Tai jau paskubėkit rinkt kol dar neužsnigo...aš tai prisirinkau vasarą po neblogos audros. Tokių gražuolių buvo pilna ant žemės, kad nebuvo kur kojos padėt, prikroviau pora didžiųjų Maximos maišų...
QUOTE(Zip @ 2013 11 27, 14:12)
O kas negerai? Ar nekaip žiūrisi, ar daug darbo, daug privinioti reikia? Aš planavau daryti nedidelius burbulus eglutei, tai norisi "grakščių" 

Jei burbulai bus maziukai gal ir gerai. As darbo nebijau, privyniot ir daugiau gali, bet jei daiktas stambesnis man kazkaip nesiziuri, plius toks gleznas gaunas gaiktas

sveikos darbštuolės.. turiu klausimėlį, noriu paprastas medžio šakeles nudažyti baltai, tik nžn su kuo gal kuri dažėte ir patarsite. Esu dažiusi tik su tais purškiamais sidabriniais ir auksiniais dažais, kurių prieš kalėdas būna visur, bet nenoriu sidabrinės, noriu grynai baltos su kuo būtų galima dažyti ir kur pirkti 
dėkoju už pagalbą

dėkoju už pagalbą

QUOTE(rienka @ 2013 11 30, 12:23)
sveikos darbštuolės.. turiu klausimėlį, noriu paprastas medžio šakeles nudažyti baltai, tik nžn su kuo gal kuri dažėte ir patarsite. Esu dažiusi tik su tais purškiamais sidabriniais ir auksiniais dažais, kurių prieš kalėdas būna visur, bet nenoriu sidabrinės, noriu grynai baltos su kuo būtų galima dažyti ir kur pirkti 
dėkoju už pagalbą

dėkoju už pagalbą

Ben jau aš kiekvienais metais dažau šakytes baltu guašu,kanceliarinese buna atskirai po viena spalva pirkti,ir dažau teptuku,mano mergaitei užsiemimas buna ir pigiai ir gan greitai dažosi

Papildyta:

QUOTE(rienka @ 2013 11 30, 12:23)
dėkoju už pagalbą

dėkoju už pagalbą

mes kaip tik vakar dažėm, tai kaip visada naudojam tiesiog akrilinius dažus, kurių būna nedideliais kiekiais dekupažo parduotuvėse arba senukuose ir dekupažo skyriuj. šiais labiau apsimoka nei guašu (kainos atžvilgiu).
QUOTE(motinyste_veza @ 2013 11 30, 20:30)
mes kaip tik vakar dažėm, tai kaip visada naudojam tiesiog akrilinius dažus, kurių būna nedideliais kiekiais dekupažo parduotuvėse arba senukuose ir dekupažo skyriuj. šiais labiau apsimoka nei guašu (kainos atžvilgiu).
na žiurint kiek tu šakeliu dažai,jei daug tai žinoma,bet mums nedidelio indelio guašo puikiausiai užtenka

QUOTE(rimka.d @ 2013 11 30, 20:58)
na žiurint kiek tu šakeliu dažai,jei daug tai žinoma,bet mums nedidelio indelio guašo puikiausiai užtenka 

tikrai taip

QUOTE(mamukas... @ 2013 11 27, 16:30)
Labai patiko tie burbulai . Bet iskilo keletas klausimu .
Kokie yra tie mokykliniai klijai?
Ar butinai kukuruzu krakmolas , bulviu netinka?
Ir koki vazelina nadojate ,ta paprasta?
Kokie yra tie mokykliniai klijai?
Ar butinai kukuruzu krakmolas , bulviu netinka?
Ir koki vazelina nadojate ,ta paprasta?
Lipalas.
Aš bandysiu su bulvių krakmolu.
Naudosiu namuose turimą seną nenaudojamą lūpų vazeliną. Jo gi reikia paprasčiausiai sutepti balioną, kad siūlai nepriliptų.
QUOTE(rienka @ 2013 11 28, 10:04)
Dalinuosi grožiu, kurį radau internete.. kadangi dabar labai aktualu visoms tie burbulai iš siūlų, tai gal kuri ir tokio šedevro užsimanys
https://fbcdn-sphoto...876010377_n.jpg

https://fbcdn-sphoto...876010377_n.jpg

QUOTE(Ina4411 @ 2013 11 28, 14:24)
Sveikos mamytės
šiandien naršydama facebook'e radau visai įdomią ir paprastą idėja advento žvakės - apverstos vyno taurės, kuriose kankorėžiai ir graikiniai riešutai su kiautu
ką manot?
https://fbcdn-sphoto...194438110_n.jpg

https://fbcdn-sphoto...194438110_n.jpg
Bandysiu pasidaryti

QUOTE(lile @ 2013 11 29, 11:13)
Jei burbulai bus maziukai gal ir gerai. As darbo nebijau, privyniot ir daugiau gali, bet jei daiktas stambesnis man kazkaip nesiziuri, plius toks gleznas gaunas gaiktas
Mes dar paskiau tuos gaminukus ir siulu purskem masininiu laku, kad labiau sutvirtetu. Na paprasciausiai turejom tokio lako tai ir panaudojom 

Nusipirkau Ermitaže medvilninius nėrimo siūlus.
Dėl stanumo purkšim dažais. Pirkau kitiems gaminiams, bet ir čia panaudosiu.
QUOTE(rienka @ 2013 11 30, 11:23)
dėkoju už pagalbą

dėkoju už pagalbą

Dažai.