QUOTE(aneela @ 2012 09 28, 07:39)
Sveikos,
Nežinau tiksliai ar ten pataikiau, bet, jei ką, tikiuosi smarkiai nebarsit
Tai va, šią savaitę sužinojau, akd turiu visą cistomą, t.y. darinys, kurio negalime vadinti cista, kai ji viršija 5 cm... Dabar nebepamenu kiek tiksliai gydytoja sakė, gal kokie 7.. žodžiu reikalinga operacija.
Kadangi esu visiškai nepatyrusi ginekologijos virtuvėje, norėjau pasiklausti patarimo, kurioje ligoninėje geriausiai operuotis, arba galbūt žinote patikimus operuojančius gydytojus
Nežinau tiksliai ar ten pataikiau, bet, jei ką, tikiuosi smarkiai nebarsit
Tai va, šią savaitę sužinojau, akd turiu visą cistomą, t.y. darinys, kurio negalime vadinti cista, kai ji viršija 5 cm... Dabar nebepamenu kiek tiksliai gydytoja sakė, gal kokie 7.. žodžiu reikalinga operacija.
Kadangi esu visiškai nepatyrusi ginekologijos virtuvėje, norėjau pasiklausti patarimo, kurioje ligoninėje geriausiai operuotis, arba galbūt žinote patikimus operuojančius gydytojus
Mano cista irgi vadinosi cistoma, nes 5,5 cm.
Siandien mane jau israse, bet ausyse dar cypia, ilgai stovet negaliu, skauda pjuvius ir silpna. Pilvukas ispustas kietas kaip balionas. Antradieni isims siules ir jau turetu buti atsakymai. Kad dermoidine daktare nustate is echoskopijos. Kai cista didele, operacija daug sudetingesne.
Na dabar galiu drasiai rekomenduot RK. Cia aplamai palatoj musu tokia sauni kompanija pasitaike, vienos kita globojom, juokemes kad atrode siules plys tai lekdavau is palatos,kad nebesijuokti, tiek susibendravom gaila skirtis. Prisiminsiu ne kaup ligonine,o kaip kokia ekskursija, zodziu labai labai patiko. Tualetas tik kolidoriaus gale ir tik du klozetai, kartais reikdavo palaukt, bet tai nesudare labai dideliu nepatogumu. Man viskas cia patiko labai. Aisku nzn kaip butu buve jei buciau palatoj viena buvus.