Carramele, laikykites
tau kuo daugiau stiprybes
Valatke, anksciau ir as bijojau uzsiimti savigyda, bet dabar jau skambinu tik padiskutuot su gydytoja, ji cia pati taip juokauja
Nes skambinu tik tam kad pasitarti arba kai matau kad jau einam ta linkme kai reikia isklausyti plauciukus. Beje gydytoja pasiule pasimokinti klausytis per stetoskopa, sake tada jos beveik nebereikes
Juokas pro asaras, bet tiesa tokia, kad kai daznai serga vaikai, o serga jie istisai tiesiog imi gaudytis ko ir kada reikia. gerai zinai kas vaikui pades tuo ar kitu atveju, zinai kosulius kada teks vartot prednezolona. Tiesiog jei tavo vaikas daznai sirgtu pati pradetum matyti ka daryti. Nors siaip paciai gydyti zinoma niekas nerekomenduoja ir tikrai gerai kad tariesi su gydytoja. Tiesiog kartais bent man buna taip kad susergam per sventes, savaitgaliais ir tada imi verstis per galva pati ir skambini tuo atveju jei tikrai labai rimta.
Vuke, na ka galiu pasakyti. As pati neskiriu kada ji alergine, kada virusine. Va pries savaite sirgom sloga, aisku salia kosuliai. Pasveikom sekmadieni, siandien vel susirgom... sloga... Nezinau ar takart buvo alergine, nes kazkokiu papildomu alergijos saltiniu nebuvo, bet dabar akivaizdziai virusas, nes serga visi 3, vienas karsciuoja, kitam kosuliai istisiniai ir visi trys su baisinem slogom
Gydytoja sake kad mes realiai dar nemokam atskirti kada sloga virusine kada alergine gal todel musu sirgimu skaicius toks daznas. Nes skaiciuoju visus kartus kai vaikas serga. Musu alergine sloga buna klampi, gilumine, sunkiai ispuciama, o beveik neispuciama. Ciaudulys pirmom dviem dienom, veliau buna kad skauda ausyte. Bet ji tokia pat kaip tikra iprastine sunki sloga, nes akivaizdziai vaikas atrodo sergantis
Nuo jos paburksta ir ausytes landos kas kelia ausyciu skausma, aisku umeja BA, kosuliai dazni ir spazminiai. Kvailiausia tai, kad as maniau kad alergine sloga buna tokia kaip iprasta manyti: beganti, skaidri, ciaudulys ir akys asarojancios. Kur tau, pasirodo ji gali buti visai kitokia. Kai paburksta gleivine, sloga bega zemyn sienele o lauk nieko neispuciama...
Nors realiai net jei zinociau kad tai alergine sloga mane tai kazin ar guostu, nes vaika tenka gydyti rimtai ir nervu man kainuoja tikrai nemazai.
Prirasiau labai daug
Matyt ruosiuos budejimo nakciai, nes tik uzmigo ir prasidejo kosuliai
Atrodo nezinau ka atiduociau kad tik vaikas sveikas butu