Įkraunama...
Įkraunama...

Cistos ant kiaušidžių - 2

smile.gif Šypsenėlė (:+2012 04 20, 20:56-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2012 04 20, 20:56)
Sveikutes  4u.gif
Rasras - labai panasi mano istorija..taip pat net ir su homeopatu . Ryzausi ir dabar jau laukiu geguzes men. darys laparaskopija . Pasiskaityk musu ankstesnius pastus , cia merginos pasidalino patirtim ir pasakojimais...labai pravercia..Sekmes  4u.gif

Ačiū, Šypsenėle, jau perskaičiau visą šią temą. Tikrai labai padeda ir nuramina. Ačiū visoms rašiusioms. 4u.gif
Atsakyti
Man išnyko cista po dėlių dėjimo.
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2012 04 23, 21:55)
Man išnyko cista po dėlių dėjimo.

o kokio dydzio buvo cista? ir kiek laiko ji buvo?
Atsakyti
Buvau pas ginekologe, cista dar padidejusi verysad.gif bet dabar reikia skydliauke issitirti, nes sako jei bludija hormonai, tai negalima operuotis.. tai dabar reik laukti skydliaukes rezultatu, o toliau bus matyti
Atsakyti
Sveikutes ,- siandien pridaviau tyrimus , kita sav.laparaskopija....kazkaip jau pradedu nerimauti.. cool.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2012 05 02, 08:55-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2012 05 02, 08:55)
Sveikutes ,- siandien pridaviau tyrimus , kita sav.laparaskopija....kazkaip jau pradedu nerimauti.. cool.gif

Sveika,

Tai kokio dydžio dabar Tavo cista, kad nusprendei operuoti? Ar gydytojai sakė, kad jau būtinai reikia?
Aš dabar jau pas 4 skirtingus gydytojus buvau, niekas kaip ir nesako, kad reikėtų šalint. Tik stebėt. Niekaip nesuprantu ar aš pas tokius gydytojus užtaikau, ar ta mano cista kažkokia kitokia. g.gif
Atsakyti
Labuka,- mano cysta apie 3cm , bet jau treti metai..isbandziau viska ,- ir KT ir homeopatija , tyrimu kruva , zymenis ir t.t., ir buvau pas 2 ginekol.Mano , kuri vaikastau daugel metu ,vis sake - reikia sekt..ir sekiau , kaip sedi ji ten ir ne krust..bet po keliu metu patare jau geriau krapstyt ja is ten , kad neduok dieve nesupyktybetu..Nu ir ryzausi , nes jau tiesa sakant ''uzkniso''vis lakstyt pas ginekologus , nes privaciai tai kainos nemazos .Tai va , kita savaitele apturesiu...
Atsakyti
Aišku. Sėkmės, Tau. 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:,sveikutė 4u.gif Operacijos - ir pati žinai - bijoti tikrai nereikia, o atsakymų linkiu sulaukti kuo greičiau ir gerų thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
man buvo didele cista labai israse KT geriau juos 7 metus, išnyko ir nebeaisinaujino tfu tfu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, o man šiandien išoperavo cistą. ax.gif Labai bijojau, visko prisigalvojau, susikroviau didžiausią tašę visiems numatytiems ir nenumatytiems atvejams, ryte net ašarą išspaudžiau, nes galvojau, kad jau gyvenimas baigtas... rolleyes.gif Aišku, atsakymas dėl cistos rūšies bus tik po mėnesio. O dabar jau esu namuose, sėdžiu prie kompiuterio, niekas neskauda. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,pasakykite prašau, ar jums tos cistos gyventi maišė?ar skauda,kokie simptomai?Man per mmm ir anksčiau ir dabar labai skausmingai būna be vaistų niekaip neapsieinu bet ir po jų kai tewplioja būna tokie maudžiantys skausmai,jau trečia diena kaip teplioja tokiu kiaušinio baltymo konsistencijos geslvomis išskyromis ir paskauda daugiau viena pilvo šoną gal kuriai yra taip buvę?
Atsakyti