As turejau dermoidine cista. labai idomiai ja surado - nuo paauglystes kankino policistitas, tai tos cistos augo kiausidese kas menesi, echoskopiju daryta simtai, ir niekas nemate tos dermoidines, ir net nestumo metu niekas jos nemate, o ziurejo gi kruvos daktaru, ir va viena diena tiesiog eilines apziuros metu gydytojas aptiko ir nemaza tokia, kad net issiunte tiesiai i operacine. o ten gydytojas buvo nustebes, kad jos niekas iki siol nebuvo pamates, nes irgi paaiskino, kad ji nuo uzgimimo jau pas mane. Surado ten viduj idomiu dalyku - plauku ir danties uzuomazga... fui... dare loparoskopija. o paskui viskas tvarkoj, stebejima paliko paprasta, tik pasiule ilgai nelaukt su antru nestumu, tik nepasake kodel....
Na va, vakar buvau pas gyd. G. Mečėjų, tai man į grubų jis visai nepanašus ir tas jumoras nepiktybiškas visai, man labai patiko ir tikrai rekomenduočiau bet kuriai.....dabar beliko laukti operacijos..
QUOTE(lineva @ 2013 03 06, 14:09)
Na va, vakar buvau pas gyd. G. Mečėjų, tai man į grubų jis visai nepanašus ir tas jumoras nepiktybiškas visai, man labai patiko ir tikrai rekomenduočiau bet kuriai.....dabar beliko laukti operacijos..
ne ne, tikrai negrubus, labai draugiskas ir linksmas, tik kad sakau, kartais uzjuokauja gan specifiskai apie gyvenima, jo prasme, mirti ir panasiai bet man tokie bajeriai patinka
pamenu, lakste vakare pries iseidamas po visa ligonine, ieskodamas, kur mes su kambarioke futbola galetumem pasiziuret
QUOTE(mamulioka @ 2013 03 06, 17:29)
ne ne, tikrai negrubus, labai draugiskas ir linksmas, tik kad sakau, kartais uzjuokauja gan specifiskai apie gyvenima, jo prasme, mirti ir panasiai bet man tokie bajeriai patinka
pamenu, lakste vakare pries iseidamas po visa ligonine, ieskodamas, kur mes su kambarioke futbola galetumem pasiziuret
Sveikos, neradau tokios temos, tai nusprendžiau čia parašyti Man rado nedidelę cistą ne ant, o prie kiaušidės. Gal kas nors galėtų apie tai papasakoti ar pasidalinti savo patirtimi? Kol kas reikės pas daktarę tik po dviejų mėnesių nueiti, pažiūrėti, kokie procesai vyksta
QUOTE(dresin @ 2013 03 05, 15:41)
As turejau dermoidine cista. labai idomiai ja surado - nuo paauglystes kankino policistitas, tai tos cistos augo kiausidese kas menesi, echoskopiju daryta simtai, ir niekas nemate tos dermoidines, ir net nestumo metu niekas jos nemate, o ziurejo gi kruvos daktaru, ir va viena diena tiesiog eilines apziuros metu gydytojas aptiko ir nemaza tokia, kad net issiunte tiesiai i operacine. o ten gydytojas buvo nustebes, kad jos niekas iki siol nebuvo pamates, nes irgi paaiskino, kad ji nuo uzgimimo jau pas mane. Surado ten viduj idomiu dalyku - plauku ir danties uzuomazga... fui... dare loparoskopija. o paskui viskas tvarkoj, stebejima paliko paprasta, tik pasiule ilgai nelaukt su antru nestumu, tik nepasake kodel....
Sveikute:)o lengvai pastojai po operacijos?man tj pirma ginekologe sake, kad policistines, o dar kita gydytoja paneige pirmosios liga ir pasake kad dermoidine cista ir vienoj ir kitoj pusei...
QUOTE(Darbinga @ 2013 01 02, 13:38)
Rekomenduočiau gydytoją O. Tamašauską iš Antakalnio klinikų.
Nuo š.m. kovo 1 d. jis (ir ne tik jis iš Antakalnio) dirba Santariškėse.
QUOTE(patiko @ 2013 02 18, 21:46)
man dare laparaskopija VUOI, mano asiliepimai geri
O kas operavo?
QUOTE(Borzika @ 2013 03 16, 20:07)
O kas operavo?
man K. Zilinskas dare laparaskopija VUOI
Sveikos,turiu klausimą-man ginekologė itarinėja cista.Buvau pas ją vasario pabaigoj,tai ji pareiškė,kad arba aš nėščia,arba man cista(seselei minėjo,kad geltonkūnis).Liepė pasidaryt testą ir jei neigiamas laukt mėnesinių,o jei jos tik jos prasidės, ateit pas ją.Testas buvo neigiamas.Mėnesinės prasidėjo kovo 7,bet jai nepavyko prisikambint iki kovo 12,tai pasakė,kad uždivėlinau ir ateičiau per kitas mėnesines.Jūs pasakykit kodėl cistą taip svarbu tirt per mėnesines?
QUOTE(miaumiukas @ 2013 03 20, 01:21)
Mėnesinės prasidėjo kovo 7,bet jai nepavyko prisikambint iki kovo 12,tai pasakė,kad uždivėlinau ir ateičiau per kitas mėnesines.Jūs pasakykit kodėl cistą taip svarbu tirt per mėnesines?
Nežinau, kada cistos geriausiai matomos, bet man visąlaik (tiek po Duphastono, tiek po KT vartojimo) liepdavo ateit iškart po, bet ne per. Prasidėjus MMM skambindavau ir po geros savaitės užrašydavo, kad jau būtų tikrai pasibaigusios.
QUOTE(patiko @ 2013 03 16, 22:35)
man K. Zilinskas dare laparaskopija VUOI
Ačiū. Tik dabar atkreipiau dėmesį, kad onkologiam.
man irgi visad sakydavo, kad geriausiai po..
Man ir keista...Na, pranesiu po antro vizito kodel cia taip