Įkraunama...
Įkraunama...

Cistos ant kiaušidžių - 2

QUOTE(Sky_diver @ 2014 06 01, 13:39)
sveikos,
gydytojai rado cista. Viskas prasidejo nuo skausmo mylintis. Pasikonsultavus pas gydytoja rado 5 cm cista. Israse duphaston, kuriuos iki menesiniu geriau. Iki menesiniu buvo 3 skausmo priepuoliai, gal but cista kiek iplyso. Po menesiniu pasirodziau gydytojai, padare echoskopija, sako lyg sumazejo cista. Klausiu jos koks gydymas - sako galiu israsyti KT. Sakau nenoriu ju, nes noriu pastot. Daugiau jokiu vaistu nesiule, tik sako ateik pasitikrinti po 3 men. Klausiu jos kaip del pastojimo - sako galima. Bet negaliu myletis - skauda man ta sona, kur yra cista. Ar jums irgi skauda? Ar galima pastoti, kai yra cistos? Kazkaip nerandu tokios info.

Siaip ta cista man atsirado 3 savaiciu laikotarpyje, arba jos nepamate anksciau  g.gif
Pastoviai jauciu tempima sone, toks nemalonus jausmas. Bandysiu pradet sportuoti, nes esu sportuojanti, tad sunku man be sporto. Gydytoja del sporto sako gali, sako viska gali daryt, ka anksciau, net ir del pastojimo neuzdraude, tik mane tas skausmas bandant myketis gasdina.

O tai negali paprasyt, kad isoperuotu? Baisiai tik skamba, laparoskopine operacija yra vaiku zaidimai smile.gif be to cista pati neisnyks, nebent pastosi arba KT gersi...
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 06 18, 14:13)
O tai negali paprasyt, kad isoperuotu? Baisiai tik skamba, laparoskopine operacija yra vaiku zaidimai smile.gif be to cista  pati neisnyks, nebent pastosi arba KT gersi...

Visa laimė, kad dingo visas tas reikalas per du mėnesius thumbup.gif kaip sakė gydytoja, čia matyt buvo geltonkūnis
Atsakyti
sveikutes,norejau paklausti mane ruosias operuoti cista,pirmadieni vaziuosiu pas ginekologa chirurga kada paskirs data operacijei,ar yra ten eiles laukti operacijos ar greitai paskiria ta data?Ar atsizvelgiama i sirgimo cikla ?
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2014 08 09, 20:28)
sveikutes,norejau paklausti mane ruosias operuoti cista,pirmadieni vaziuosiu pas ginekologa chirurga kada paskirs data operacijei,ar yra  ten eiles laukti operacijos ar greitai paskiria ta data?Ar atsizvelgiama  i sirgimo cikla ?

o kur butent vaziuojat? dazniausiai buna eile, ir i cikla atsizvelgiama. kai kurie (ir tokiu, manyciau, dauguma), nepriima operuot pries menesines, tik iskart po ju. nors cia teko skaityt, kad kazka operavo nelabai i tai atsizvelgiant g.gif
Atsakyti
sveiki, ir man šiandien rado cista 5 cm...pradžioje nepergyvenau labai, juk daug kam būna..kol gydytoja nepradėjo šnekėti kad gali būt ir vežys..nuo ašaros..."liepė" usiregistruoti kuo skubiua į sanatriškes, ginekologo konsultacijai, tačiau kai paskambinau anksčiuaisia spalio prdažioje galima...siuabekas..tai ir laukt pusantroi mėnesio?eina sau, čia ir išprotėt gali
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2014 08 19, 15:16)
sveiki, ir man šiandien rado cista 5 cm...pradžioje nepergyvenau labai, juk daug kam būna..kol gydytoja nepradėjo šnekėti kad gali būt ir vežys..nuo ašaros..."liepė" usiregistruoti kuo skubiua į sanatriškes, ginekologo konsultacijai, tačiau kai paskambinau anksčiuaisia spalio prdažioje galima...siuabekas..tai ir laukt pusantroi mėnesio?eina sau, čia ir išprotėt gali

nepergyvenkit anksciau laiko, viskas bus gerai 4u.gif o kodel butent i Santariskes, gal bandyt kitur? Pvz Antakalnio klinikose, skyriaus vedejas labai profesionalus gydytojas, neseniai skaiciau apie ji straipsni, atliko vienai merginai unikalia operacija. ten tikrai imanoma greciau papult
Atsakyti
labai ačiū už patarimą, bet gydytoja rekomendavo santariškes, ir siuntimą jau išrašė(tik jo jau neprireiks). Šiandien paskambinau į mokamų paslaugų skyriu, tai užregistravo kitai savaitei...tik teks maišą pinigų vežtis smile.gif
Atsakyti
neringuskinai, jeigu Jus gydytoja pradėjo gąsdinti vėžiu, tai ir siuntime turėjo tai paminėti. O tokiu atveju ar neturėtų būti paskirta ekstrinė operacija?
Aš tikriausiai vietoje mokamos operacijos rinkčiausi dar vieną konsultaciją pas kitą ginekologą.
Atsakyti
Borzikai visiskai pritariu, gydytojas neturi teisės taip bac. ne jokių tyrimų, nieko, sakyt kas vėžys. Tuo labiau tada turi ne pas ginekologą į Santariškes, o pas Onkoginekologą į Onkologijos institutą siųst, jei jau čia taip bac ir tipo vėžys. Patariu nueit pas kitą ginekologą, o ne pult pinigus mėtyti, nes čia kažkokiom pievom kvepia... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 08 20, 13:17)
Borzikai visiskai pritariu, gydytojas neturi teisės taip bac. ne jokių tyrimų, nieko, sakyt kas vėžys. Tuo labiau tada turi ne pas ginekologą į Santariškes, o pas Onkoginekologą į Onkologijos institutą siųst, jei jau čia taip bac ir tipo vėžys. Patariu nueit pas kitą ginekologą, o ne pult pinigus mėtyti, nes čia kažkokiom pievom kvepia... doh.gif  doh.gif

g.gif g.gif g.gif gal ir gerai čia man patariate
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti