Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

ar pabludot 25 kartai norma?juk vaikas turi istisai sigti,norma yra 3-4 karta,ir visai nesvarbu kiek seimoje nariu ,kiekvieno zmogaus sirgimas atskiras reikalas blush2.gif
maniskis irgi siuo metu serga,prikibo baisus laringitas,nors gydytoja sako kad tokio amziaus retai serga juo,bet va mes reti ekzemplioriai , savaite laiko niekaip nebaigia koseti,o jau taip nori i mokykla,ir taip man nusibodo klausyti jo kosuliu doh.gif ,atsiseda rasyti,kosedamas apsjaudo sasiuvini,pasiima skaityti -pradeda koseti oro neatgaudamas doh.gif ,tai va sedi namie ir gali tik zaisti lotuliukas.gif ,tikros atostogos,bet paskui pamokas ruosime iki vakaro kol pasivys ka praleido verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2012 03 03, 07:33)
,tai va sedi namie ir gali tik zaisti lotuliukas.gif

šita dalis turbūt smagiausia biggrin.gif sveikit. mes su fluksotidu gerai kapstomės.
man pulmonologė sakė ruduo pavasaris astmatikams paūmėjimas, tai turbūt taip greit nenutrauksim... žiūrėsim, ką gyd sakys. man pačiai jau prasidėjo kosulys, taaaip nenoriu vėl tų hormonų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2012 03 03, 22:42)
šita dalis turbūt smagiausia  biggrin.gif sveikit. mes su fluksotidu gerai kapstomės.
man pulmonologė sakė ruduo pavasaris astmatikams paūmėjimas, tai turbūt taip greit nenutrauksim... žiūrėsim, ką gyd sakys. man pačiai jau prasidėjo kosulys, taaaip nenoriu vėl tų hormonų...  doh.gif

as manau kad jam negerumai nuo uztersto oro,neimanoma namu vedinti,aplinkui nuosavi namai ,tai kai uzkuria pecius baisine smarve,gal kokiais skudurais jie ten kurena doh.gif tris dienas dukra labai slogavo pagere tera-flu ir praejo,bet ko bijojau tas ir ivyko ,sia nakti ir sunelis suslogavo verysad.gif ,vienu zodziu neprazilsiu ,o nupliksiu nuo ju tokiu negalavimu doh.gif ,dziaugiausi kad neserga ,ejo per salcius i baseina ,gryzdavo ir kojom slapiom ir galva dregna ,nieko nenutikdavo blush2.gif vel istraukiau monkasta ir fleksotida ,vel nuodiju vaika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2012 03 04, 07:19)
as manau kad jam negerumai nuo uztersto oro,neimanoma namu vedinti,aplinkui nuosavi namai ,tai kai uzkuria pecius baisine smarve,gal kokiais skudurais jie ten kurena doh.gif tris dienas dukra labai slogavo pagere tera-flu ir praejo,bet ko bijojau tas ir ivyko ,sia nakti ir sunelis suslogavo verysad.gif ,vienu zodziu neprazilsiu ,o nupliksiu nuo ju tokiu negalavimu doh.gif ,dziaugiausi kad neserga ,ejo per salcius i baseina ,gryzdavo ir kojom slapiom ir galva dregna ,nieko nenutikdavo blush2.gif vel istraukiau monkasta ir fleksotida ,vel nuodiju vaika doh.gif

pasišnekėkit su kaimynais, garantuoju, kad pasigirs, kaip šiukšlių mažai jiem išeina vežt, skudurus, plastikus ir kt. kiša į pečių.. dar jei kokiom atliekom medinėm dažytom lakuotom kūrena... pas mus net jauni, mūsų amžiaus taip daro, bandėm užsimint, ką manom, tai sako mes tik naktį, kai niekam netrukdo, o va kiti kaimynai tai diena ir mus nuodija doh.gif mum tik tas gerai, kad prie namų beveik neateina, gyvenamųjų mažai šalia. tai tik sodininkų laužų gaunam pavasarį sočiai smile.gif

jo, dėl baseino ir mes ėjom per šalčius, dabar kol tokia orų kaita, tai ir man noris palūkėt.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2012 03 04, 18:27)
pasišnekėkit su kaimynais, garantuoju, kad pasigirs, kaip šiukšlių mažai jiem išeina vežt, skudurus, plastikus ir kt. kiša į pečių.. dar jei kokiom atliekom medinėm dažytom lakuotom kūrena... pas mus net jauni, mūsų amžiaus taip daro, bandėm užsimint, ką manom, tai sako mes tik naktį, kai niekam netrukdo, o va kiti kaimynai tai diena ir mus nuodija  doh.gif  mum tik tas gerai, kad prie namų beveik neateina, gyvenamųjų mažai šalia. tai tik sodininkų laužų gaunam pavasarį sočiai smile.gif

jo, dėl baseino ir mes ėjom per šalčius, dabar kol tokia orų kaita, tai ir man noris palūkėt.

na keisti zmones nakti tipo oro netersia doh.gif ,as nakciai visada prasuku mikro ventiliacija,kitaip neimanoma miegoti kaip karsta,radijatoriai karstuteliai rolleyes.gif
gyvename 5 aukste,tai visu triju butu po viena zmogu sirgo,jokiu temperaturu,tik sloga su baisiu kosuliu ,kaimynui apie 70 metu,jis sake pirma karta gyvenime taip duso,nesiau inhaliatoriu ir salbutamoli,mastom apie tarnybos iskvietima kad oro uzterstuma uzfiksuotu,nes dumai juodi kyla ir pirmaja doze gauname mes doh.gif ,na gerai kad ateina pavasaris,baigsis dumu gusiai ir tikiuosi busim sveiki thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazina37: 05 kovo 2012 - 07:05
Sveikos. Pas mus prakaito atsakymai jau yra. Vieno neišėjo išmatuot, nes kiekis gavosi per mažas, o kito chloridų kiekis ribinis g.gif Tad reiks kartot.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2012 03 06, 12:01)
Sveikos. Pas mus prakaito atsakymai jau yra. Vieno neišėjo išmatuot, nes kiekis gavosi per mažas, o kito chloridų kiekis ribinis g.gif Tad reiks kartot.

Kuriam leliui nustatinejat? Ribinis tai kiek apie 40?
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2012 03 06, 19:13)
Kuriam leliui nustatinejat? Ribinis tai kiek apie 40?

Trimetukui. 44nmol. ar kokie ten matavimo vienetai.
Atsakyti
labas mergaites 4u.gif
ar priimsite mus su dukryte i savo buriuka?? verysad.gif nebuvau gyvenime su bronchine asma susidurus,o va dukrytei pripazino verysad.gif verysad.gif nieko apie ta liga nezinau,zalia...sio men kovo 22d darys alergini tyrima. o as kvaile galvodavau kad sia liga sergantys turetu labai dusti,o pasirodo klydau....kazkaip dar nesuvirskinu dar tos naujos informacijos apie sia liga verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2012 03 07, 11:45)
labas mergaites 4u.gif
ar priimsite mus su dukryte i savo buriuka?? verysad.gif nebuvau gyvenime su bronchine asma susidurus,o va dukrytei pripazino verysad.gif  verysad.gif nieko apie ta liga nezinau,zalia...sio men kovo 22d darys alergini tyrima. o as kvaile galvodavau kad sia liga sergantys turetu labai dusti,o pasirodo klydau....kazkaip dar nesuvirskinu dar tos naujos informacijos apie sia liga verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

laikykites 4u.gif mes lygiai ta pati kosmara ishgyvenom pries metus. Dabar tiesiog mokomes pazaboti liga ir tikimes kad nugalesim, tikiu, kad galim net visa likusiam laikui. Manau pirmiausiai reikia su tuo susigyventi paciai, tada ir dukrytei padeti bus lengviau ir paprasciau.
Atsakyti
Sveikos,

Ar galetumete pasakyti kokie patys pagrindiniai pirminiai astmos pozymiai (jei tai imanoma nusakyti) ?
Mano mergaites alergiskos , daug ikvepiamu alergenu (medziai, piktzoles, suo, arklys,pelesis..), daryti tyrimai, sienlige antras pavasaris.
siemet (tuoj bus 3 metukai) pirma syki alergija pradejo reikstis pastoviu sausu, kazkokiu krenkscianciu kosuliu, nenumaldomai ir kankinanciai, nieko neatkostint.
pazabojus alergines reakcijas, kosulys irgi dingsta.

ar tai gali buti astmos pradzia ?

kolkas siejo kosuli tik su alergija, gydytoja nepanikuoja, mes irgi, bet nesinoretu uzleisti ar palikti savieigai, jei ka..

labai dekui is anksto
Atsakyti
Na cia tik pulmonologas gali atsakyt, bet kiek jis man paaiskino, tai jei vaiko plauciai reaguoja i alergena, vadinasi tai galima vadinti alergine astma. Liudna, bet mano vaikas irgi taip kosti, sausai nenumaldomai ir dusulio ar net vemimo sad.gif
Atsakyti