Įkraunama...
Įkraunama...

Balkono stiklinimas

QUOTE(Y2K @ 2009 08 26, 11:04)
Na, aš renkuosi tai ko man reikia, jei tik viena kontora gali pasiūlyt ko reikia, tai ką padarysi.
Dėl regionų aprėpties, tai ne apie Rusiją ar USA gi šneka smile.gif
Gamyklos taip, neturi, kaip ir visi kiti. Manau, kad didžiausia broko tikimybė yra montavime, o ne gamyboj, tai kas sumontavo, tie ir ištaisys, garantiją suteikia.

biggrin.gif kas sumontavo tas istaisys?! na nevisada tai tiesa... kartais tokios firmos kurios neturi savo atstovybes tiesiog dingsta... ne is vienu pazistamu esu girdejusi apie dingusias firmas... ir pati esu nukentejus, kai uzisakem duris o po to firma tiesiog dingo, nieko tokio butu jei nebutume prarade 1000 lt avanso... as nesakau kad butent sistemx'as yra blogai, tiesiog sakau kad labai reikia pasitikrinti kur yra atstovybes ir pan... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

As neseniai dejausi aliuminio balkona. Dare firma "Kontesta". Saunuoliai vyrai! As pasakiau, kad turiu tik 3 savaites, tai jie man per 2 viska padare. Balkono dydis - 4 m, o sumokejau su palangem 2500lt.
Atsakyti
biggrin.gif nieko nuostabaus kad padare per dvi savaites... kiti padaro per 5 darbo dienas o kartais net ir greiciau... mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olibats @ 2009 08 27, 13:54)
As neseniai dejausi aliuminio balkona. Dare firma "Kontesta". Saunuoliai vyrai! As pasakiau, kad turiu tik 3 savaites, tai jie man per 2 viska padare. Balkono dydis - 4 m, o sumokejau su palangem 2500lt.

Beje, sumokejote brangokai... g.gif nebent darete visu auksciu?
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2009 08 30, 20:33)
Beje, sumokejote brangokai... g.gif  nebent darete visu auksciu?

Aš ir pagalvojau, kad gal visu aukščiu?nors gal normalu.....
Papildyta:
Buvau praleidusi, kaip suprantu dėta aliuminio konstrukcija, tai gal tikrai brankoka, bet gal palangės savo kainą duoda? g.gif
Atsakyti
na nebent palanges dejo 35 cm ax.gif bet ir tai manau per daug sumoketa jei ne visu auksciu... juk daugumose firmu palanges ideda uz ta pacia kvadrato kaina g.gif
Atsakyti
Man tai nepasirode brangu. Pats balkonas kainavo 2200lt. Bet dar dejo palange ir dar kainavo seno balkono isvezimas.
Atsakyti
QUOTE(Olibats @ 2009 09 02, 09:46)
Man tai nepasirode brangu. Pats balkonas kainavo 2200lt. Bet dar dejo palange ir dar kainavo seno balkono isvezimas.

deja bet jus tikrai permokejote ax.gif daugelis firmu dabar toki balkona padarytu uz 2000 na jei reikejo ardyti tai dar koki 100 maximum paimtu, uz palanges irgi maximum 100 lt... tai blogiausiu atveju turejo iseiti 2200 su viskuom jau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2009 09 02, 12:01)
deja bet jus tikrai permokejote  ax.gif  daugelis firmu dabar toki balkona padarytu uz 2000 na jei reikejo ardyti tai dar koki 100 maximum paimtu, uz palanges irgi maximum 100 lt... tai blogiausiu atveju turejo iseiti 2200 su viskuom jau... rolleyes.gif

Kaina matyt ne tik nuo balkono dydžio, papildomų darbų bet ir nuo naudojamo profilio priklauso. Dar įtakoja stiklo storis ir profilio spalva. Dar skaičiau, kad gali įtakoti aukštas, kuriame stiklinama.
Palangėm vadinat skardas?
Atsakyti
ne, ne skardas o pvc palanges is vidaus... skardos ir taip ieina...aukstas neitakoja, nebent pas tuos itakoja kas labai jau nori nuplesti nuo zmogaus... visur galioja tos pacios darbo saugos taisykles- ar trecias ar septintas aukstas... profilio spalva-balta ir aliuminio spalvos kaina ta pati, kita spalva jau buna brangiau...Stiklas kiek zinau visur dedas paprastas 4mm lygtais, bet jei jus dejot kazkoki tai storesne gal tada ir brangiau, bet man atrodo kad tada butu buve daug brangiau nei jus sumokejot, nes stiklas- brangus dalykas...
Mes tik jums atveriam akis- kad sumokejote per daug ax.gif bet jau kas padaryta- tas, nedesit gi per naujo pigiau?! 4u.gif tiesiog be reikalo siulot kitiems tokia brangia imone...
Atsakyti
QUOTE(Olibats @ 2009 08 27, 13:54)
Sveikos,

kokiam mieste čia?

pas mus pažadėjo per 4 savaites...ryt kaip tik sukanka...
kol kas tyli kaip partizanai g.gif ...
Atsakyti
Vilniuje man dejo. O del pigimo, tai man svarbiau kokybe, nei sutaupyti 100lt. Na bet kuriuo atveju, as jau balkona turiu, o kitoms linkiu sekmingu firmu paiesku:)
Atsakyti