilgalaikis, tai vartosim mes jį, tol, kol bus galima nutraukti flixotide ir palikti tik singulair (mano rožinė iliuzija...). vienos geros mamytės (AČIŪ jai
) dėka singulairu esam apsirūpinę geram pusmečiui, tai būtinai jį naudosim. biskį aprims ligų sezonai, atšils, ir vėl aš mėginsiu nebeduoti flixotido
čia ne tik jūsų rožinė svajonė
mums pasakė kad Fliuxotidą galima bus
bandyt mažint liepos mėn., kai nebus tokius taigi temp.pokyčių
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.