Įkraunama...
Įkraunama...

Cistos ant kiaušidžių - 2

Sveikos paneles,
ar kas nors is supermamu dalyviu turejote dermoidine cista??noreciau daugiau suzinoti info apie ja? Is kur ji atsiranda?kaip gydytis, kokiais medikamentais, kad nebereiketu vel laparaskopijos...Gal ka zinote?pasidalinkime patarimais:)
Tikiuosi busite aktyvios;)
Atsakyti
daug info yra internete, paieškok 4u.gif
http://www.sveikas.l...I...d2=&linkID=
Atsakyti
Ulla aciukas:)ta puslapiuka jau buvau analizavau:)nuo a iki z:)))
man idomu ar dermoidines cistos neatauga??
Atsakyti
neatidziai skaitei ta puslapeli mirksiukas.gif ten aiskiai parasyta, kad jos ne atauga, bet yra (arba nera) nuo pat embrionines stadijos.
as tokia turejau ir labai sekmingai ja ispjove. po operacijos gydytoja patare kas puse metu tikrinti, bet ne todel kad toj vietoj kazkas ataugs, o profilaktiskai
Atsakyti
SENA TEMA 4u.gif

tai o man po menesiniu buna rudas skystis isejna, ar tai ir yra tas cistos skystis?Gal kas zino? ir kvapas nelabai malonus.
Atsakyti
O pries mm neteplioja? Tepliojimai pries ir po daznai reiskia endometrioze, o tai labai rimta.
Atsakyti
ne neteplioja. Bet yra penlige. Ir rudas skistis tik po mmm.ir neseniai prasidejo istikruju gal pora men pries.
Atsakyti
Jeigu tai kartosis nuolatos, siulyciau pasirodyti gyd. O kaip gydaisi nuo pienliges? Jeigu nera stipri, siulyciau gerti kuo daugiau skysciu, nevartoti saldumynu, astraus maisto, viskas susitvarkyti gali savaime. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2011 12 12, 22:31)
Tepliojimai pries ir po daznai reiskia endometrioze, o tai labai rimta.


Endometriozei dar budingi ir beveik pagrindinis simptomas - skausmingos mmm.. mano labai ilgos mmm ir tepliojimai pries po, kai suskaiciuoja nuo pirmo iki paskutinio lasiuko, tai gaunasi kartasi daugiau nei 10 d unsure.gif turiu paprasta spirale isiedejus, tai va, kai ejau pas gydytoja paskutine karta, tai klausiau del endometriozes, tai isaiskino viska - mano atveju leipe keist spirale is paprastos i mirena.. po to skaiciau straipsniu apie ja, tai net uztaikau, kad kazkam labai sutvarke cistu reikalus..
kita savaite jaui pakeis spirale, o su antibais sutavrke man cista siuo metu..

Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie Jūsų. Man vakar pasakė, kad irgi turiu šitą reikalą. Tiksliau pasakė prieš du mėnesius, bet buvo labai maža ir turėjo po mėnesinių išnykti, bet.... neįšnyko, o paaugo. Taigi reikia ruoštis operacijai. Nemoku pasakyt, kaip bijau. Svaigau visą gyvenimą pragyvent be operacijų, nes dar nė vienos neturėjau, bet unsure.gif Nežinau, net nuo ko pradėt. Gal galėtumėt pasidalinti patirtimi, kas operavotės, kur geriausia būtų (Vilniuje), pas ką. Būčiau dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2011 12 23, 10:09)
Jungiuosi ir aš prie Jūsų


Sveika prisijungusi prie musu cool.gif
Man yra operave -bet ta cista suaktyvejo, istinos, as pradejau karsciuot, ir skausmai stiprus uzejo..
O isoperavo per gera pusvalandi, narkoze pilna buvo, ryte operacija padare, vakare jau namie buvau... Nera taipo baisiai, ar skaudziai, bet tik labai pykina po narkozes - bet tas buvo pries 5 metus ir UK..
SEkmes:)
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2011 12 23, 12:09)
Jungiuosi ir aš prie Jūsų. Man vakar pasakė, kad irgi turiu šitą reikalą. Tiksliau pasakė prieš du mėnesius, bet buvo labai maža ir turėjo po mėnesinių išnykti, bet.... neįšnyko, o paaugo. Taigi reikia ruoštis operacijai. Nemoku pasakyt, kaip bijau. Svaigau visą gyvenimą pragyvent be operacijų, nes dar nė vienos neturėjau, bet  unsure.gif Nežinau, net nuo ko pradėt. Gal galėtumėt pasidalinti patirtimi, kas operavotės, kur geriausia būtų (Vilniuje), pas ką. Būčiau dėkinga.


Man tai pat rado cistos, pasidariau gruodzio 16 d. operacija-laparoskopija. Dare O.Tamasauskas (dariau pas ji, nes rekomendavo drauge, kuri ten dirba operacine sesele, jeigu uzsirasynesi operacijai, gali pati pasirinkt kas darys arba tiesiogei su jo susitart) Antakalnio klinikose. Nebijok, viskas ciki-piki, pilna narkoze, atsibundi jau palatoje ir vakare namo. Baisu tik paciai eit i operacine ir gultis ant stalo, bet reikia tiesiog save uzprogramuot kad vislas bus OK ir netempt laiko, nes cistos auga, dauginasi, atsiranda daugiau endometrioziniu taskeliu. smile.gif
Atsakyti