nu ka, panasu, kad Monkasta rodo savo tikraji veida. vaikas naktim pradejo sapnuot kosmarus, siandien jau pasiskunde pries miega, kad bijo. ieskosim ryt Singulairo kur nors. negaliu, pyktis tik ima, debilu salis, nu reikejo ta vaista isisminet is saraso. koks jiems skirtumas, ka kompensuoja. tai bent butu rinkoj. o dabar neapsimoka vezt.
mano maze irgi prastai miega as galvoju gal monkastas ir niekaip nepamenu man atrodo kad kai singulaira gerem ramiau miegojo...
o gal kas bandet kur latvijoj, lenkijoj, dar bele kur pirkt?vokietijoj vaistinej?
gal kitur ir pigiau butu.. siaip per vaistai.lt galima pasiziuret kur rast o as tai kai kazko nerandu tai yra tokia 100 metu vaistine tai va ten uzsisakau tai randu tokius vaistus kur visam mieste nera..
bet man labai brangu po 160 kas menesi moket uz singulaira
mikoplazmos tyrimas mokamas. mes tai tiesiog nuejom privaciai ir pasidarem, be jokiu paskyrimu. jei kaune tai mes Kildos klinikoj darem, kaina 60lt atsakymas po savaites. vilniuj neabejoju kad irgi kazkur daro northway ar pan
o gal kas bandet kur latvijoj, lenkijoj, dar bele kur pirkt?vokietijoj vaistinej?
gal kitur ir pigiau butu.. siaip per vaistai.lt galima pasiziuret kur rast o as tai kai kazko nerandu tai yra tokia 100 metu vaistine tai va ten uzsisakau tai randu tokius vaistus kur visam mieste nera..
mikoplazmos tyrimas mokamas. mes tai tiesiog nuejom privaciai ir pasidarem, be jokiu paskyrimu. jei kaune tai mes Kildos klinikoj darem, kaina 60lt atsakymas po savaites. vilniuj neabejoju kad irgi kazkur daro northway ar pan
QUOTE(Tinka @ 2012 03 24, 21:40)
nu ka, panasu, kad Monkasta rodo savo tikraji veida. vaikas naktim pradejo sapnuot kosmarus, siandien jau pasiskunde pries miega, kad bijo.
Pirmus du- tris mėnesius mum išvis siaubinga buvo, po to po trupučiuką tie košmarai mažėjo, bet vistiek beveik kasnakt kokios nors pabaisos pasirodo
rimtai sakot nuo tos monkastos kosmarai naktimis maniskiui sianakt tempa uzkilo, numusiau, diena ramu, zinokit mums asmeniskai ventolinas kvepuojant su inhaliatoriumi labiau padedavo, nei salbutamolis su ta duda, nors teoriskai tai vienas ir tas pats
klausykit, visa ta chemija kuria gauna vaikai yra baisu, o ar bandot ka nors tipo naturalaus, ar dedat kokius kompresus turiu omeny ligos pradzioje, ar iskart duodat chemija?
klausykit, visa ta chemija kuria gauna vaikai yra baisu, o ar bandot ka nors tipo naturalaus, ar dedat kokius kompresus turiu omeny ligos pradzioje, ar iskart duodat chemija?
QUOTE(vaidicita @ 2012 03 24, 23:24)
nu ir mums brangu. bet tai kas daryt. vasara, kai reikejo, mokejau 72 lt , tai kazkaip galvoju, kad ir dabar panasiai kainuotu, gi vaistines konkuruoja teoriskai. bet kad ****, nera jo. su MB nutarem dar savaitele luktelt, ziuresim kaip bus. nes buvo cia streso daug, ispudziu, mazelis prasikirto antaki labai, varem zaibu i Santorus siut, dickis jautresnis, tai vaikui stresas gavos, gal sutapimas.
QUOTE(gupija @ 2012 03 24, 23:29)
Pirmus du- tris mėnesius mum išvis siaubinga buvo, po to po trupučiuką tie košmarai mažėjo, bet vistiek beveik kasnakt kokios nors pabaisos pasirodo
nu mums dabar dviem menesiams paskirtas. kol alergiju sezonas isibujos, gryn plauciukus pastiprint. nes nera jam taip blogai. lengvos formos BA, alerginiam fone, tai su ventolinu susireguliuojam kazkaip mes.
baigineju visa tema skaityti, tai juokas ima kai mamos del anginos dejuoja, BA daug ziauriau, pagalvoju, gal dauguma jusu nedirba, jei vaika taip daznai serga
man klausimas kilo ar skiriasi ventolinas ir salbutamolis? kodel vienos rasot kad vienoms tas padeda, kitoms kitas
man klausimas kilo ar skiriasi ventolinas ir salbutamolis? kodel vienos rasot kad vienoms tas padeda, kitoms kitas
QUOTE(evuxiene @ 2012 03 25, 19:03)
nesiskiria
QUOTE(evuxiene @ 2012 03 25, 19:03)
baigineju visa tema skaityti, tai juokas ima kai mamos del anginos dejuoja, BA daug ziauriau, pagalvoju, gal dauguma jusu nedirba, jei vaika taip daznai serga
mums angina isaukdavo BA. o tiksliau gerkle parausta, tada BA priepuolis o po to pulinga angina. ir 40 temp. su ja ir ligonineje esam guleje ir po laselinemis ir patikekit tai irgi baisi liga ypac kai kartojas kaip mums 8k/metus... gal tik ne visiems buna taip kaip mums buvo o kitas dalykas kad isoperavom ir anginos baigesi
dabar jau 4 men po operacijos atrodo viskas ok.
ventolinas skaitosi maziau kenksmingesnis , svaresnis ar kaip cia reiktu pasakyt nei salbutamolis, taciau veiksmingumas neturetu skirtis.. kiek man aiskino kad ventolinas maziau kenkia sirdutei ir pan.
taip, kol kas dar nedirbu. neisivaizduoju kaip reiktu dirbti nes serga labai daznai.. keleta kartu buvo uzmigdom vaika sveika, nakti arba ryte BA priepuolis, visa diena is akiu nepaleidi ir jau zinai kad sirgs. visada ir susirgdavo ta pacia diena arba ant rytojaus.
mes mėginom singulair ieškoti Lenkijoje - griežtai tik su receptu, o mūsiški, receptai, kaip įtariu, netinka... Lietuvoje jį,kaip suprantu,neregistruoja, galima atsisveikinti...aš jau mokėčiau ir 200 per mėnesį, kad tik prie monkastos negrįžti
ar niekas nemėginot į MSD skambinti?
ar niekas nemėginot į MSD skambinti?
QUOTE(evuxiene @ 2012 03 22, 14:05)
sveikutes, isirasau oficialiai i jusu temele mano dvimeciui siandien pripaise lengva BA, kazkaip labai keistai, gydytoja svilpima krutineje isgirdo kai vaikas sedejo, kai atsistojo sake kvepuoja graziai, siaip ir per nosi kvepuoja normaliai.Zodziu gausim pilna BA gydyma, tik man keista sake jei nepageres, reikes hormoniniu vaistu, kaip cia su jais mamytes, ar tikrai jie butini, kostim mes dazniausiai tik rytais ar siaip palakste ar po lauko
gal yra mamyciu is Klaipedos, noreciau paklausti pas kokias gydytojas vedat?
gal yra mamyciu is Klaipedos, noreciau paklausti pas kokias gydytojas vedat?
Mes irgi pas Pliuškienę lankomės - mano nuomone tikrai puiki gydytoja.
O su hormonais - purškiam jau antrą šaltąjį sezoną (vasarą nereikėjo, gegužę vėl nutrauksime). Nelabai turime pasirinkimo, nes nuo Monkastos mažylę labai bert pradėjo, tai liko tik hormonai (Flixotide). Tiesa, mums irgi 2 metukai ( o lengvą BA diagnozavo 11 mėn.)
QUOTE(Tinka @ 2012 03 24, 22:40)
nu ka, panasu, kad Monkasta rodo savo tikraji veida. vaikas naktim pradejo sapnuot kosmarus,
Mes nuo Singulairo perejom prie Monkastos.Pasalinio poveikio dar nepastebejom,bet gydytoja jau po poros menesiu liepe Monkasta pakeisti i Eonic.
Dabar ji ir vartojam,kol kas nieko ....
bet as skaiciau apie ji informaciniam lapely ir radau stai ka:
Vaikai ir paaugliai
Vaikams ir jaunesniems nei 15 metų paaugliams EONIC vartoti negalima.
tai kaip yra istikruju?
Vaikai ir paaugliai
Vaikams ir jaunesniems nei 15 metų paaugliams EONIC vartoti negalima.
tai kaip yra istikruju?