Įkraunama...
Įkraunama...

Cistos ant kiaušidžių - 2

QUOTE(kastuvas @ 2014 04 12, 09:50)
Jo, rudens gale rado cistą, bet dar nedidukė buvo tada.

Šiaip nežinau, jaučiuos padoriai gana. Jėgų mažai, bet gal dėl žemo spaudimo ir kritusio hemoglobino. Šiaip pilnumo jausmą pilvuke jaučiu, šlapintis skauda, tuštintis skauda, šiaip priepuoliniai pilvo skausmai užeina, bet gi čia šiaip navikas gali ką nors spaust, nebūtinai jis piktybinis turi būt, kad šitaip darytųsi.

Dabar tik po laparoskopijos pilvukas didelis, ir skauda truputį, bet sakė daktarė, kad praeis per savaitę, tai laukiu.

O šiaip viskas kaip ir nieko būtų, tik tas atsakymų laukimas iš proto varo. Pabundu naktim, galvoju, negaliu užmigt, daryti nieko nesinori, jei kas apie ateitį paklausia, tai nežinia ką sakyt... Sėdžiu su draugu pas tėvus namuose (šiaip atskirai gyvenam) ir laukiu, nes o ką daryt. Ypač po tos laparoskopijos kai nei labai kur eit pavyksta, nei ką.

tikiu, kad tas laukimas is proto varo. laikykis... tikrai gali ir gerybiniai navikai, dideles cistos tokius simptomus kelt. o rudeni kai rado tau cista, jos nestebejo? man buvo vienu metu vidury ciklo rade 3 cm cista, tai is karto liepe ateit po menesiniu, jos nebebuvo, sake, buvo tik nesproges folikulas... o tau jos neziurejo kas menesi? kontraceptikais nebande gydyt?
Atsakyti
man buvo taip, kad vieną kartą privačiai rado cistą, tada po daug laiko nuėjau vėl pas ginę, o ji man sakė, kad nebėra. čia buvo prieš porą metų.

paskui vėl rudenį nuėjau, nes dingo mėnesinės. rado cistą, liepė duphastono pagert ir pasirodyt po. buvau nuėjus ir po, tik pas kitą daktarę, ta patvirtino, kad tebėra cista, bet tik tiek... daugiau niekas niekam įdomu nebuvo. o aš ir nesinervinau - žinojau, kad visiem pasitaiko ir nelabai suvokiau galimas pasekmes. iki kol vėl su ciklu nesąmonės pradėjo darytis ir pagaliau nuėjau pas ginekologę, kuriai rūpėjo kažkas bent truputį...

kontraceptikus sakė gert, aš gėriau gal savaitę, bet pradėjo tirpt ranka baisiai, tad su ginekologės rekomendacija nutraukiau.
Atsakyti
Sveikos,

grizau ir as su savo problemom. Buvau pas echoskopuotoja siandien, paziurejo tai sake, kad itaria desine kiauside policistine. To as ir bijojau. Paklause nuo keliu metu pradejau sirgti. Nejau tai turi itakos, jei man pvz darbar jau 27 metai ? ka as jau negalesiu vaiku turet? Bet sako as negaliu sakyt kad taip yra as tik itariu, sake dar reikia hormonu tyrima pasidaryti. Tai ryt eisiu pas gydytoja, ziuresiu ka sakys sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esu_Tavo_Saule: 15 balandžio 2014 - 15:18
Atėjo atsakymai diagnostinės laparoskopijos.

Nei geri, nei blogi.

Navikai ribinio piktybiškumo, bet išplitę į pilvaplėvę, tad šalins kiaušides, gimdą, taukinę, viską žodžiu... Tačiau sakė, kad gyvensiu ir chemoterapijos neskirs tikriausiai. Tai tuo ir džiaugiuos šiandien.

Gal kam yra pašalintos kiaušidės? Man smalsu kaip seksis menopauzę būnant 22 metų išgyventi.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 04 16, 14:27)
Atėjo atsakymai diagnostinės laparoskopijos.

Nei geri, nei blogi.

Navikai ribinio piktybiškumo, bet išplitę į pilvaplėvę, tad šalins kiaušides, gimdą, taukinę, viską žodžiu... Tačiau sakė, kad gyvensiu ir chemoterapijos neskirs tikriausiai. Tai tuo ir džiaugiuos šiandien.

Gal kam yra pašalintos kiaušidės? Man smalsu kaip seksis menopauzę būnant 22 metų išgyventi.

O jūs vaikų, dar neturite....?
Aš esu 34 ir man gimdą pašalino prieš 3 menesius, tik man paliko kaiušides ir t.t. išėmė tik gimdą. Kol kas viskas visai neblogai ax.gif
Manau, pašalinus kiaušines tokio amžiaus be hormonų terapijos neapsieisit. Įlyskit į temą gimdos ir jos priedų šalinimas, visai neseniai postą palikus buvo 26-28 metų mergina, kuriai pašalinta viskas. Padiskutuosit su ja. Stiprybės jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOGA: 16 balandžio 2014 - 15:33
Ne, vaikų neturiu ir jau nebeturėsiu. Gerai, kad dar nespėjau pradėti norėti jų, čia draugui gal labiau šokas.

Ačiū už rekomendacijas, eisiu pasiskaitinėt.
Atsakyti
Sekmes jums, kastuvas. Kad operacija gerai praeitu ir atsigautumet po jos greit.
Atsakyti
Sveikos, as su tokiu klausimu, turiu vis atsinaujinancias cistas (po detmoidines cistomos operacijos) praita men. Pms prasidejo 14d susirgau 27d . (Tiksliai zinau nes turiu programele) ir dabar jau 4-5d vis dar nesulaukus ,net PMS kankina ,BEPROTISKAS pilvo putimas! Ko niekada gyvenime nebuvo,galiu silke su pienu valgyt ir net nesugurguliuotu! Ir plius skauda sona desini tai kairy,tai tempe sonus. Noriu paklausti ar tai normalu,nes anksciau taip nebuvo,ar tureciau sunerimti?
Atsakyti
aš tavo vietoje lėkčiau pas ginekologę. labai nesijaudink, bet pasikonsultuot visada verta, jei jauti, kad kažkas ne taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 01, 18:19)
aš tavo vietoje lėkčiau pas ginekologę. labai nesijaudink, bet pasikonsultuot visada verta, jei jauti, kad kažkas ne taip smile.gif

Na begau I vaistine,bet vietoje vaistu nusipirkau testa!! Du pagaliukai! Priezastis aiski nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos,
gydytojai rado cista. Viskas prasidejo nuo skausmo mylintis. Pasikonsultavus pas gydytoja rado 5 cm cista. Israse duphaston, kuriuos iki menesiniu geriau. Iki menesiniu buvo 3 skausmo priepuoliai, gal but cista kiek iplyso. Po menesiniu pasirodziau gydytojai, padare echoskopija, sako lyg sumazejo cista. Klausiu jos koks gydymas - sako galiu israsyti KT. Sakau nenoriu ju, nes noriu pastot. Daugiau jokiu vaistu nesiule, tik sako ateik pasitikrinti po 3 men. Klausiu jos kaip del pastojimo - sako galima. Bet negaliu myletis - skauda man ta sona, kur yra cista. Ar jums irgi skauda? Ar galima pastoti, kai yra cistos? Kazkaip nerandu tokios info.

Siaip ta cista man atsirado 3 savaiciu laikotarpyje, arba jos nepamate anksciau g.gif
Pastoviai jauciu tempima sone, toks nemalonus jausmas. Bandysiu pradet sportuoti, nes esu sportuojanti, tad sunku man be sporto. Gydytoja del sporto sako gali, sako viska gali daryt, ka anksciau, net ir del pastojimo neuzdraude, tik mane tas skausmas bandant myketis gasdina.
Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2014 05 01, 22:19)
Na begau I vaistine,bet vietoje vaistu nusipirkau testa!! Du pagaliukai! Priezastis aiski nestuke.gif  wub.gif

Sveikinimai ,jetau kaip faina wub.gif
Atsakyti