QUOTE(Fedes @ 2012 03 01, 21:38)
cia kaip 25 k?
tai cia gaunas 2 kart per menesi, reiskia non stop jei kiekvienas sirgimas po 2 sav, o tai kas tada - nenormalus sirgimas? kai ligos persidengia - kita prasideda nepasibaigus vienai?
arba jei skaitysime ligos visos per savaite praeina, tai kas antra savaite - norma???... gal ji norejo pasakyti 2-5 k
Zodziu taip mes ir sergam... Sunku patiket, ania? Man paciai plaukai atsistojo piestu, bet sergam 2 kartus per menesi. Issveikstam buna kelios dienos darzelyje ir vel oplia... Na kai i darzeli neinam
sergam 2 savaites tada 1-1,5 sav. sveiki ir vel is pradziu. Tiesa, dvyniai serga tuo pat metu, tad jei sumuoti visu vaiku sirgimus tai skaicius pasidaugintu is dvieju + vyresnelio ligos...
Bet tai yra norma kai namie 3 vaikai
nezinau ar norma ar ne, bet man jau staugti norisi nuo viso musu maratono. Tiesa, vasara buna kad koks menuo be ligu, bet sergam ir vasara.
Papildyta:
QUOTE(Saldu444 @ 2012 03 01, 21:53)
ir pas mus tas pats..
ir tempa tokia ant ribos, kad jau budėjimo režime naktį būsiu..
Papildyta:
tai vienam vaikui norma 5-15, o kai vaikai 3, tai ir gaunasi per visus tris tų kartų daugiau, tai ir 25 tada patampa norma
Sveikit greiciau
as irgi jau kelios paros budejimo rezime
Skaicius vienam vaikui ne trim
Sake tiesiog tada didesne uzkrato tikimybe, daugiau infekciju ir pan. todel skaiciuojama tada jau kad vaikas gali sirgti daug daugiau. Beje, mes is ribu normos neislendam, tik nezinau dziaugtis tuom ar jau nebe
Papildyta:
QUOTE(vaidicita @ 2012 03 01, 20:59)
nu zinokit jo 25k gal nelabai normalu
pasakymas toks kad tikrai nusisaut norisi
aisku dar liga ligai nelygu
Na dazniausiai mes sergam sloga, itariu bunam pasigave virusus, nes suserga abu pusdienio skirtumu. Bet sloga mums sunki liga, nes maza to kad ji tirsta, klampi, sunkiai valoma ir daznai pereina i ausu uzdegimus, ji mums sukelia daznus spazminius kosulius, kurie neretai tampa nebekontroliuojami, kitaip tai vadinama BA paumejimais ir sunkiais priepuoliais. Vieni suzinoje kad sergam sloga numoja ranka, kad pamanyk anokia cia liga, o mums tai labai sunki liga. Plius daznai tenka gydyti ausu uzdegimus ir zinoma vaduotis nuo priepuoliu
Tai zodziu cia kaip kam, man tai daug ir sunkus sirgimai, nemigo naktis, inhaliacijos, garinimai, vaistu kruvos ir dziaugsmas jei kosulys nors kiek tampa dregnesnis
kitiems tai gali pasirodyti paprasciausios mamiskos baimes. Prisipazinsiu kai augo vyresnelis daznai pati kraipydavau galva jei kuri mama sielodavosi del slogos, nesupratau kad galima tai laikyti liga, o va dabar kai drebtelejo man tai drebtelejo...