Kas baisiausia, kad "iškrapščius", jos vėl atsiranda. Klausimas: kaip dažnai reikia "krapštyt"?
Aš taip pat galvojau eit pas chirurgą, bet paskui apsigalvojau, nes chirurgas tikrai sakys, kad reikia pjaut.
Bandysiu, tikriausiai, irgi hemeopatiškai gydytis.
Oi , pasilinkekim mes pacios sau sekmes , kai bus kokiu pamastymu ar naujienu brukstelkit..
QUOTE(Triumfante @ 2012 03 17, 18:46)
Sveikos, smagu, kad nors i kazkur judate, o musu irgi neopruos.
Laba,
Gal pavyko išsigydyti?
QUOTE(Sherbet @ 2012 03 19, 12:11)
Ne, bet del tam tikru priezasciu manes negali operuoti, pirma lauksime , o tada operuosimes, reikia tiketis, kad viskas bus gerai.
QUOTE(mamuke68 @ 2012 03 30, 18:31)
...sveikutės.Operuos mane pirmadienį...Žinoma gydžiausi Duphostonu, nepadėjo , -tad pjaus.Markerį dariausi dėl kiaušidžių ir krūtų - viskas ok.Labai tikiuosi, kad dar gyvensiu...nors labai bijau.
Gyvensi. Ramybes dabar, viskas praeis gerai, as jau viena lp turejau, pati operacija nera sudetinga ir baisi, sunkesnis tik tas gijimo laikotarpis, bet ir tai kaip kam, dar priklauso kiek ten ko pjauna. Taigi greito atsigavimo po operacijos.
QUOTE(mamuke68 @ 2012 03 30, 17:31)
...sveikutės.Operuos mane pirmadienį...Žinoma gydžiausi Duphostonu, nepadėjo , -tad pjaus.Markerį dariausi dėl kiaušidžių ir krūtų - viskas ok.Labai tikiuosi, kad dar gyvensiu...nors labai bijau.
Stiprybes viskas bus gerai po visko parasykit , lauksim
O siaip kokiam mieste ? ir kokio dydzio ?vat galvoju ir man markeri pasidatyti , bet naudoju kontrac., kazi neiskreips parodymu ?
Labukas
Rado ir man vakar tą bjaurastį pirma gydytojos mintis buvo nėštumas ne vietoj, bet testas neigiamas, o cista didelė 5 kuom ten jas matuoja . dabar arklinė dozė gentomicino į veną ir pirmadienį vėl echoskopija. Tiesa aš metai su mirena, tai gal ji tą velniava užkėlė mmm kaip ir nėra išvis tik mažas patepliojimas
Rado ir man vakar tą bjaurastį pirma gydytojos mintis buvo nėštumas ne vietoj, bet testas neigiamas, o cista didelė 5 kuom ten jas matuoja . dabar arklinė dozė gentomicino į veną ir pirmadienį vėl echoskopija. Tiesa aš metai su mirena, tai gal ji tą velniava užkėlė mmm kaip ir nėra išvis tik mažas patepliojimas
Šypsenėlė (:+2012 03 30, 20:02-->
Neiskreips, as dariau gerdama KT.
QUOTE( Šypsenėlė (: @ 2012 03 30, 20:02)
kazi neiskreips parodymu ?
Neiskreips, as dariau gerdama KT.
O , tai aciu , pirmadieni eisiu pasidaryt markerio....
Šypsenėlė (:+2012 03 31, 08:57-->
Parasykit, kai gausit atsakymus, tikiu, viskas bus gerai.
QUOTE( Šypsenėlė (: @ 2012 03 31, 08:57)
O , tai aciu , pirmadieni eisiu pasidaryt markerio....
Parasykit, kai gausit atsakymus, tikiu, viskas bus gerai.
Mamuke68 ,- kaip sekasi ? ar jau po visko ?
As pasidariau markeri ,- viskas tvarkoj.. balandzio 14 eisiu pas ginekologe , ziuresim kaip ten...
As pasidariau markeri ,- viskas tvarkoj.. balandzio 14 eisiu pas ginekologe , ziuresim kaip ten...