Įkraunama...
Įkraunama...

Balkono stiklinimas

QUOTE(Liepa B. @ 2013 11 21, 15:42)
Kai ieskojau stiklinimo kompanijos, domejausi ir viso balkono sutvarkymu.Sioje firmoje uz papildoma mokesti sutvarko,netgi pageidaujant lentelem iskala:
http://www.balkonai.lt/

Sitas labai mums tiktu, tik tiek kad man reikia Klaipedoje ax.gif
Bet kokiu atveju, aciu uz pagalba smile.gif
Atsakyti
pas mus šiandiena sumontavo balkono langus. Esu labai patenkina kokybe ir mestrais, dirbo tikrai labai kokybiškai. Užsisakinėjome iš firmos Gipura, kuri dirba su vokiškais profiliais Vega. Kaina nėra labai pigi, bet ilgaamžiškumas garantuotas. darėme iš trijų dalių (dvi varstomos, viena vidurinė nevarstoma), taip pat šoniniai langeliai.Kaina su montavimu 1950 lt.
Atsakyti
Labas. Klausimas, kas turite aliuminio slankiojancias: ar nebarska esant vejui? ens galvoju, jei barska miegamojo balkone, tai nekas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(SandraJ. @ 2014 03 19, 20:59)
Labas. Klausimas, kas turite aliuminio slankiojancias: ar nebarska esant vejui? ens galvoju, jei barska miegamojo balkone, tai nekas sad.gif

Musu nebarska ir labai lengvai darinejasi.Vyrai padirbejo kruopsciai su gulsciuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2014 03 19, 22:05)
Musu nebarska ir labai lengvai darinejasi.Vyrai padirbejo kruopsciai su gulsciuku  mirksiukas.gif

smagumėlis! kokia firma dejo, gal galit pasakyt?
Atsakyti
QUOTE(SandraJ. @ 2014 03 19, 23:41)
smagumėlis! kokia firma dejo, gal galit pasakyt?

Kainos visur buvo panasios, pasirinkom Limpaka. Jie neuzsiprase papildomo mokescio uz senu langu isemima. Ir delto, kad patys viska gamina ir su aliuminio konstrukcijom turi nemaza patirti.
http://www.limpaka.l...nams.php?act=10
Atsakyti
gyvenu senos statybos bute, ir noriu stiklinti balkona.
dabar galvoju, ar su leidimu ar be jo stiklinti? kokia tikimybe, kad nubaus mane uz balokono stiklinima?
o kur kreiptos gauti leidima?
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2014 04 05, 17:01)
gyvenu senos statybos bute, ir noriu stiklinti balkona.
dabar galvoju, ar su leidimu ar be jo stiklinti? kokia tikimybe, kad nubaus mane uz balokono stiklinima?
o kur kreiptos gauti leidima?

kelintu metu?

Esu girdejus, kad i varstymo griovelius (aliuminio konstrukcijos languose) prilijus vandeniui ir uzsalus langas nesidarineja. Ar yra tame tiesos?
Ir dar, turim tokius kaimynus, pas kuriuos ta aliuminio konstrukcija stovi ir ziema buna visad apsale langai, net nesimato kambario langu. Del ko taip gali buti?
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 07, 14:57)
kelintu metu?

Esu girdejus, kad i varstymo griovelius (aliuminio konstrukcijos languose) prilijus vandeniui ir uzsalus langas nesidarineja. Ar yra tame tiesos?
Ir dar, turim tokius kaimynus, pas kuriuos ta aliuminio konstrukcija stovi ir ziema buna visad apsale langai, net nesimato kambario langu. Del ko taip gali buti?

Langai apsala del temperaturu skirtumo.Balkono viduj buna minusine,o atidarius kambario langa ar vedinant kambari,patenka siltas oras delto apsala .Tad reiketu vedint netik kambari,bet ir balkono langa praverti.
Del nesidarinejimo, mums taip nebuvo sia ziema.Prilijus irgi darinejasi.Cia gal nuo pacios konstrukcijos ar nuo jos istatymo priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 07 balandžio 2014 - 14:14
Perskaiciau siek tiek temos, tai supratau del grioveliu uzsalimo, reikia kad butu nuolydis. Bet galvoju kad pats tai niekaip nesusigaudytum ar pakankama nuolydi meistrai padare g.gif
o kaip issirinkti aliuminio profili? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 07, 22:10)
Perskaiciau siek tiek temos, tai supratau del grioveliu uzsalimo, reikia kad butu nuolydis. Bet galvoju kad pats tai niekaip nesusigaudytum ar pakankama nuolydi meistrai padare  g.gif
o kaip issirinkti aliuminio profili? g.gif

Kiek teko dometis pasirenkant gamintoja, profili gamina kelios firmos. Tu ,kurios ji stato yra gana daug ir jos profilius perkasi is tu gaminanciuju. Slankiojanciu sistemu funkcionalumas 80% priklauso nuo montavimo darbu.
Atsakyti
Kaune Intornas, rekomenduoju!
Prieš tai e. paštu atsakė viską l. išsamiai, tada paskambinus, kad atvažiuotų matuoti atvyko tą pačią dieną! O pasirašius sutartį balkoną įstiklino kitą dieną per 1,5 val.
thumbup.gif ir jų kaina buvo mažiausia. Standartinis blokinio namo vidinis balkonas, slankiojantis 3 bėgių aliuminis 1180lt thumbup.gif
Atsakyti