Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Sveikos,

ar bandet homeopatiskai gydyti astma? Mano patirtis tokia: vaikas kosi nuolatos nuo rudens iki vasaros. Praejusia ziema ir pavasari beveik istisai guledavom ligoninej antakalny, pas vedeja skyriaus, antibijotikai, hormoniniai preparatai ir kita. Siemet gydau tik homeopatiskai, vaikas kosi, BET is astmos paumejimu iseinam be antibijotiku ir hormonu. Mamytes, verta pabandyti, tuo labiau gydymas nera rangus, vaistukai kainuoja nuo 5 iki 20 lt.
Atsakyti
QUOTE(rozytes @ 2012 01 21, 14:15)
Sveikos,

ar bandet homeopatiskai gydyti astma? Mano patirtis tokia: vaikas kosi nuolatos nuo rudens iki vasaros. Praejusia ziema ir pavasari beveik istisai guledavom ligoninej antakalny, pas vedeja skyriaus, antibijotikai, hormoniniai preparatai ir kita. Siemet gydau tik homeopatiskai, vaikas kosi, BET is astmos paumejimu iseinam be antibijotiku ir hormonu. Mamytes, verta pabandyti, tuo labiau gydymas nera rangus, vaistukai kainuoja nuo 5 iki 20 lt.

Mes dabar kaip tik gydomės homeopatiškai, dar bijau prisišnekėt nes tik trečias mėnuo, bet kol kas nesergam, pirmų vaistų nepataikė homeopatas, bet paskui pakeitė ir atrodo išsikapstysim. Gal nuskambės per daug kategoriškai, bet nesuprantu tų, kurios neišbandę homeopatijos, vaikus hormonais tiesiog farširuoja. O dar absurdiškiau skamba pasakymas, kad netiki homeopatija. Man asmeniškai vaiko sveikata daug svarbesnė,kad galėčiau sau leisti netikėti gydymu, kuris kitose šalyse yra finansuojamas valstybės lėšomis.
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2012 01 21, 16:04)
Mes dabar kaip tik gydomės homeopatiškai, dar bijau prisišnekėt nes tik trečias mėnuo, bet kol kas nesergam, pirmų vaistų nepataikė homeopatas, bet paskui pakeitė ir atrodo išsikapstysim. Gal nuskambės per daug kategoriškai, bet nesuprantu tų, kurios neišbandę homeopatijos, vaikus hormonais tiesiog farširuoja. O dar absurdiškiau skamba pasakymas, kad netiki homeopatija. Man asmeniškai vaiko sveikata daug svarbesnė,kad galėčiau sau leisti netikėti gydymu, kuris kitose šalyse yra finansuojamas valstybės lėšomis.

nu o as asmeniskai netikiu kad cukrus ir siera gali gydyt. nu uzmuskit, netikiu.
juolab, matau ant brolio vaiku, zaidzia su tais zirniukais, zaidzia, serga lygiai taip pat sekmingai, kaip mes, o ir po keliu savaiciu zirniuku vistiek gauna gydyt komplikacijas antibais.

MB baiges medicina, tai mums tiket homeopatija dar sunkiau. zolem tikiu, bet kai vaikai akivaizdziai alergiski, tai negi trucysi.

o ir jeigu homeopatija butu toks stebuklu stebuklas, farma verslas vistiek ant jo jau butu savo sunkia ir godzia ranka uzdejes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinka: 22 sausio 2012 - 11:37
QUOTE(Tinka @ 2012 01 22, 11:37)
nu o as asmeniskai netikiu kad cukrus ir siera gali gydyt. nu uzmuskit, netikiu.
juolab, matau ant brolio vaiku, zaidzia su tais zirniukais, zaidzia, serga lygiai taip pat sekmingai, kaip mes, o ir po keliu savaiciu zirniuku vistiek gauna gydyt komplikacijas antibais.

MB baiges medicina, tai mums tiket homeopatija dar sunkiau. zolem tikiu, bet kai vaikai akivaizdziai alergiski, tai negi trucysi.

o ir jeigu homeopatija butu toks stebuklu stebuklas, farma verslas vistiek ant jo jau butu savo sunkia ir godzia ranka uzdejes.

Man tai asmeniškai būtų per didelė prabanga ir netgi gaila vaiko sau leisti netikėti tuo, kas kitiems BA labai lengvai išgydo. Ne visos ligos gydomos homeopatiškai, bet BA viena lengviausiai pasiduodančių (bet be abejo nebūtinai iš pirmo karto).

Dėl farma verslo: jis milijardus kaip tik deda homeopatijos antireklaminei kompanijai. Labai nepelningas verslas- konstitucinis vaistas (tinkamai nustatytas individualiai) kartais gydo begalę ligų, o kam jiems to reikia, kai keliasdešimt vietoje jo galima parduoti. Asmeniškai pažįstu net klinikose dirbančių gydytojų, kurie, nepaisant to,kad logiškai negali paaiškinti homeopatinių vaistų poveikio, patys savo ligas tik jais išsigydė. Taip,kad - meskit tuos tikėjimus, netikėjimus, jei tik padeda, tai negi sunku padėti savo vaikui.

Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2012 01 22, 22:48)
Man tai asmeniškai būtų per didelė prabanga ir netgi gaila vaiko sau leisti netikėti tuo, kas kitiems BA labai lengvai išgydo. Ne visos ligos gydomos homeopatiškai, bet BA viena lengviausiai pasiduodančių (bet be abejo nebūtinai iš pirmo karto). 

Dėl farma verslo: jis milijardus kaip tik deda homeopatijos antireklaminei kompanijai. Labai nepelningas verslas- konstitucinis vaistas (tinkamai nustatytas individualiai) kartais gydo begalę ligų, o kam jiems to reikia, kai keliasdešimt vietoje jo galima parduoti. Asmeniškai pažįstu net klinikose dirbančių gydytojų, kurie, nepaisant  to,kad logiškai negali paaiškinti homeopatinių vaistų poveikio, patys savo ligas tik jais išsigydė. Taip,kad - meskit tuos tikėjimus, netikėjimus, jei tik padeda, tai negi sunku padėti savo vaikui.

matai, jei netiki is sirdies - homeopatija negydo. o as netikiu.

plius pazistamu tarpe turiu kruva zmoniu, kuriems homeopatija nifiga nepadejo. o uzmest klaiskine medicina, kur bent logiskai yra paaiskinami procesai, man kaip tik atrodo neatsakinga.

kitas dalykas, nu logiskai, kam man vaika trucyt neaisku kokio poveikio medziagom, jei pvz maniskiui nuo dusulio suveikia pora ventolino purkstelejimu. nemanau, kad jau cia bais tragiska zala jam daroma. jau nekalbu apie tai, kad MB is praktikos metu ligoninese tiek istoriju pripasakoja apie tevu nusistatymu negydytus normaliais vaistais vaikus, kad man asmeniskai noras rizikuot nekyla.
nu ir aisku, na o bet taciau, kas gali garantuot, kad ta pati homeopatija netures kokio nors salutinio fig znajet poveikio? niekas. klyke cia apsiputoje visi naturalistai del skiepu zalos, o paaiskejo, kad suklastoti tie tyrimai.

jei tikit ir jums veikia, valio. bet tai nebutina dabar visiems ant galvu lipt ir aiskint, kokie mes blogi tevai del to, kad netikim zirniukais ir vaikus girdom ar inhaliuojam klasikines medicinos preparatais.
Atsakyti
va svarbiausiai yra nemenkint kitu kad as va taip darau, o jus jeigu ne tai esat jau neatsakingi ir siokie ir kitokie... as bandziau bet kazkaip mistika man ten ir niekas nepadeda biggrin.gif zolelem as tikiu visokiom ramunelem, medetkom, bet tais uzburtais zirniais nu niekaip .. nors namie kokie 10 rusiu nu bet doh.gif labiausiai nervuoja visada zmoniu poziuris i kitus : AS TAIP DARAU, VADINASI TAI YRA GERIAUSIA> O JUS IRGI TAIP DARYKIT...
as gydausi tradiciskai... o jus darykit taip kaip jums geriausia.

Tinka, nu labai labai labai sunkiai as patikejau del tu skiepu ... bet nebandziau kitiems irodinet bet as vaikus skiepinau. o gal kur galima pasiskaityt apie skiepus naujus tyrimus kad nebekenkia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2012 01 21, 17:04)
Mes dabar kaip tik gydomės homeopatiškai, dar bijau prisišnekėt nes tik trečias mėnuo, bet kol kas nesergam, pirmų vaistų nepataikė homeopatas, bet paskui pakeitė ir atrodo išsikapstysim.

O tie zirniukai -kelis sykius per diena reikia juos gerti? Kiek anksciau esam vartoje hemeopatiniu laseliu, tai kas trys valandos, nevalgius ir t.t. Tai imanoma tik esant su vaiku namuose. O jei mama dirba, vaikas darzely g.gif Musu darzeli neimanoma prisiprasyt, kad kokia islos tabletuke paduotu, ka jau kalbet apie zirniukus....Vat ant to ir "atsimusi" - nera salygu su vaiku buti 24 val.
Papildyta:
QUOTE(Tinka @ 2012 01 23, 08:51)
matai, jei netiki is sirdies - homeopatija negydo. o as netikiu.

O tiket,tai is tiesu reikia besalygiskai....Ir turet drasos
Mano kaimynkos mergyte guli, tempa 40, o ji zirniukus girdo....Sako reik tiket ir islaukt blink.gif
jetau - as taip negaleciau!!!!! kai mano mergaitei pora sykiu yra buve traukuliai su tempa 38.5 (po to ligonines, reanimacija,tomografija ir t.t.) - nu tikrai nesu tokia drasi ir tikinti......
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2012 01 23, 09:41)
Tinka, nu labai labai labai sunkiai as patikejau del tu skiepu ... bet nebandziau kitiems irodinet bet as vaikus skiepinau. o gal kur galima pasiskaityt apie skiepus naujus tyrimus kad nebekenkia? biggrin.gif

nezinau, as del tu skiepu niekad nebuvau kategoriska, mes skiepijam, man MB nuomones ir pozicijos uztenka ir jo logisku medicinisku argumentu. uztai ir nebeieskau siknoj slieku su paneigimais ar patvirtinimais. juolab, kad nat savo vaiku matau, kad mums pvz vejaraupiu skiepas atsipirkes jau nzinau kiek kartu, darze kasmet po epidemija, o maniskiai sveiki. roto skiepas irgi maziui atsipirko, visi tie enterovirusai simboliskai praeina. kai atsimenu, kaip dickis nusitriede ir mes is paskos, nebenoriu as eksperimentu jau. nekalbant apie tai, kad skiepais pazabojo nemaza dali kazkada mirtinom buvusiu ligu.
Atsakyti
na nors cia ne i tema bet as nei nuo vejaraupiu nei nuo Roto nei nuo gripo neskiepijau. bet kiek skaiciau uz/pries vistik tuos tradiciskus skiepus skiepijau
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2012 01 22, 23:48)

Dėl farma verslo: jis milijardus kaip tik deda homeopatijos antireklaminei kompanijai. Labai nepelningas verslas- konstitucinis vaistas (tinkamai nustatytas individualiai) kartais gydo begalę ligų, o kam jiems to reikia, kai keliasdešimt vietoje jo galima parduoti. Asmeniškai pažįstu net klinikose dirbančių gydytojų, kurie, nepaisant  to,kad logiškai negali paaiškinti homeopatinių vaistų poveikio, patys savo ligas tik jais išsigydė. Taip,kad - meskit tuos tikėjimus, netikėjimus, jei tik padeda, tai negi sunku padėti savo vaikui.

Mums homeopatai kol kas dar neatitaike gydymo, o vat alergijoms buvo atitaike ir ishgyde per menesi. As homeopatija tikiu, taip pat kaip ir kitais netradiciniais gydymo budais. Nereiskia, kad savo vaikui nepurksiu hormonu jei to dabar reikia, bet salia medicinos tikrai meginsiu visas imanomas kitas priemones. Ypac kad musu susirgimas BA staigus, netiketas, o ir gydymo eigos gydytojai dar neatitaike.
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2012 01 23, 11:06)
Mums homeopatai kol kas dar neatitaike gydymo, o vat alergijoms buvo atitaike ir ishgyde per menesi. As homeopatija tikiu, taip pat kaip ir kitais netradiciniais gydymo budais. Nereiskia, kad savo vaikui nepurksiu hormonu jei to dabar reikia, bet salia medicinos tikrai meginsiu visas imanomas kitas priemones. Ypac kad musu susirgimas BA staigus, netiketas, o ir gydymo eigos gydytojai dar neatitaike.

o kam buvo alergija ir koks sezonas?
nes nu as galiu sakyt, kad mano vaikai irgi nuo alergijos apsveike, kai augalams ne sezonas ir alergenu salia ner. bet tuoj pavasaris ir prasides suduva del augalu.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2012 01 23, 10:33)
vejaraupiu skiepas atsipirkes jau nzinau kiek kartu, darze kasmet po epidemija, o maniskiai sveiki. roto skiepas irgi maziui atsipirko, visi tie enterovirusai simboliskai praeina.

Na vejaraupiu skiepas n kartu negali atsipirkt, nes vaikai vejaraupiais serga tik karta (isimtinais atvejais du kartus).
O nuo Roto neskiepijau nei vieno is savo vaiku, ir se tau kad nori, jie nei karto nesirgo Rotu. Viena karta buvo pasigaves dickis kazkokia infekcija, ligonineje tyre- roto nerado, nors buvo pagulde i ta pacia palata kurioje gulejo rotu sergantys vaikai, maniskis neuzsikrete. Jei butu vakcinuotas irgi sakyciau, va matot kaip skiepas padejo.

Tarpkitko pirma obstrukcija maniskiui prasidejo pora savaiciu po pentaxim vakcinos, is kart po vakcinavimo buvo pakilus tempa, labai istino kojyte, bet po savaites tinimas praejo, bet sukilo tempa iki 39 trim dienom, manem tridiene, bet neisbere o dar po savaites vaikas pradejo dust. Diagnoze obstrukcinis bronchitas. O neaiskios karstines vaika lydejo du metus, per juos kokius 7 ar 8 kartus vaikas karsciavo iki 40 laipsniu po 3-5 paras, be slogos be kosulio. Ir dabar pasikartoja tie kar6ciavimai bet dabar juos lydi ir baisus astmos paumejimas.
Atsakyti