QUOTE(Naujoke25 @ 2012 05 29, 19:32)
Man daktare sake, ta kuri echoskopavo, kad nustatyt, kokia cista negali, tik mato darini, ir gali tik speti, sake gali but dermoidine, atseit nepanasu, kad is tu kuri isnyktu. Aisku kad buvo daug pas mane jau menesiniu o sona kaip skaudejo taip ir skauda. Siandien skubejau eit valgyt tai pajutau kaip sona skauda, ir tiesiog pradedu atgamint, kad man budavo taip daznai, bet as galvodavau, kad gal maisto per daug sauso privalgiau ar prikisau, nu kad apendicito simptomai ir po to praejus durimui pamirsdavau. Ir sian tas pats buvo, pavalgiau ir praejo. Tai sakyciau ta cista matyt jau nemazo dydzio pas mane ne vieni metai tai tikrai.
Bet tada kam ta dufastona israse man... dar tik birzelio 3d. pradesiu ji gert, bet paskaiciau nuo ko jis yra, nu nieko ten panasaus apie cistas.
Cia gal ne i tema, bet kazin kaip ten tie plaukai ir kremzles cistoj atsiranda. As kaiptik penktadieni skrendu i Paryziu ir sekmadieni disneilende teks pasisukt an karuseliu, dieve dieve kad tik ten kasnors nesusisuktu...
Tai aisku kaip patys plaukai ar kremzles gali nuo kokiu dufastonu pasisalint...
Siaubas, matyt sugersiu du men ta dufastona ir beliks planine operacija, tikiuosi datempsiu iki jos.
Tai pasirodo ir Lazdynuose operuoja, bet gal ten daugiau su skubiais atvejais uzsiima? Nes mano kolegai buvo umus apendicitas tai irgi butent lazdynuose operavo kazkodel.
Atrodo nesinori operacijos, bet planine tvarka tikriausiai reikes dar eilej laukt koki pusantro menesio, o as atitolinau viska dar maziausiai dviems menesiams.
Gaila kad nepaaiskina pati ginekologe neisklausineja visko, daugmaz a nori vaistuku bus vaistuku... O kaip kokia cista suzinot?
Bet tada kam ta dufastona israse man... dar tik birzelio 3d. pradesiu ji gert, bet paskaiciau nuo ko jis yra, nu nieko ten panasaus apie cistas.
Cia gal ne i tema, bet kazin kaip ten tie plaukai ir kremzles cistoj atsiranda. As kaiptik penktadieni skrendu i Paryziu ir sekmadieni disneilende teks pasisukt an karuseliu, dieve dieve kad tik ten kasnors nesusisuktu...
Tai aisku kaip patys plaukai ar kremzles gali nuo kokiu dufastonu pasisalint...
Siaubas, matyt sugersiu du men ta dufastona ir beliks planine operacija, tikiuosi datempsiu iki jos.
Tai pasirodo ir Lazdynuose operuoja, bet gal ten daugiau su skubiais atvejais uzsiima? Nes mano kolegai buvo umus apendicitas tai irgi butent lazdynuose operavo kazkodel.
Atrodo nesinori operacijos, bet planine tvarka tikriausiai reikes dar eilej laukt koki pusantro menesio, o as atitolinau viska dar maziausiai dviems menesiams.
Gaila kad nepaaiskina pati ginekologe neisklausineja visko, daugmaz a nori vaistuku bus vaistuku... O kaip kokia cista suzinot?
Smulkmenų, kaip nustatė, kokia ten man cista, nežinau, kokia ji buvo sužinojau jau po visko.
O dermoidinės cistos yra įgimtos, ten kažkaip mamai esant nėščiai kai kurios ląstelės (pvz. plaukų, nagų. ir pan.) atsiskiria ir nusėda kiaušidėse, ir kartais jos tiesiog pradeda vystytis. ir va gaunasi dermoidinė cista. Internete daug info apie tai.
Mane operavo lazdynuose, nes į juos nuvažiavau, kitos ligoninės nesugalvojau tada, bet tikrai nesiskundžiu ta ligonine. Palatoj buvo moteris, kuriai ir planinė operacija buvo, tai ją išoperavo ir kitą dieną išleido, jokių skausmo neteko kęst.