QUOTE(Leticija @ 2013 07 20, 10:30)
Tai jeigu gerai jautiesi, tai gali ir po 2 sav. Man tai menesi laiko skaudejo po operacijos, tai as ne tik kad apie lyt.santykius, bet ir apie kazkoki didesni judejima negalejau pagalvoti.
Papildyta:
Magnifique, man tai atrodo, kad per ilgai cia viskas. As Duphastona geriau 3 men, rezultato jokio, tada dar po 2 men operavo. Butu operave greiciau, bet sirgau persalimo ligom ir pan, reikejo, kad buciau visai sveika. Po operacijos pasake, kad tokio tipo cista nebutu pati pasisalinus jokiu budu, taip kad gerai, kad isoperuota, nes visada lieka tikimybe, kad ta cista viena diena sprogs kaip balionas ir istaskys kiauside.
Papildyta:
Magnifique, man tai atrodo, kad per ilgai cia viskas. As Duphastona geriau 3 men, rezultato jokio, tada dar po 2 men operavo. Butu operave greiciau, bet sirgau persalimo ligom ir pan, reikejo, kad buciau visai sveika. Po operacijos pasake, kad tokio tipo cista nebutu pati pasisalinus jokiu budu, taip kad gerai, kad isoperuota, nes visada lieka tikimybe, kad ta cista viena diena sprogs kaip balionas ir istaskys kiauside.
Pas mane ten daugiau problemų yra su sąaugom, gydytojas negimdžiusios ir pan. nenori pjaustyti be reikalo, nu tipo reik išbandyt visą konservatyvų įmanomą gydymą ir tik tada operuoti.... Aš pradžiai gėriau duphastoną tada pažiūrėjo,kad sumažėjo cista, tai pasakė,kad geltonkūnio cista čia. Po kelių men. skaudėjo labai ir tepliojo galingai, pažiūrėjo,kad vėl atsinaujinus cista, bet vėl sakė,kad geltonkūnio, tai Duphastonas 3 mėn. Tada kaip tik ruošiausi eiti pas savo ginę, bet taip išėjo, kad patekau pas kitą gydytoją, kuris pažiūrėjo, pasakė, kad ne geltonkūnio cista čia. Panašiau į dermoidinę, bet negali garantuot, todėl dar trupučio laiko reikia įsitikint kokia. Aišku jei pasimatys, kad dermoidinė, tai operuos, bet jei ne, tai jis pirmenybę teikia KT. Tuo labiau, kad pastot nesiruošiu artimiausią dešimtmetį, tai jau geriau vėliau susioperuot, nes vis tiek reiks kažkada, nes gimda negeroj padėty.