Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Vuke @ 2012 03 19, 17:22)
eina sau 4u.gif Na mes kol kas tik keista nosim skundziames...laikau ja po padidinamu stiklu ir reaguoju i kiekviena pirst doh.gif mes zinokit jau trecia para nutraukem singulair - nu nebegaliu susitvarkyt su naktiniais kosmarais ir dieninem isterijom schmoll.gif

eina sau, kaip gaila. mums tfu tfu tfu Monkasta lyg ir nieko kol kas. nu bet tik trecia tablietka dar, ziurim laukiam.
mums slogos pasitaise beje, kai ismoko nosi issipust normaliai. neusichronina ir tada ir obstrukciju maziau gerokai.

bevarde, su tais kursais isklausymo. sunku butu ka rast. nebent prasyt savo pediatro, kad aiskai parodytu, ka reik girdet. MB maniskius iskaluso, bet tai irgi va dickiui 7 m jau dabar sako pats, kad girdziu tikrai tiksliai. ka jis girdi, ta pati patyrusi pediatre. o kol buvo maziukai, tai isvis sako, toks jausmas, kad girdi kiaurai vaika. as bandziau klausyt, nieko nesuprantu. reiktu kada rimciau prisest ir mokytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinka: 19 kovo 2012 - 17:28
Siaip ir as manau, kad teks prasyti pacios pediatres, kad apsilankymo metu jis leistu man paciai paklausyt ir pakomentuotu ka ir kaip tureciau girdeti, ir kai vaiko plauciai svarus ir kai yra svokstimas.
Atsakyti
[quote=bevardė,2012 03 19, 16:01]
Dar labai gerai yra Euforbium geriamais lašiukais, tik deja to vaisto baigėsi registracija ir jis tapo vardiniu, na kuriam reikia specialių receptų ir kažkokių deklaracijų. Bet regis homeopatai išrašyt gali. Va komplekte purškalas ir lašiukai tikrai gerai suveikia, ypač kai sloga yra tiršta kaupiasi ir sunkiai išsipučia.

Prieš pora savaičių rašiau kad užpuolė astmos priepuolis. Net prednizoloną traukiau iš vaistinėlės. Tik kad va jis nesuveikė, tada jau už vaiko ir pas gydytoją- rezultatas- raudona gerklė ir kosulys tik nuo jos, plaučiai idealiai švarūs. Isla, efisolis bei laringospray purškalas išsprendė reikalą per parą maždaug. Va tada ir aš pati supratau, kaip būtų gerai išmokt naudotis tuo fonendoskopu. Kaip aš žioplė galėjau sumaišyt gerklinį kosulį su astminiu. Nors tas gerklinis irgi buvo toks spazminis, toks dusinantis. Ir dar naktį, kai gydytojo į savo kaimą niekaip neprikviesi plaučių paklausyt. Kur rast tokius kursus fonendoskopo naudojimo? smile.gif
[/quote
tai va kad jie koseja spazmuotai,tai ir atrodo kad astmos priepuolis ar laringitas doh.gif maniskis koseja menuo laiko,nera baisu bet va nepraeina,tik praena atrodo sveikas,tai gryzta musu sese(busima bendrosios praktikos slaugytoja )po paskaitu su ligoniais nesina virusiuko,ir musu maratonas tesiasi,kosejam visi springdami lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazina37: 20 kovo 2012 - 11:22
QUOTE(juraciusss @ 2012 03 17, 12:07)
...mastau,gal pabandyti koki purskala i nosi alerginei slogai gydyti?Gal kas koki naudojat?Juros vandenuka purskiam (Quixx)

mums niekada nebuvo slogos,kad snarglys begtu kazkoks, bet viduj nosyte visada kazkiek uzkimsta, na niekada nebuna visiskai laisvo kvepavimo. ir Vilniuj nustate, kad alergine sloga yra.Israsytas Nasonex, bet purskiam kai atsiranda tik didesnis uzsikimsimas arba BA paumejimas
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2012 03 20, 11:12)
Siaip ir as manau, kad teks prasyti pacios pediatres, kad apsilankymo metu jis leistu man paciai paklausyt ir pakomentuotu ka ir kaip tureciau girdeti, ir kai vaiko plauciai svarus ir kai yra svokstimas.

nu realiai reiktu turbut mokytis taip, kaip studentai. keliais stetoskopais gi klauso ir tada komentuoja, t.y. klausykit su savu, pediatre su savu. gal tada aiskiau butu.
Atsakyti

! 
Forume draudžiama pirkti/parduoti/platinti vitaminus, vaistus, kontraceptikus, maisto papildus ir pan.
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2012 03 20, 11:19)
tai va kad jie koseja spazmuotai,tai ir atrodo kad astmos priepuolis ar laringitas doh.gif maniskis koseja menuo laiko,nera baisu bet va nepraeina,tik praena atrodo sveikas,tai gryzta musu sese(busima bendrosios praktikos slaugytoja )po paskaitu su ligoniais nesina virusiuko,ir musu maratonas tesiasi,kosejam visi springdami lotuliukas.gif

iš mūsų patirties - tai mikoplazmos buvo tokios, su kosuliu labai panašiu į astminį, iki vėmimo ir dusimo, bet klausant bronchus viskas gerai. ir tęsiaisi mėnesiais...
Atsakyti
sveikutes, isirasau oficialiai i jusu temele mano dvimeciui siandien pripaise lengva BA, kazkaip labai keistai, gydytoja svilpima krutineje isgirdo kai vaikas sedejo, kai atsistojo sake kvepuoja graziai, siaip ir per nosi kvepuoja normaliai.Zodziu gausim pilna BA gydyma, tik man keista sake jei nepageres, reikes hormoniniu vaistu, kaip cia su jais mamytes, ar tikrai jie butini, kostim mes dazniausiai tik rytais ar siaip palakste ar po lauko g.gif
gal yra mamyciu is Klaipedos, noreciau paklausti pas kokias gydytojas vedat?
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2012 03 22, 15:05)
sveikutes, isirasau oficialiai i jusu temele mano dvimeciui siandien pripaise lengva BA, kazkaip labai keistai, gydytoja svilpima krutineje isgirdo kai vaikas sedejo, kai atsistojo sake kvepuoja graziai, siaip  ir per nosi kvepuoja normaliai.Zodziu gausim pilna BA gydyma, tik man keista sake jei nepageres, reikes hormoniniu vaistu, kaip cia su jais mamytes, ar tikrai jie butini, kostim mes dazniausiai tik rytais ar siaip palakste ar po lauko g.gif
gal yra mamyciu is Klaipedos, noreciau paklausti pas kokias gydytojas vedat?

sveika
jei pulmonoloes ieskai,tai tik Pliuskiene rekomenduociau... 4u.gif
Atsakyti
Tai stai, mes su 39 tempa, sloga ir kosuliais. kazin kuo visa tai mums baigsis si karta. Dozes jau sudvigubinom, ventolina pumpuojam. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2012 03 23, 12:31)
Tai stai, mes su 39 tempa, sloga ir kosuliais. kazin kuo visa tai mums baigsis si karta. Dozes jau sudvigubinom, ventolina pumpuojam. doh.gif

mums tas pats savaitgali buvo...laimei,iki dusuliu nedaejom....tfu tfu tfu....inhaliacijos gal padejo,nzn....bet kad link dusimo nedaug betruko matesi....issivyniojom zodziu smile.gif laikykites 4u.gif
Atsakyti
mamos jus man patarkit kaip zaliai, vat vaikas trecia savaite kosti, tai gereja tai blogeja, tipo poBA diagnozes kvepuojam salbutamoli, geriam monkasta.Siuo metu ta situacija kai blogiau darosi, vaikas kai palaksto is grutines kosti, man siaip toks kaip stiprus bronchitas atrodo, kazkaip esu pries antibus, bet panasu, kad ju gal ir reiketu, zodziu nezinau pas ka cia besikreipti, pasakykit kaip gydom jei tarkim yra brochitas ir turit BA diagnoze, pas ka eiti pas pediatre ar pas pulmonologe doh.gif
juraciuus o kodel Pliuskiene, ji berods nedirba vaiku ligonineje, tiesiog renku info, Suliauskaite buvo gera, bet ji ambulatoriskai nebegydo tik ligonineje g.gif

dar idomu, kaip yra su mikroplazmos tyrimu, gal tarkim mano vaikas tas reikalas yra, kas ji cia skiria, ir kas gali itarti kad vaikui butent tas dalykas doh.gif
Atsakyti