Įkraunama...
Įkraunama...

Balkono stiklinimas

QUOTE(liūtuke @ 2009 05 24, 21:45)
Ingese,
įmonės ,,Deko projektai" darbu esu labai patenkinta. Kaina nesikandžioja  smile.gif kokybė  thumbup.gif , pasidomėkit, gal Jūsų krašte jie turi atstovus?

Kaip supratau ši įmonė yra Alytuje. Mes gyvename Ignalinoje.....atstovybės tikrai nėra g.gif
O kiek jums kainavo ir kokius langus darėtės?
Atsakyti
QUOTE(agava @ 2009 05 18, 06:38)
http://www.langaibalkonai.lt/
gal kas bandet ar ka nors zinot aoie sia firmele?

nieko nesu girdejus... na gal del to kad ne is tu krastu biggrin.gif bet tik nesidekit beremiu konstrukciju!!!! Sakes kaip nepatogu... Seses bute yra beremiai, tai kol ten biski gyvenau prasikeikiau simta kartu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2009 05 25, 14:27)
nieko nesu girdejus... na gal del to kad ne is tu krastu biggrin.gif  bet tik nesidekit beremiu konstrukciju!!!! Sakes kaip nepatogu... Seses bute yra beremiai, tai kol ten biski gyvenau prasikeikiau simta kartu... doh.gif

O kas blogai su berėmėmis konstrukcijomis? g.gif
Atsakyti
O man bereme kontrukcija , labai patinka. Pas mus mazas balkonas, tai neuzgrozdino. O ir valdymas paprastas, negaliu atsidziaugti.
Atsakyti
SVEIKI,

galiu rekomenduoti labai gera imone kuri stiklina balkonus plastiko, aliuminio profiliu, deda langus, sarvo duris...Kainos tikrai mazos, manau, kad siuo krizes metu butu net maziausios...

jei kam reikia info, galiu parasyti i az.
Lauksiu klausimu!!!
Atsakyti
QUOTE(Erivera @ 2009 05 26, 10:57)
SVEIKI,

galiu rekomenduoti labai gera imone kuri stiklina balkonus plastiko, aliuminio profiliu, deda langus, sarvo duris...Kainos tikrai mazos, manau, kad siuo krizes metu butu net maziausios...

jei kam reikia info, galiu parasyti i az.
Lauksiu klausimu!!!

Prašyčiau... smile.gif
Atsakyti
Sveikutes.Pamaciau man labai aktualia tema,nes as savo ponaiti taip pat pajudinau stiklinimui. Jis pas mane toks biskuti turintis rankas,tad uzsimane pats isistiklinti. Pasiknaisiojo SENUKUOSE ,dar kazkokiose firmelese , pasnypstes ir pasikeikes savaitgali ,tikrai neblogai sutvere balkona.Ir,pasakyciau ne kazka blogiau nei pas specus.Veikia puikiai. O samatele isejo 620 litu.Balkonas su kampu,5.80 ilgio. Na....hmmmm....dar teko ir paciai prie atsilyginimo prisidet 4u.gif ,bet ar siaip ar taip tenka...,o ir maniskis dabar pasikeles vaiksto. Tai vat...
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 05 25, 17:38)

Na bent jau man labai nepatiko ju valdymas schmoll.gif , nes jos taip sunkiai slenkasi, reikia visas jegas vos ne panaudoti kad atidaryti langa, na isivaizduokit kaip yra kai stiklas ispraudziamas i tarpus ir bandoma ji pajudinti . Antra kas nepatiko- tai labai nepatogus langu valymas.. Dar kai astuntam aukste tai isvis baisu... valiau su specialia ta lazdele smile.gif nezinau kaip ji vazdinas... na kur pagaliukas ir ant galo kempinele o kitoj pusej guma kuri nubraukia slapuma... bet tai nors ir pasitelkus pagalbinius irankius valymui- buvo beproto sunku nuvalyti, nes jie labai platus ir nera net remo kur uzsikabinti kad nenugarmeciau atgal unsure.gif . ir dar vienas dalykas, na tik aisku gal nevisiems jis baisus... lodzijos langai iseina i vakarus, vejas dazniausia pas mus Klaipedoj is vakaru, tai bijojau kad nesuduztu tie langai kaip per vejus dardedavo doh.gif

QUOTE(pypkute pypkute @ 2009 05 26, 12:13)
Sveikutes.Pamaciau man labai aktualia tema,nes as savo ponaiti taip pat pajudinau stiklinimui. Jis pas mane toks biskuti turintis rankas,tad uzsimane pats isistiklinti. Pasiknaisiojo SENUKUOSE ,dar kazkokiose firmelese , pasnypstes ir pasikeikes savaitgali ,tikrai neblogai sutvere balkona.Ir,pasakyciau ne kazka blogiau nei pas specus.Veikia puikiai. O samatele isejo 620 litu.Balkonas su kampu,5.80 ilgio. Na....hmmmm....dar teko ir paciai prie atsilyginimo prisidet 4u.gif ,bet ar siaip ar taip tenka...,o ir maniskis dabar pasikeles vaiksto. Tai vat...

Na jei kiekviena turetu toki auksaranki lotuliukas.gif o is ko dare? medini speju....? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingese @ 2009 05 25, 17:38)

Dar pamirsau pasakyti... kad jei pavyzdziui sumanydavau ziema atidaryt langa... be sansu....
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 05 05, 18:57)
Na mūsų balkonas 6 metru ilgio....kai paskaičiavo kainą, tai ir galvojam vis su darbais su 6000 litu.
Plastikiniai, truputi žeminti, apačioje-ta pati plastiko medžiaga, trup. tamsintas stiklas, du atidaromi iš penkių.....iš lauko-ruda plastiko spalva, iš vidaus-balta.
Kaip manote brangu?

Ohoooo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pypkute pypkute @ 2009 05 26, 13:13)

Įdomu kaip Jūs ten pasidarėte?Gal foto galima būtų?????galite tik el.paštu.
Dėkoju.
Papildyta:
QUOTE(Ruta7777 @ 2009 05 26, 14:26)
Na bent jau man labai nepatiko ju valdymas schmoll.gif , nes jos taip sunkiai slenkasi, reikia visas jegas vos ne panaudoti kad atidaryti langa, na isivaizduokit kaip yra kai stiklas ispraudziamas i tarpus ir bandoma ji pajudinti . Antra kas nepatiko- tai labai nepatogus langu valymas.. Dar kai astuntam aukste tai isvis baisu... valiau su specialia ta lazdele smile.gif nezinau kaip ji vazdinas... na kur pagaliukas ir ant galo kempinele o kitoj pusej guma kuri nubraukia slapuma... bet tai nors ir pasitelkus pagalbinius irankius valymui- buvo beproto sunku nuvalyti, nes jie labai platus ir nera net remo kur uzsikabinti kad nenugarmeciau atgal unsure.gif . ir dar vienas dalykas, na tik aisku gal nevisiems jis baisus... lodzijos langai iseina i vakarus, vejas dazniausia pas mus Klaipedoj is vakaru, tai bijojau kad nesuduztu tie langai kaip per vejus dardedavo doh.gif
Na jei kiekviena turetu toki auksaranki lotuliukas.gif o is ko dare? medini speju....? g.gif
Papildyta:

Dar pamirsau pasakyti... kad jei pavyzdziui sumanydavau ziema atidaryt langa... be sansu....

Jo dėl valymo tai jau ir taip matau, kad nepatogu, o man norisi, kad jie visada svarųs būtų.....gal tik galima juos išimti visus ir tada tik išsivalyti.
Na plastikinės konstrukcija geriau, kad jei ir ne visus atidaromus darai, tai nors gali už ko užsisverti bevalant smile.gif
Atsakyti
PVC konstrukcija 6000 x 2750

Bendra suma be PVM
5042.02
PVM 19%
957.98
Suma su PVM
6000.00
Va paskaičiavo mums....
Atsakyti
Beremes konstrukcijos daug brangesnes nei su remais, gal jums kokius neaiskius begelius pritaike, nes vazinejasi siaip normaliai. Noriu patarti besistiklinancioms langus, balkonus, nesidaryti firmose, kurios tik prekiauja , montuoja tuos dirbinius, o pacios neturi cechu ir negamina, nes gali buti problemu su garantiniu aptarnavimu.Draugei dare viena firmele, kuri vertesi virtuviu gamyba ir dar dejo state langus, tai jos jau nebera, o taisyti dabar daug ka reikia...uz savo pinigelius.Ir dar venkite lenkisku langu, patikekite, su tais joshkiais irgi paskui nesusitarsi. Dabar krizes metu galima stipriai deretis ir is normaliu firmu uzsisakyti langus su vokiskais remais ir cekisko stiklo paketais...
Atsakyti