Įkraunama...
Įkraunama...

Cistos ant kiaušidžių - 2

na va, ir as griztu su ziniom.. nepraejo ne metu po laparoskopijos, cistos pasalinimo ir endometriozes nustatymo, ir vel nauja cista, bet jau kitoj kiausidej... doh.gif mergaites, norejau jusu paklaust, ar yra kam pavyke susidorot su cista antibiotiku pagalba? mano daktare nera linkusi dabar iskart siust operuot, siulo leist antibiotikus. cista, sake, misri endometroidine, tai yra, ne tik endo, bet dar kazkokiu priemaisu yra.. g.gif ar kam nors toks gydymas padejo? as kazkaip abejoju, jauciu, vel teks gultis po skalpeliu... unsure.gif
Atsakyti
Labuka Mamulioka,- jei pameni mes kazkaip pries metus vienodai operavomes smile.gif ,nezinau,jau as isvada pati sau pasidariau, jei jau cysta turejai,tai blyn polinkis tam yra doh.gif .As isidejau mirena, ateinu pasitikrint kaip ten,- o gi cysta yra.Aisku, ji del hormonu, perspejo,kad kartais gali taip buti..tai ka,-stebet..jokio gydymo kolkas.Del tokios kaip tavo,- komentuoti negaliu,nes nezinau.Bet noriu padrasint,- nugi ne pasaulio pabaiga, reik bandyt visus gydymo metodus.Parasyk kaip seksis toliau,sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 04 16, 16:25)

QUOTE(Šypsenėlė @ 2013 04 17, 11:25)

Sveikos,

Skaitau ir negera darosi. Mes visos kažkaip vienu metu lankėmės šioje temoje, aš tik gal vėliau operavausi. Ir štai vėl čia. Aš po pusės metų dariausi echo nieko nebuvo ir pas Jus taip pat, ane? O po metų vėl yra. Bijau, kad ir man bus taip pat. Nors kiek skaitinėjau, pas visas skirtingos cistos.... Negi neįmanoma atsikratyti g.gif ?
Atsakyti
Koks optimistiškai nenuteikiantis straipsnis pasirodė, man belaukiant laparoskopijos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė @ 2013 04 17, 11:25)
Labuka Mamulioka,- jei pameni mes kazkaip pries metus vienodai operavomes smile.gif ,nezinau,jau as isvada pati sau pasidariau, jei jau cysta turejai,tai blyn polinkis tam yra doh.gif .As isidejau mirena, ateinu pasitikrint kaip ten,- o gi cysta yra.Aisku, ji del hormonu, perspejo,kad kartais gali taip buti..tai ka,-stebet..jokio gydymo kolkas.Del tokios kaip tavo,- komentuoti negaliu,nes nezinau.Bet noriu padrasint,- nugi ne pasaulio pabaiga, reik bandyt visus gydymo metodus.Parasyk kaip seksis toliau,sekmes 4u.gif

pamenu pamenu, kuo puikiausiai smile.gif na va, tai ir hormonai nuo ju nepadeda... bent jau manes jais neseria, jau gerai, nos jei ir siulytu, nebuciau pasirasius, nepriima ju mano organizmas. tai vat ir nezinau dabar, kiek pamenu, cia buvo rasiusiu, kad vartojo antibiotikus, bet, rodos, nepadejo... g.gif kazkaip skeptiskai as nusiteikus, juolab, jei cista is dalies endometroidine... o dar antibiotikus tektu paciai sau leist, kosmaras.. doh.gif blush2.gif na bet gal jau nuo ryt pradesiu, ka daryt

na jooo, straipsnis ne is optimistiskiausiu sad.gif jo, bet kokia chirurgine intervencija yra rizika, nepasigincysi, del to ir nesinori kasmet vis po peiliu gultis sad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif nu ka prisijungiu ir as prie jusu, velavo 2 men menesines tai nuejau pasitikrinti ir aisku 4.1*4.6 cista!!! Israse KT chloe, nieko nesake... pagerti 3 men ir sugrizti pas ji g.gif
Esu su ja susidurus jau pries 2 metus, tada buvo 6cm,,, pagyjau nuo KT ziedo, tikiuosi ir dabar taip bus. Bijau lb operacijos!
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2013 04 17, 16:04)
Koks optimistiškai nenuteikiantis straipsnis pasirodė, man belaukiant laparoskopijos sad.gif

Viskas bus gerai, reikia galvoti tik taip ir nekitaip 4u.gif , man kovo 27 d. atliko laparoskopiją.
Atsakyti
Kreipiuosi i jus pagalbos :-( Esu visiskai pasimetus, nes kai turejau 1ma cista nieko panasaus nebuvo, temperatura tik siek tiek pakildavo i ciklo gala-viduri, net kartais iki 37.5. Dabar va trecia ciklo diena, rado cista, beje, mano asmeniniai pojuciai, kad ji atsirado tik pries sias menesines, nes anksciau per ovuliacija netepliojo, jokiu maudimu bei tempimo nebuvo, o si cikla pajutau gan ryskiai. Tai va, 3 ciklo diena, kraujavau visas 3 dienas kaip niekad negausiai, dabar staigiai temperatura pakilo iki 38.3! Kodel pamaniau apie cista - jokiu simptomu, visai nepanasu i virusa, tik auksta temperatura. Nezinot, ar tai gali but susije?
Atsakyti
Labuka, ant greicio panarsiau internete,pasirodo kartais buna temp. g.gif .Pas mane temp.nebuvo niekada.Saves nuraminimui manau apsilankyk pas ginekol.
As vakar buvau pas ginekol.,- ir geros naujienos pas mane.Buvo po spirales idejimo atsiradus cystele(toj pacioj kur buvo operuota)ir po 3 men.dingo bigsmile.gif ,zodziu organizmas prisitaike,dziaugiuosi labai.Jei viskas gerai,tai apsilankymas po metu..Nes jau paskutiniais metais pas ginekol.vaiksciojau dazniau nei pas kirpeja..
Atsakyti
Man jaučiu cista vėl padidėjo, šian tai bjauriai prieš kokias 1,5-2val. pradėjo skaudėt šoną doh.gif Nes buvo radę rodos kovo mėn. nemažą, po duphastono sumažėjo ir paliko tikrintis po pusmečio,bet dabar taip skauda bjauriai. Mausdavo ištisai,bet skaudėt rimčiau... Plius patepliojimai vėl po mmm.atsirado... O mano ginė žiūriu nebekonsultuoja poliklinikoj...varge vargeli...
Atsakyti
na,as jau po konsultacijos ir echoskopo. Tai cista tupi sekmingai kiausideje ir yra visi besivystancios endometriozes pozymiai sad.gif dabar bandysiu 3 ciklus duphastona ir vel pas gine...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 05 02, 23:09)
cista tupi sekmingai kiausideje ir yra visi besivystancios endometriozes pozymiai sad.gif

dabar bandysiu 3 ciklus duphastona ir vel pas gine...

O kokio dydžio?
Man Duphastono skyrė tik 2 savaitėms. Vėliau - 3 mėn. KT. Bet, kaip rašiau, nepagelbėjo sad.gif

Antradienį guluos į Santariškes, trečiadienį laparoskopuos. Lyg ir nebijau/nesijaudinu, bet vis tiek karsta.gif daros smile.gif

Labai ačiū linevai už atsakymus į mano smulkmeniškus klausimus per AŽ 4u.gif
Atsakyti