Įkraunama...
Įkraunama...

Balkono stiklinimas

Sveiki 4u.gif .
na ir mes sumastem stiklint balkona. dabar vyksta apsildymo darbai, langu dar neuzsisakem. vyras i kelias imones issiunte uzklausimus, del kainu ir pan. paskaitinejau sia temute ir noriu paklausti patarimo, tai kokius gi geriau visgi rinktis langus??? jau kaip supratau beremiai, praleidzia veja, tai atpuola iskart. jei jau sildom balkona tai notetusi ir sandaresniu langu. man labai patinka su begeliais. ka manot jei uzsisakinet 3-ju begiu ir triju langu sistema g.gif . kad vasara galima butu visus langus sustumt i viena puse? ar kas tokius turite? kokie atsiliepimai? kokie pliusai ir minusai??
buciau labai dekinga uz atsakyma 4u.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinukass @ 2011 10 10, 12:29)
Sveiki 4u.gif .
na ir mes sumastem stiklint balkona. dabar vyksta apsildymo darbai, langu dar neuzsisakem. vyras i kelias imones issiunte uzklausimus, del kainu ir pan. paskaitinejau sia temute ir noriu paklausti patarimo, tai kokius gi geriau visgi rinktis langus??? jau kaip supratau beremiai, praleidzia veja, tai atpuola iskart. jei jau sildom balkona tai notetusi ir sandaresniu langu. man labai patinka su begeliais. ka manot jei uzsisakinet 3-ju begiu ir triju langu sistema g.gif . kad vasara galima butu visus langus sustumt i viena puse? ar kas tokius turite? kokie atsiliepimai? kokie pliusai ir minusai??
buciau labai dekinga uz atsakyma  4u.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Bet tai jei šildot balkoną - tai koks gali būti klausimas - plastikinius reikia tada dėtis.
Man tai balkone stumdomi patinka, bet jūsų atveju kam tada šiltinimas? Stumdomi max 5-7laipsnius pridės, daugiau nebent saulė pašvies..
Atsakyti
QUOTE(evelinukass @ 2011 10 10, 13:29)
Sveiki 4u.gif .
buciau labai dekinga uz atsakyma  4u.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Jei apsiltinate balkona-tai tik PVC langai ir 6 kameru, ne maziau. Joks paprastas balkoninis 4 kameru profilis nelogiskas bus, o ka jau kalbeti apie aliuminio profili. ismesti i bala pinigai be jokios logikos. Jau atleiskite man , bet tai tiesa. Nes sildote kam? Kad buti siltas alia kambarys? ar isvis griausite dali sienos ir plesite kambari? Kitaip nesuprantu kam ta balkona siltinti? O gal jus tiesiog tik sutvarkote ji o ne sildote? Na, neaisku ir nelogiska gaunasi pagal Jusu si aprasyma. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2011 10 11, 12:54)
Jei apsiltinate balkona-tai tik PVC langai ir 6 kameru, ne maziau. Joks paprastas balkoninis 4 kameru profilis nelogiskas bus, o ka jau kalbeti apie aliuminio profili. ismesti i bala pinigai be jokios logikos. Jau atleiskite man , bet tai tiesa.  Nes sildote kam? Kad buti siltas alia kambarys? ar isvis griausite dali sienos ir plesite kambari? Kitaip nesuprantu kam ta balkona siltinti? O gal jus tiesiog tik sutvarkote ji o ne sildote? Na, neaisku ir nelogiska gaunasi pagal Jusu si aprasyma.  ax.gif

Sveiki, na mes apsildom tik tas sienas kurios yra kambario. tai yra viena siena is lauko puses po paciu kambario langu, ir kita sonine siena, o kurios yra lauko, tai taip ir paliekam. pacios balkono sieneles irgi nesildom, na cia vyras taip sumaste, nezianu, ar gerai ar negerai daro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinukass @ 2011 10 11, 13:43)
Sveiki, na mes apsildom tik tas sienas kurios yra kambario. tai yra viena siena is lauko puses po paciu kambario langu, ir kita sonine siena, o kurios yra lauko, tai taip ir paliekam. pacios balkono sieneles irgi nesildom,  na cia vyras taip sumaste, nezianu, ar gerai ar negerai daro  ax.gif

I bala metami pinigai ir tiek verysad.gif Geriau butu tada atvirksciai, apsiltinti balkono sienas o ne siena po kambario langu. Lai jusu vyras su kuo nors dar pasitaria, pasikonsultuoja unsure.gif
Atsakyti
na mano nuomone irgi buvo ta, kad sildyt reikia pacia balkono siena..... bet kolkas niekas manes neklauso, verysad.gif
ir dar pas mus buvo medines grindys, jas islupo ir nori klijuoti pliteles, tiesiai ant cemento, tai manau irgi baisiai salti trauks doh.gif tai jau lyg ikalbejau kad nors kiek sildytu grindis, o paskui klotu plyteles. sako tu gi basa nevaiksciosi doh.gif biggrin.gif o medziagu mes turejom, atliekamu, tai kaip ir is pinigines puses, per kisene nedave smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas zinote, kas galetu nebrangiai istiklinti balkona klaipedos rajone? g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinukass @ 2011 10 11, 14:27)
na mano nuomone irgi buvo ta, kad sildyt reikia pacia balkono siena..... bet kolkas niekas manes neklauso,  verysad.gif
ir dar pas mus buvo medines grindys, jas islupo ir nori klijuoti pliteles, tiesiai ant cemento, tai manau irgi baisiai salti trauks  doh.gif tai jau lyg ikalbejau kad nors kiek sildytu grindis, o paskui klotu plyteles. sako tu gi basa nevaiksciosi  doh.gif  biggrin.gif  o medziagu mes turejom, atliekamu, tai kaip ir is pinigines puses, per kisene nedave  smile.gif

Uzjauciu del neisgirsto Jusu balso. Bet tai, deja, nera vienetinis atvejis. Vyrai daznai musu negirdi.
Jei jus ta balkona tik siaip, sutvarkote, minimaliai apsildote-tai nieko tokio ir tokios plyteles. Stai jei jus noretumet pasidaryti is balkono mini kambariuka-siltuti, tada jau beda. Jei vyras nagus turi, galima prigalvoti kaip padaryti siltas grindis. Ir gyvatuka pravesti po grindym, ir sildomo laminato pora juostu pajungti ir manau, dar daug ka pasiulytu musu temos skaitytojai.
Atsakyti
Man labai patinka stumdomi aliuminio balkonai su tonuoto stiklo vitrinom apačioje. Tačiau kažkaip abejoju, nes gyvenam 4 aukšte verysad.gif Gal kas gali paaiškinti, ar saugu tokias konstrukcijas montuoti 40 m senumo chruščiovkėj, ar neišsiversim su visais rėmais ir stiklais ??? Be to, kuris variantas pigesnis - vitrinos ar profiliuota skarda su dailylentėm iš vidaus?
Atsakyti
daugelis sako, kad vitrinos pigiau
Atsakyti
Sveiki,
norime mes stiklinti balkona turedami viena tiksla: padaryti ten spinta susideti nelabai naudojamiems daiktams. Sakykite ar reikia ta balkona apsiltinti, kad daiktai nepelytu ar ne? Aciu uz patarima.
Atsakyti
QUOTE(mama Danutė @ 2011 10 22, 14:09)
Man labai patinka stumdomi aliuminio balkonai su tonuoto stiklo vitrinom apačioje. Tačiau kažkaip abejoju, nes gyvenam 4 aukšte  verysad.gif Gal kas gali paaiškinti, ar saugu tokias konstrukcijas montuoti 40 m senumo chruščiovkėj, ar neišsiversim su visais rėmais ir stiklais ??? Be to, kuris variantas pigesnis - vitrinos ar profiliuota skarda su dailylentėm iš vidaus?

Vitrinos pigiau, o del tvietumo, cia jau reikia ne forume tartis o su meistriukais. Nes labai daug kas priklauso nuo konkreciai jusu balkono. Reikia apziureti ir ivertinti. Jei yra kur tvirtai imontuoti, tai niekas niekur neturetu iskristi. mirksiukas.gif

QUOTE(Trofeja @ 2011 10 23, 15:17)
Sveiki,
norime mes stiklinti balkona turedami viena tiksla: padaryti ten spinta susideti nelabai naudojamiems daiktams. Sakykite ar reikia ta balkona apsiltinti, kad daiktai nepelytu ar ne?  Aciu uz patarima.

Svarbu, kad butu sandaru ir viskas tvarkngai padaryta. Siuo atveju PVC stiklinimas butu sandariau. Bet ziurint kokius Jus ten daiktus norite laikyti. Jei tarkim rubai, tai aliuminio konstrukcijos gali praleisti dregme, jos nera taip sandarios kaip PVC. O jei siaip, tai jokiu problemu nematau. Zmones spinteles pasidaro neistiklintuose balkonuose ar seno tipo medzio stiklinimo, kur sandarumas taip pat laikinas dalykas cool.gif
Atsakyti