QUOTE(Ingese @ 2009 05 25, 17:38)
O kas blogai su berėmėmis konstrukcijomis?
Na bent jau man labai nepatiko ju valdymas
, nes jos taip sunkiai slenkasi, reikia visas jegas vos ne panaudoti kad atidaryti langa, na isivaizduokit kaip yra kai stiklas ispraudziamas i tarpus ir bandoma ji pajudinti . Antra kas nepatiko- tai labai nepatogus langu valymas.. Dar kai astuntam aukste tai isvis baisu... valiau su specialia ta lazdele
nezinau kaip ji vazdinas... na kur pagaliukas ir ant galo kempinele o kitoj pusej guma kuri nubraukia slapuma... bet tai nors ir pasitelkus pagalbinius irankius valymui- buvo beproto sunku nuvalyti, nes jie labai platus ir nera net remo kur uzsikabinti kad nenugarmeciau atgal
. ir dar vienas dalykas, na tik aisku gal nevisiems jis baisus... lodzijos langai iseina i vakarus, vejas dazniausia pas mus Klaipedoj is vakaru, tai bijojau kad nesuduztu tie langai kaip per vejus dardedavo
QUOTE(pypkute pypkute @ 2009 05 26, 12:13)
Sveikutes.Pamaciau man labai aktualia tema,nes as savo ponaiti taip pat pajudinau stiklinimui. Jis pas mane toks biskuti turintis rankas,tad uzsimane pats isistiklinti. Pasiknaisiojo SENUKUOSE ,dar kazkokiose firmelese , pasnypstes ir pasikeikes savaitgali ,tikrai neblogai sutvere balkona.Ir,pasakyciau ne kazka blogiau nei pas specus.Veikia puikiai. O samatele isejo 620 litu.Balkonas su kampu,5.80 ilgio. Na....hmmmm....dar teko ir paciai prie atsilyginimo prisidet
,bet ar siaip ar taip tenka...,o ir maniskis dabar pasikeles vaiksto. Tai vat...
Na jei kiekviena turetu toki auksaranki
o is ko dare? medini speju....?
Papildyta:
QUOTE(Ingese @ 2009 05 25, 17:38)
O kas blogai su berėmėmis konstrukcijomis?
Dar pamirsau pasakyti... kad jei pavyzdziui sumanydavau ziema atidaryt langa... be sansu....