Įkraunama...
Įkraunama...

Balkono stiklinimas

QUOTE(Acne @ 2010 09 01, 20:54)
mums klasiokas įstatė, tai nei žinau kaip jie vadinas, nei sutarties, nei brėžinio  ax.gif
tik dabar net nebežinau ar įmanoma be tos skardos ir noriu sužinot kaip pas kitus 

taip turi buti, pas mane tas pats, kai daziau liubas kartu ir skardas uzdaziau. Juk cia tik balkonas, pirma savaite tik ziuresi grazu ar negrazu, o poto naudosi jau pagal paskirti ir bus dzin kad ten ta skarda
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Vakar ir pas mus istiklino balkona. Uzsisakiau sistemax, darbu kokybe ir atlikimas super. Garantijas dave 3 metams. Ir taip pat pritaise ta aptariama skarda virsuje smile.gif Man asmeniskai ji dzin, gyvent netrukdo, bet, kad ten neprateketu vanduo, tai tikra tiesa, nes pati klausiau meistru kurie montavo. Pas mus balkonas vienas is sudetingesniu tai norejau, kad viskas butu kaip reikiant smile.gif Na kaip laikys ar nebegs vanduo, parodys jau si ziema ir bus viskas aisku smile.gif

QUOTE(Gedajus @ 2010 09 09, 15:16)
taip turi buti, pas mane tas pats, kai daziau liubas kartu ir skardas uzdaziau. Juk cia tik balkonas, pirma savaite tik ziuresi grazu ar negrazu, o poto naudosi jau pagal paskirti ir bus dzin kad ten ta skarda

Atsakyti
Kiek galėtų kainuoti balkono stiklinimas plastiku, jei aukštis 1.5 m, ilgis 3 m. 4 langų, 2 viduriniai atsidaromi, su montavimu, skardinimu ir vidine palange?
Dabar ten senas medinis balkonas. Turbūt geriausia jį patiems išsilupti?
Atsakyti
Orentuokites isleisti nuo 1200 iki 1600 ziurint koki profili pasirinksit ir kokios ten pas jus galimybes ar nereiks papildomu darbu tai padaryt.
Atsakyti
O kuo skiriasi profiliai blush2.gif ?
Atsakyti
brangesnis -pigesnis ir t.t. kokia imone pasirinksit toki profili ir gausyt nes vieni dirba su vienokiu profiliu kiti su kitokiu ax.gif va ir kainos skiresi
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2010 10 29, 11:13)
O kuo skiriasi profiliai  blush2.gif ?

Vieni vokiski, kiti lenkiski, kitivel kokie. Ir vieni ir kiti dar skirtingu rusiu ir porusiu gamina. Vieni is pirminio PVC, kiti is perdirbto, t.y. antrinio, na zodziu cia jau niuansai. Vieni atvezami i Lietuva ir langai jau gaminami cia, kiti atvezami jau pagaminti. Kameru skaicius skiriasi. Jei norite tik istiklini balkona-uztenka pigesnio , 3-4 kameru profilio, jei noresite apsildyti balkona, t.y. paversti kambareliu-jau ieskokite storesnio, daugiau kameru profilio. Stiklo paketai iprastai dedami vienodi, nebent pareikalausite 3 stiklu paketo. Tai zinoma ir garso ir silumos izoliacija zymiai geresne, bet ir brangesne.
Arba dedate remine aliuminio konstrukcija, ji siuo metu super istobulejusi, silta, grazi, patogi, ir pigesne nei PVC mirksiukas.gif
Atsakyti
kad pigesne teigti negalima , bet kaina supanasejus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2010 10 28, 17:54)
Kiek galėtų kainuoti balkono stiklinimas plastiku, jei aukštis 1.5 m, ilgis 3 m. 4 langų, 2 viduriniai atsidaromi, su montavimu, skardinimu ir vidine palange?
Dabar ten senas medinis balkonas. Turbūt geriausia jį patiems išsilupti?

Pas mane panasus balkono ismatavimai, tik 3 langu, du soniniai varstomi 6 kameru profilis, su montavimu, skardinimu ir vidine palange kainavo 1450 litu.
Atsakyti
Ačiū.
O gal galite patarti, koks būtų geriausias, jei balkono neplanuojame praplėsti kaip kambario? Kelių kamerų?
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2010 11 01, 16:03)
Ačiū.
O gal galite patarti, koks būtų geriausias, jei balkono neplanuojame praplėsti kaip kambario? Kelių kamerų?

Kai klausite preliminarios kainos, paprasykite kad paskaiciuotu su skirtingu kameriu profilius, tada matysite ar uz daugiau kameru turinti langa verta moketi tuos didesnius pinigus. Nors nemanau, kad labai kaina skirsis. Siuo atveju galite ziureti i kaina, jei nespaudzia kainos remai, tai rinkites ta profili kuris yra siltesnis, cia mano nuomone wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2010 10 31, 21:35)
kad pigesne teigti negalima , bet kaina supanasejus smile.gif

Na, jei pav. balkono stiklnimas PVC kainuoja 1400 Lt-tai aliuminio 1000. Tai supanaseje kainos? Man pav. 400 Lt yra pinigai.

QUOTE(+Burbulė+ @ 2010 11 01, 16:03)
Ačiū.

Pav. Aluplasto balkoninis profilis siuo atveju visai gerai ax.gif
Atsakyti