norime stiklinti balkona,gal kam stiklino firma Rimlanga. Kazin kaip kokybe.
QUOTE(Ingese @ 2009 05 28, 19:17)
Įdomu kaip Jūs ten pasidarėte?Gal foto galima būtų?????galite tik el.paštu.
Dėkoju.
Papildyta:
Jo dėl valymo tai jau ir taip matau, kad nepatogu, o man norisi, kad jie visada svarųs būtų.....gal tik galima juos išimti visus ir tada tik išsivalyti.
Na plastikinės konstrukcija geriau, kad jei ir ne visus atidaromus darai, tai nors gali už ko užsisverti bevalant
Dėkoju.
Papildyta:
Jo dėl valymo tai jau ir taip matau, kad nepatogu, o man norisi, kad jie visada svarųs būtų.....gal tik galima juos išimti visus ir tada tik išsivalyti.
Na plastikinės konstrukcija geriau, kad jei ir ne visus atidaromus darai, tai nors gali už ko užsisverti bevalant
Na kiek maciau, kiek ciupinejau as tuos beremius langus, kai isvalyt norejau, ju isimti negalima... Kur yra su remais aliuminio langai tai jie issiema, ta tai tiksliai zinau, ir taip sakant sulyginus aliumio beremes, remines ir plastiko langus, lengviausia valyti remines aliuminio konstrukcijas, na dar ne pas nieka nemaciau tu plastikiniu slankiuju, gal jie irgi issiema, bet man tai plastikas jau kazkaip atsibodes... Nors aisku langus paprastus plastikinius i buta ar nama tai deciau
QUOTE(tetuke @ 2009 05 29, 08:39)
norime stiklinti balkona,gal kam stiklino firma Rimlanga. Kazin kaip kokybe.
Na esu ne Vilniete ir negaliu pasakyti kaip jie stiklina, bet noriu atkreipti demesi i tai, kad kai firma dirba visur, taip kaip rimlanga daugelyje rajonu, tai mano nuomone ji niekur nedirba 100% gerai.. Buvo pazistamiems irgi toks atvejis kaip kazkas anksciau minejo: atejo vadybininkas pamatavo virtuve, kiti gamino, treti state ta virtuves komplekta- galu gale paaiskejo kad 5 cm stalvirsio truksta ir dar ten daug problemu iskilo...
Na zodziu siulyciau didesni demesi skirti imonems kurios dirba tik jusu regione.. ir butinai issiaiskinkite ar patys gamina...
Ar stiklinotės balkona firmoje "Tavo langai". Kaip kokybė.Davar nuolaidos, tai ir galvoju......jau mažiau paskaičiavo, nei Kronas ar Fauga.
QUOTE(ruta7 @ 2009 05 31, 12:25)
Gal kas galit patarti kokie yra geriau profiliai stumdomoje aliuminio sistemoje - siauresni ar platesni. Ju yra ivairiu - nuo 22 mm. Ploni graziau, bet ar geriau? Gal kas zinot?
na as nesu macius plonesniu ar storesniu profiliu... esu maciusi tik remines ir beremes konstrukcijas... jei lyginti tuos du variantus tai rinkciausi reminius, jau auksciau rasiau kas man nepatiko beremese... beje dar girdejau kad buna tokiu konstrukciju kuriose langai slankiojasi tarp tu begeliu o ne ant ju, tai tokios irgi nera geros, nes ziema kai palija ar pasninga o po to pasala, langai nebeatsidaro, na panasiai kaip beremese, bet lygtais rinkoj nebelabai tokiu ir yra... bent jau nemaciau ir negirdejau
QUOTE(ruta7 @ 2009 05 31, 13:25)
Gal kas galit patarti kokie yra geriau profiliai stumdomoje aliuminio sistemoje - siauresni ar platesni. Ju yra ivairiu - nuo 22 mm. Ploni graziau, bet ar geriau? Gal kas zinot?
Patikimi, triju takeliu, tai apie 60mm, o dvieju takeliu apie 40mm.
Jum tai nesijaus nes balkono atrama platesne
QUOTE(Tadūnas @ 2009 06 01, 18:36)
Patikimi, triju takeliu, tai apie 60mm, o dvieju takeliu apie 40mm.
as turejau galvoje ne takelio ploti, o lango remo. va cia kaip su plociu?
Na mes jau issistiklinom , norejau plastikinio slankijoncio , bet vyras atkalbejo ir padare kaip jis nori na ir ka , nieko negaliu sakyt uzsisake jis aliuminio slankijancius langus ir rado pigiai , dar plius mano tevus ikalbejo stiklintis Ju balkona ir gavom nuolaida , tai arba cia krize ir visi kainas nuleidia arba maniskis langus pagrasino isdauzyt jai pigiau nedes ir mum gavosi 4200lt su visom skardelem ir t.t. , mano Teveliai patenkinti nes jie zmones prie amziaus ir jiem tas langas nepersunkus isimt ir issivalyt , o as tai burbuliuoju nes jau prikiso pilna balkona savo zvejybiniu rakandu ir padangu zieminiu , tad iki langu nedaaisi , bet kokybe ir siaip as esu patenkinta stumdosi tikrai tas aliuminio profilis labai lengvai tiesa dasiekiu tik viena langa pastumt nes toliau jau padangos jai kam reikia kontaktu i až, buvau su saviskiu ofise kur ir issirinkom rema ir stiklus ,kaip supratau ta firma gan didele o tai ant skrajuciu buvo parasyta Klaipeda dar ten keli miestai tai tikrai , siaip veiksmas Vilnui
idomiai... aliuminio kntsrukcija?! is kur jis gavo ta aliumini tuos begelius ir visa kita... ir gavos 600 lt? tai gal ne aliumini o paprasta metala dejo? nes siaip aliuminis daug brangesnis....?
QUOTE(Erivera @ 2009 05 26, 10:57)
SVEIKI,
galiu rekomenduoti labai gera imone kuri stiklina balkonus plastiko, aliuminio profiliu, deda langus, sarvo duris...Kainos tikrai mazos, manau, kad siuo krizes metu butu net maziausios...
jei kam reikia info, galiu parasyti i az.
Lauksiu klausimu!!!
galiu rekomenduoti labai gera imone kuri stiklina balkonus plastiko, aliuminio profiliu, deda langus, sarvo duris...Kainos tikrai mazos, manau, kad siuo krizes metu butu net maziausios...
jei kam reikia info, galiu parasyti i az.
Lauksiu klausimu!!!
As taip pat noreciau info
Aciu labai