Įkraunama...
Įkraunama...

Balkono stiklinimas

QUOTE(Ruta7777 @ 2009 06 04, 10:09)
g.gif  idomiai... aliuminio kntsrukcija?! is kur jis gavo ta aliumini tuos begelius ir visa kita... ir gavos 600 lt? tai gal ne aliumini o paprasta metala dejo? nes siaip aliuminis daug brangesnis....?

Na tai ,kad tikrai aliuminio konstrukcija-pati ziurejau. Nera tai taip brangu-viska suryja darbas. Pavarciau pirkimo cekius,tai kainos tikrai neaukstos.Svarbu susigaudyti kur ka deti.Man ten tamsus miskas,bet jei supranti,tai visiskai nesudetinga. A,tiesa,jis stikla kazkur gavo pigiau,bet nemanau ,kad tai sudarytu zenklu procenta bendroje sumoje.Dar vakar patikslinau visa samatele-638 litai+savos transporto islaidos apie 30 litu.
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 05 26, 12:29)
Prašyčiau... smile.gif

Sveikute,
gal jau kartais susisiekiai su Ariveros rekomenduota balkonu stiklinimo imone? Ar patiko? smile.gif

Lauksiu ziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pypkute pypkute @ 2009 06 04, 10:36)
Na tai ,kad tikrai aliuminio konstrukcija-pati ziurejau. Nera tai taip brangu-viska suryja darbas. Pavarciau pirkimo cekius,tai kainos tikrai neaukstos.Svarbu susigaudyti kur ka deti.Man ten tamsus miskas,bet jei supranti,tai visiskai nesudetinga. A,tiesa,jis stikla kazkur gavo pigiau,bet nemanau ,kad tai sudarytu zenklu procenta bendroje sumoje.Dar vakar patikslinau visa samatele-638 litai+savos transporto islaidos apie 30 litu.

o tai kur jis pirko medziagas? kazkaip man labai neitiketina del kainu... smile.gif
Atsakyti
Sveikuciai!!!

Del beremiu galiu pasakyti tik viena, jei ir grazu ir patinka, bet tai max.5 metams...is gamintoju daug ivairiu paslapciu zinau, nes vyras siais darbais uzsiima...siuo metu kadangi jis isvykes, turime kompaniona, kuris gamina ir stiklina balkonus ne blogiau uz maniski, todel siulyciau skambinti tel 868770297, klausti del balkonu.
Tik labai prasau konkreciai nutarti, kad norite stumdomosiomis sistemomis stiklinti, is aliuminio ar plastiko, ir tikrai norite kokybes, nes del kainos galima deretis.
Tuomet lauksiu skambuciu ir i visus kitus klausimus galima bus kalbeti detaliau.

P.S. Siuo metu deje, bet tik Vilniuje!!!
KAi gris vyruks mano, galesim visais klausimais del stiklinimo kalbeti ir kituose miestuose.
Atsakyti
QUOTE(babi @ 2009 06 04, 10:38)
Sveikute,
gal jau kartais susisiekiai su Ariveros rekomenduota balkonu stiklinimo imone? Ar patiko? smile.gif

Lauksiu ziniu 4u.gif

Nea ji man neparašė kontaktų... ax.gif
Papildyta:
Na štai firmelėje " Tavo langai" mums jau mažiau paskaičiavo vis ne 6000 lt. o 3 320 lt, kažkur...., tai gal ir griebsime, abejoju ar dar lu pigiau gausime blush2.gif g.gif
Atsakyti
Viska pirko SENUKUOSE "lapatyne"-na ten kur prekes brokuotos ar nekondicines. Buna kazkokios palankstytos ar siaip kazkas negerai,tai nukainavimai nuo 20 iki 80 %. Tai va cia ir susidaro tas kainu skirtumas.
Atsakyti
internetiniame senuku tinklapyje yra tos medziagos is kuriu jis dare?! gal gali nufotografuoti, parodyti kaip viskas atrodo?! smile.gif
Atsakyti
Jau galva maišosi nuo visų firmų.
Kadangi vakar visą dieną lijo ir vėjas buvo rytas, tai ką jūs sau galvojate, pastebėjau, kad bėga pro plastikinį langą.Šiaip langą virtuvėje ne mes statėme, kai pirkome jau buvo įstatytas. Tai susižinojau kokia firma dėjo :"Tavo langai", ta reiks pasidomėti ką jie čia gali padaryt.Jau žiemą pastebėjome, kad tikrai nekokuybiškai įdėtas, pučia vėjas, tai maniškis dar tokią juostelę uždėjo, bet vis tiek ne tas. Pikta esu žiauriai doh.gif g.gif

Tai vat ir nežinau kur čia tą balkoną stiklintis, galvojau tavo languose, bet dabar nežinau, reiks derėtis, jei sutvakrys virtuvės langą, gal ir darysim....

O gal kas darėte firmoje "Opulens" plastikinius langus?Ten dabar rašo, kad 40 proc. nuolaida.
Padėkite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 06 08, 09:50)
Kadangi vakar visą dieną lijo ir vėjas buvo rytas, tai ką jūs sau galvojate, pastebėjau, kad bėga pro plastikinį langą.Šiaip langą virtuvėje ne mes statėme, kai pirkome jau buvo įstatytas. Tai susižinojau kokia firma dėjo :"Tavo langai", ta reiks pasidomėti ką jie čia gali padaryt.Jau žiemą pastebėjome, kad tikrai nekokuybiškai įdėtas, pučia vėjas, tai maniškis dar tokią juostelę uždėjo, bet vis tiek ne tas. Pikta esu žiauriai doh.gif  g.gif

Tai vat ir nežinau kur čia tą balkoną stiklintis, galvojau tavo languose, bet  dabar nežinau, reiks derėtis, jei sutvakrys virtuvės langą, gal ir darysim....

O gal kas darėte firmoje "Opulens" plastikinius langus?Ten dabar rašo, kad 40 proc. nuolaida.
Padėkite blush2.gif

Siūlau pamatuoti langų aukštį, plotį, pagalvoti kiek bus varstomų ir paskambinti į kelias firmas jie pasako preliminarią kainą, paskaičiavę, o tada beliks išsirinkti priimtiną variantą, o pas tuos pačius brokdarius, kažin ar verta užsisakyti? Bent aš juos aplenkčiau. Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 06 08, 16:27)
Siūlau pamatuoti langų aukštį, plotį, pagalvoti kiek bus varstomų ir paskambinti į kelias firmas jie pasako preliminarią kainą, paskaičiavę, o tada beliks išsirinkti priimtiną variantą, o pas tuos pačius brokdarius, kažin ar verta užsisakyti? Bent aš juos aplenkčiau. Sėkmės! 4u.gif

Taip ir padariau, susirašiau ir išsiunčiau į kelias firmas.
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 06 08, 11:50)
Kadangi vakar visą dieną lijo ir vėjas buvo rytas, tai ką jūs sau galvojate, pastebėjau, kad bėga pro plastikinį langą.Šiaip langą virtuvėje ne mes statėme, kai pirkome jau buvo įstatytas. Tai susižinojau kokia firma dėjo :"Tavo langai", ta reiks pasidomėti ką jie čia gali padaryt.Jau žiemą pastebėjome, kad tikrai nekokuybiškai įdėtas, pučia vėjas, tai maniškis dar tokią juostelę uždėjo, bet vis tiek ne tas. Pikta esu žiauriai doh.gif  g.gif

Tai vat ir nežinau kur čia tą balkoną stiklintis, galvojau tavo languose, bet  dabar nežinau, reiks derėtis, jei sutvakrys virtuvės langą, gal ir darysim....

Padėkite blush2.gif

mum jie balkono duris jau daugiau nei puse metu tvarko smile.gif siai dienai veikia funkcija tik atidaryt o visa kita kai bandai padaryt tai traska braska ir paskui su kojom reikia spaust , kad uzdaryt doh.gif , bet mano situaciojoi svarbiausia saviskio su atsuktuvais neprileist , su juo patvarkimo tai gyventume tik su istiklintu balkonu blush2.gif be duru smile.gif nors siaip jis pas man labai nori ka patvarkyt ir pats verzias , bet jam as leidziu tik i kokia firma nueit ka nupirkt , tas jau moka deretis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 06 08, 18:31)
Taip ir padariau, susirašiau ir išsiunčiau į kelias firmas.

Parašyk, kaip sekėsi 4u.gif
Atsakyti